Много мина, малко остана, скоро всяка ще е горда ДЕКЕМВРИЙСКА мама! (Teмa 7/2021)

• 35 247
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
dее92 , хавлии сложих от деклатонските най-големия размер една и една по-малка, защото като са навити на руло заемат много малко място. За да ти се влошава захарта, явно ядеш нещо , което не е ок.

Следя си всяка храна и това, което ми беше ок, вече не ми е. Предупредиха ме, че ще става по-трудно с напредването. Надявам се, че другата седмица ще успеем повече да поговорим.

На една дата сме,  Габи, да ни е късметлийска! Simple Smile

# 121
Момичета, моя домашен тест за Ковид току-що излезе положителен. Сън няма да ме хване до утре, докато идем на ПСР. Чета тук, че доста мами минаха през него, дано всичко завърши добре.

# 122
  • София
Ох, все едно пак сме в някой Ретрограден Меркурий, Марс или и аз не знам какво. Преди време пак така имаше доста тревоги в темата. 😔

Lady, стискам палци и за теб! 🍀

Щом сме стигнали до тук всички ние сме герои! Каквито и изпитания да ни предстоят съм сигурна, че ще се справим!

# 123
dee92 много се надявам да ни е късметлийска датата Blue Heart Heart Blue Heart
Lady Стискам ти палци PCR да е отрицателен и да няма за какво да се тревожиш. Flowers Four Leaf Clover

# 124
Момичета влизам леко притеснена.
Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие от към тила.Виеше ми се свят.
Бях убедена че ми е ниското кръвното.
Когато го измерих за мой ужас 130/90.
За първи път засичам толкова високо кръвно.
Реших че е нещо временно,понеже тъкмо се бях събудила,помислих,че кръвта не се е раздвижила.Легнах си и след два часа като се събудих пак го измерих 140/90.
Никога в живота си не съм имала високо.
От началото на бременността до сега не съм засилва друг път толкова високо.Случвало ли ви се е досега да имате дни с по високо и после всичко да си е било наред.
Ще го следя днес.Няма да пия кафе и сладко днес.
Вчера ядох много шоколад,дали пък това не е причината не знам.Само знам,че доста ме притесни.

# 125
Явно нещо не ни върви тези дни на повечето 😒 Аз снощи вдигнах лека температура, нямам идея от какво, нищо не ме боли,  нямам хрема, имам си обоняние и вкус. Надявам се да е било нещо моментно и да не вдигам пак. Както и всички останали с неразположения и най-вече тези с ковид, да се оправят бързо 🍀

# 126
Момичета влизам леко притеснена.
Тази сутрин се събудих с ужасно главоболие от към тила.Виеше ми се свят.
Бях убедена че ми е ниското кръвното.
Когато го измерих за мой ужас 130/90.
За първи път засичам толкова високо кръвно.
Реших че е нещо временно,понеже тъкмо се бях събудила,помислих,че кръвта не се е раздвижила.Легнах си и след два часа като се събудих пак го измерих 140/90.
Никога в живота си не съм имала високо.
От началото на бременността до сега не съм засилва друг път толкова високо.Случвало ли ви се е досега да имате дни с по високо и после всичко да си е било наред.
Ще го следя днес.Няма да пия кафе и сладко днес.
Вчера ядох много шоколад,дали пък това не е причината не знам.Само знам,че доста ме притесни.

Консултация с АГ веднага... Не е нормално, че вдигаш кръвно.

# 127
  • London
Криси, аз също те съветвам да се консултираш още днес.
Моето кръвно е 100/65, доки ми каза, че засека ли го над 120/80 веднага да му звъня, макар и да се води нормално кръвно. Нормалното за един, е високо за друг.

# 128
Ох момичета.
Имам чувството,че се намирам в някакъв кошмар.Какво ли не се случва.
Писва ми вече.Искам да идва това раждане вече и да минава.Само високо кръвно ми липсваше.Писах му.Все пак се моля да е нещо моментно,да не го мисля сега и това.

# 129
krisi. lisa Надявам се да е нещо моментно, както ти е казала RainbowFlower за един е нормално за друг не е.

# 130
За кръвното и според мен потърси лекар още днес. Както е писала Рейнбоу при винаги ниско кръвно и моя АГ ме е предупредил стане ли "нормалното" 120/80 да не чакам.

Алисън, стискам палци и твоето да е било нещо моментно.

LadyBlue, имаш ли някакви други симптоми? При една позната така домашен тест излезе +, после пср - и още два домашни +....и си стои на своя глава под карантина с децата и не знае какво се случва...

Стискам палци на всички да минават бързо гадостите, че нещо пак сме на негативната вълна.

# 131
  • London
Ali, май наистина всички имаме някакви неразположения последно време.
Стискам палци да отмине при всички ни и да се насладим на последните оставащи седмици 🍀

Официално започвам 34та седмица от днес, а тумбака все едно расте с минутите. До вчера закопчавах един спортен елек, днес вече е мираж 😅

# 132
Нямам симптоми, освен запушения нос, и два дни нямах обоняние, което днес започна да се завръща. Това е, не съм вдигала температура, задух нямам, чакам резултата. Притеснява ме единствено, че ще закъснея с тоновете ако днес видя плюсчето на пср.

# 133
Дано на всички неразположенията минат бързо и без последствия.
Моят син миналата седмица направи ларингит - ама ужасен и много приличаше на силна алергична реакция - без сополи, без температура, само лаеше - и не стихва 5 дни. Закрепих го от два дни, днес съм на работа, а него го пратих при баба му - уж да укрепне за понеделник за градина. А тя тази сутрин със запушен нос Sad На всичкото отгоре, племенника ми, с който се бяхме виждали миналата неделя е с варицела (на него му е 16 ден от контакта, на нас 12-13 от контакта с него, не знам кога е бил/станал заразен). Ама откакто разбрах - всичко ме сърби, само се гледам за пъпки (уж съм я карала), гледах и малкия - нищо, ама от снощи направооооо не си намирам място, като крастава се чувствам, будих се 4-5 пъти. Дано е само от нерви.
 Грипове, ковид, варицела...да му се не види....

# 134
Rainbow, аз закопчавам вече есенно/зимното яке, ама щото си купих ново - един размер по-голям. Grinning Че с моите вталени якенца още в 20 седмица не можех нищо да закопчая, а вече ми е хладно така.

LadyBlue!, щом и обоняние си нямала малка е вероятността пср да е отрицателен, но все пак важното е да минава леко. Както някой беше писал и на Аиси по-горе, бебоците вече са големи и се усещат, достатъчно е да следиш движенията, тоновете могат да почакат.

Общи условия

Активация на акаунт