НОЕМВРИйските ни хубави деца, идват вече на света! - Ноемврийски мами 2021 - Тема 7

• 46 294
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Момичета,ВИТА нямат ковид отделение,раждах септември ии дори ми казаха,че нямат инфекциозно

# 151
Момичета,ВИТА нямат ковид отделение,раждах септември ии дори ми казаха,че нямат инфекциозно

Има някакво отделение, в което Аг ми каза..че ако излезнес с положителна проба те отделят там..но не ми стана много ясно. Ти при кой се следеше и доволна ли си от престоя? Ако може малко детайли на Лс

# 152
Любослава, правилно си отказала хоспитализация! Щом са ти казали, че си добре и ще отнеме просто време тази кашлица... При коя докторка ти е секциото? Не ти ли дават идеи как да облекчиш кашлицата? Sad Във Вита ще те гледат като писано яйце. Аз от първото раждане имам толкова хубави и мили спомени. Сега обмислях друга болница, по-близка до вкъщи... Но просто не знам къде бих получила такова отношение и грижа, та ще се кръстя да го стисна докато стигнем до там Grinning

Аз заради този пост бях решила, че имат такова отделение. Пу-пу, да не се налага на никоя. Hands Pray

# 153
При д-р Василева! Ами аз вече изпих 2 сиропа, просто кашлицата и нетърпима и ще си я влача..ще си а търпя какво да правя нямам избор. Дано всичко мине добре при всички ни ии въпреки трудните моменти знам,че края ще е щастие.. 🐣❤

# 154
И мен много ме дразнят МД, знам че имат мнооого добри доктори, ама общото отношение към хората не е напълно човешко.
Любе, а пулмолог, с който да се консултираш по телефона ?

# 155
Това с пулмолозите е голям късмет ако някой се заинтересува. Миналата година след Ковид, ММ се снима на рентген и отиде с диска на пулмолог. Дори не го е погледнал, искал да си направи скенер, а не рентген и тогава щял да коментира. Накрая личната му я разчете като бронхит и пи цинкорот известно време.
Аз пък бях при друг пулмолог, който каза че вирус няма и да си жиеея живота. Явно, че качествените доктори в областта са заети и труднодостъпни.

Люба, пробвай с компреси от мед на гърба през нощта. Те втечняват секретите. Както и инхалации и печен лук. Пробвай някоя друга рецепта, пък може и да окаже по-добро влияние от сиропите.

# 156
Сега личната ми каза Стодал:.. пак сироп. Ще пробвам с инхалации..... мерси много...❤

# 157
Любе, мен ме спаси инхалаторът. Аз го изкарах преди година много тежко на 4 различни антибиотика.

# 158
Аз съм от малка с бронхиална астма и ме излекува д-р София Ангелова, страхотна е,ако се наложи на някоя. Иначе в Александровска също са добри, но не съм запозната конкретно с някой доктор.

# 159
ааа да кажа още нещо , бях и на алерголог , направи ми тест за упойките и се оказа че към една от пълните имам алергия.Въпреки че имам много пълни , късмет че точно тази явно не са слагали. Питах и за ковид. Каза че ще пия противоалегричеи и ще ме държат под наблюдение след ваксината за 30-40 минути но ми направи и тест ща файзер и е отрицателен Simple Smile

И аз бях на алерголог. И аз имам с една упойка проблем. Ама много странно, като питах и аз за тест за Файзер и тя вика, че това са глупости и няма как да се направи тест за файзер, защото ваксините се държат в някакви камери на определена температура и освен ако не се извади непостредствено ваксината преди теста от тази камера няма как да е достоверен... Каза и още някакъв довод, който забравих! Хмммм

# 160
никой не вади ваксина за да ти направи тест Simple Smile слагат ти композиция от съставката която може да предищвика алергия, и нея я тестуват.

# 161
  • Варна
Здравейте, момичета. Днес се роди Лусия, една седмица преди термин, 3,080 кг 50 см. Планувано секцио със спинална упойка, аз се чувствам в пъти по-добре от първото, с пълната упойка. Дано утре имам сили да стана, честно казано съм доста гладна Grinning

# 162
Честитоооо Simple Smile Да ви е жива и здрава

# 163
Добре дошла на госпожица Лусия и бързо възстановяване на мама! Много ми харесва името.

# 164
Честита Лусия, да е жива и здрава и бързо възстановяване! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт