Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 80

• 48 998
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, борбени дами! ❤️
Минах преглед след неуспешното ни първо инвитро. За щастие нямам кисти и матката е добре. Подготвохме документите за втори опит и ще ги пуснем още днес, като се надяваме да хванем комисията този месец. След като я получим, ще сменим клиниката. Поне ни се затвърди недоверието в нашия репро. Никаква информация не ни даде, каза само, че 3те трансферирани ембриони били екстра качество. Другите три не знаел как били на 4я ден, защото тогава не се наблюдавали, а на 5я не ставали за замразяване. Нямал представа какви може да са възможните причини....Щели сме да направим следващия път по-силна стимулация за още повече Я и този път таймиране с Овитрел (нищо, че с него рядко се забременявало... 🙄 това ме шастиса), а и сме щели после да се спасяваме, че със сигурност съм щяла да имам хиперстимулация. Ми това ми беше достатъчно категорично да се откажа от него. Преледът беше точно 5 минути и бързаше да попълни документите....Много се надявам на новото място да ни обърнат повече внимание и да можем да се доверим. Чакаме обаждане от Надежда за безплатния преглед. Дано да се обадят и да попаднем в сигурни ръце!🍀🤞🍀
Успех на всички! ❤️

# 181
Кактусче  дано новата клиника ви донесе така желаното бебче Heart Сигурна съм, че ще намериш най-правилното място за вас. Не мога да повярвам, че лекарите се отнасят така към тези иначе толкова тежки, неприятни и трудни за нас процедури. Жалко, много жалко.

# 182
Kactus, след последния ти пост съм убедена, че смяната е най-добрият вариант! Какво означава, че с Овитрел не се забременява? Той се използва за таймиране на овулацията... Как ще планира от сега да имаш хиперстимулация не разбирам, целта е да се избегне. Аз на прегледа след неуспешния трансфер бях супер доволна. Не съм стояла половин час, но лекарят сам започна да ми обяснява какви са според нея евентуалните причини, какво ще направим, как ще подсигурим успех следващия път, даже ми рисува, за да ми обясни по-ясно. Е, в предната клиника беше като при теб - не знаем що тъй, ей ти новите документи, обади се като имаш заповед да действаме. Ама как ще действаме, ще променим ли нещо, ще гоним ли успех...
Пожелавам ти да ти се падне Чапанова в Надежда, за да видиш и ти разликата като мен!

# 183
Здравейте, борбени дами! ❤️
Минах преглед след неуспешното ни първо инвитро. За щастие нямам кисти и матката е добре. Подготвохме документите за втори опит и ще ги пуснем още днес, като се надяваме да хванем комисията този месец. След като я получим, ще сменим клиниката. Поне ни се затвърди недоверието в нашия репро. Никаква информация не ни даде, каза само, че 3те трансферирани ембриони били екстра качество. Другите три не знаел как били на 4я ден, защото тогава не се наблюдавали, а на 5я не ставали за замразяване. Нямал представа какви може да са възможните причини....Щели сме да направим следващия път по-силна стимулация за още повече Я и този път таймиране с Овитрел (нищо, че с него рядко се забременявало... 🙄 това ме шастиса), а и сме щели после да се спасяваме, че със сигурност съм щяла да имам хиперстимулация. Ми това ми беше достатъчно категорично да се откажа от него. Преледът беше точно 5 минути и бързаше да попълни документите....Много се надявам на новото място да ни обърнат повече внимание и да можем да се доверим. Чакаме обаждане от Надежда за безплатния преглед. Дано да се обадят и да попаднем в сигурни ръце!🍀🤞🍀
Успех на всички! ❤️
За какво качество ти е говорил на 3ти ден. Това, че за деня си се развиват добре нищо не значи. И ако са били с екстра качество защо са направили трансфер на 3 дневни ембриони, а не са ги чакали да се развият до ден 5?  Може сама да си отговориш на това.
 Много несериозно от страна на лекар да каже екстра качество за 3 дневни ембриони. Дори и за 5 дневни не може да се твърди подобно нещо без емрионите да са минали ПИД. Това, че изглеждат добре на външен вид нищо не значи.

# 184
Благодаря за коментарите, момичета ❤️
Аз също много се надявам да съм при д-р Чапанова 😊🍀❤️ Трудно ще ни е, ако стартираме там, защото работим и сме от Бургас, но важното е да имаме успех! 😊

# 185
  • София
Лошото в Надежда е, че не си избираш лекаря,а те насочват. Отделно пък може да се окаже, че твоят лекар не е на смяна или е отпуска точно по време на твоята процедура и те поема този, който е свободен, но не познава лично случая ти.
Случвало ми се е един да почне процедурата, друг да я довърши, трети да направи пункцията и пак първият да е на трансфера. Всичко вървеше наопаки. Да не казвам, че не ми жбяха обяснили подробно с инжекциите, а ми ги връчиха в подаръчна торбичка без обяснения. Няколко часа звъннаха моментално да слагам едната и след 2 ч. другата. Така ме стресираха, че обърках инжекциите (а съм с дългогодишен опит и после се чудех как съм сбъркала). Писах тук, бях много стресирана и естествено беше неуспешен.
Вторият ми опит мина нормално, но буквално беше пръв с мен на лекарката ми и тепърва се опиентираше.
А аз писах, че имам правило - до 2 процедури в клиника и при неуспех сменям.

# 186
Кактусче, добре сте се насочили. Дано новото място да ви е на късмет!!! ❤️

# 187
Fever Ray, хубавото е, че можеш да се прехвърлиш при друг. Иначе за отпуск мен поне ме предупредиха и предпочетох да отложа с един месец, за да си бъда с моя доктор. От манипулационната им също съм много доволна от внимание и обяснения. Само веднъж попаднах на по-кисела жена. Освен това мога да се свържа по телефона с тях. За справка при първия опит в Щерев ми пратиха някаква ученичка да се учи на мен как се слагат инжекции... Другата като я видя колко е неориентирана, отложи урока, а пък аз вече бях предала Богу дух само като ги слушах Grin Но все пак отбелязвам, че съм доволна от сегашния лекар, от предния в Надежда не бях. Също в Надежда ми дадоха много повече информация за ембрионите отколкото в предната клиника.

# 188
Кактусче, поразгледай за Тутракан, мисля,че ще ви е същото разстояние, доста хвалебствия чета напоследък за тях.
Успех 🍀
И аз чакам М и започваме на къс протокол, с ПКЯ съм и много ме е страх от ХС, но здраве да е. 🍀

# 189
  • София
Томи, аз съм била в почти всички клиники в София (мисля без Владимиров и още 1-2).
За всички имам и плюсове, и минуси.

# 190
Здравейте дами, най-сетне дойде и този Ц, че вече се бях побъркала, от пункцията мина почти месец. Обилен и болезнен, след 10 дни съм не преглед да видим всичко наред ли е, понеже не съм имала след пункцията, и да ви питам с вагинален ехограф ли трябва да е?
Другото е мъжа ми тези дни да се освободи от работа за да подадем нови документи и да чакаме, еми това е от мен.
Кактусче, това доверие в лекаря много често взе да се губи, явно повечето вече губят душа и те гледат като касичка. Стискам палци за новото место Simple Smile

# 191
Кактусче, ние пътуваме към София от Бургас, а понякога и от Варна, че сме и в двата града в момента. От Бургас за 3.5ч. сме в Сф, не се усеща. Като хванеш магистралата и си там. Веднъж съм ходила в Тутракан, пътят е кофти, а там може да чакаш по 4 часа за преглед. Всеки си знае, но моите нерви не могат да издържат и затова не им станах пациентка. Както и да е, мисълта ми беше, че Бургас-София се свиква Simple Smile

# 192
Миналата седмица пътувах ме за там, останахме приятно изненадани от пътя, беше прясно ремонтиран.
Иначе за чакането няма 2 мнения.
Имах час за 19:40 и влезнах на преглед в 23:30ч.
Но прегледа минава доста обстойно и доктора си води подробни записки.
В старата ми клиника в Шумен даже не сядаш пред доктора за някакъв коментар, от вратата сваляш гащите, после сестрата остава ако има да ти каже нещо, доктора бяга с 200...
Но все си мисля,че при започване вече на стимулация няма да е такова чакането.
Като пропуснем факта, че сутрин даваш кръв, следобед коментар и преглед...
Но си мисля,че на всякъде е така.

# 193
Кактусче , този доктор направо ме "уби".

И двете ми забременявания са след таимиране с Овитрел.😀

# 194
Да, и аз щях да напиша че явно съм чудо на медицината с две бременности след Овитрел Grinning
Стискам палци на новото място да успеете и да имате толкова ембриончета,  че да се чудите дали искате 7мо дете!

Общи условия

Активация на акаунт