НОЕМВРИйските ни хубави деца, идват вече на света! - Ноемврийски мами 2021 - Тема 7

• 46 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Жива и здрава да е ! 🥰 Бързо възстановяване на теб🙂🙂

# 166
Добре дошла на Лусия, здраве и щастие на цялото семейство!

# 167
Честита Лусия! Да е много здрава, щастлива и носеща щастие на цялото семейство. Flowers Hibiscus

# 168
Момичета, моята Зара вече е 1700гр!!! След 2-3 седмици, живот и здраве, ще си я вземем вкъщи 🙂 Честито на всички нови мами! Да са здрави и силни малките човеци! Прави ми впечатление, че малките дами са повече от господата 🙂!
Успех и късмет на всички, на които предстои да срещнат новия живот! Момичета, само бъдете спокойни 🥰

# 169
Честита да е Лусия! Жива и здрава да ви е! Simple Smile

# 170
  • до най-прекрасния мъж
Добре дошла на малката Лусия. Да е здрава и да расте успешна и щастлива. На мама бързо възстановяване.
Мишел, супер новини. Дано скоро се гушкате със Зара вкъщи.

# 171
И от мен излезе човек(даже втори)! Днес в 5:20 сутринта се появи вторият ни син - Виктор. 3750 и 50см, но от влизането в спешното, до раждането минаха само 2ч 20минути, още не мога да повярвам! Пожелавам на всички такова леко раждане! Heart

# 172
Gamora, честито! Blue Heart Дай Боже всеки ден такива хубави новини!

# 173
Честит да е Виктор, здраве и щастие Blue Heart

Мишел, браво на бебката, а ти как си?  Успявате ли да се виждате?

# 174
Гамора, честит да ти е Виктор!
Мишел, да си навакса бързо грамчетата и да си я прибирате скоро вкъщи.

# 175
Аз съм добре, почти ме усещам операцията  вече. В неонатологията на Токуда свижданията са забранени, последно видях на живо бебето миналия понеделник, като ме изписаха. От тогава само на Вайбър звънят да ни я показват и да ни дават сведения за състоянието и.  Не мога да си кривя душата, много е трудно, аз още не съм я гушвала, но знам, че е за нейно добро и че в болницата се грижат добре за нея. Голямо вълнение е, когато звънне телефона на неонатология 🙂
Гледам да се ангажирам по всякакъв начин, чистя, подреждам…. започнах лека полека детските дрешки да пера и гладя и си я чакам 🙂

quote author=Одри ♡ link=topic=1379960.msg43714609#msg43714609 date=1635483994]
Честит да е Виктор, здраве и щастие Blue Heart

Мишел, браво на бебката, а ти как си?  Успявате ли да се виждате?
[/quote]

# 176
Добро утро,
Вчера бях на тонове и преглед. Така се зарадвах на две големи контракции на тоновете, макар и безболезнени. А после на прегледа се оказа, че бебето си още високо. Не ме провери за разкритие, но според него като втора бременност трябва да имам 4 - 5 см.
Хубав ден на всички!

# 177
Честит да е Виктор, Gamora! Да расте здрав и да носи много щастие на мама и тати!

# 178
Гамора честит да ви е Simple Smile
Мишел как така са забранени като имам приятелка в момента с бебе там и всеки ден идва да носи кърма и да я вижда малката ,и тя е в кувиоз ?
Сигурна ли си че не можеш при все че другите идват ?

# 179
Честит да е Виктор😍 Да расте здрав и щастлив, а на теб бързо възстановяване! ❤

Момичета от два часа съм със менструални болки... като болка е средна работа.. и нещо се постреснах бебчо да не е тръгнал 😀 като цяло са непрекъснати... и вече го усещам ниско и то доста, но нз.. ако не беше тоя Ковид да отидо да ме погледнат..и на тонове не сми ходи вече 2ра седмица и ми е доста притеснено

Общи условия

Активация на акаунт