💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 91 749
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 105
  • Козлодуй
La Vikinga, не си сама и аз гласувах с СМС за Добрин Simple Smile Изобщо не понасям Юлиян - целата му беше само да се наложи - спореше дори с водещата за всеки елемент дори да са му признали играта
Тази година харесвам Борис точно заради детското му излъчване и сила - наистина се раздава за отбора си Simple Smile Или ако използвам думите на Неделчо предпочитам да гледам слон на терена а не вълк за финал Simple Smile Искам финалиста да е не само силен в игрите а и великодушен по характер Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 07:52 от pvacheva

# 106
Благодаря за прекрасната нова тема, Смайли! Очаквам с нетърпение новият епизод.

# 107
  • Испания
Или ако използвам думите на Неделчо предпочитам да гледам слон на терена а не вълк за финал Simple Smile

Т. е. госпоИца Тъ.

# 108
  • Козлодуй
Ох да не дава господ - дано не е на финала Мани - не я харесвам Simple Smile

# 109
Добро утро!
Тъкмо се чудех какво отприщи 3стр.в неделя вечер!?
Как не се сетих-само един човек може да даде такъв тласък .

# 110
  • Испания
Тя е логичният победител.

# 111
Мен най-много ме отблъскват липсата на характер и проявите на агресия от участник в реалити шоу със състезателен елемент. (ИВ/Къртицата/Фермата/Сървайвър).
И Морунов е безхарактерен. Номинира само слабите и беззащитни жени, в часност Мани, защото е по-лесно и остава със силните за деня. Все мълчи, все да не е в конфликт. Като изключим, че е секси, си е направо скучен.
Аз пък не съм съгласна. Според мен си има страшна воля и характер и изключителен самоконтрол. Не случайно си личи че всички участници имат респект към него

# 112
От ИГ сторито на Елизабет

# 113
Flowers HibiscusСмайли, благодаря за темата! И за клипчето с Амелия, тя наистина е неузнаваема.

Ама какви тежки изисквания имате за играчите, да били силни и находчиви в игрите, да са красиви, да не са плешиви, да не псуват, да са умни, да са.... Кой е този човек даже и извън игрите, който да угоди на всички? Според мен няма такъв. Всеки си има любимци или поносими играчи, които може и в процеса на играта да се сменят, по простата причина, че продукцията решава да им развие образа, започват да ги дават по-често, монтират тук и там и готово. Има комплексни играчи, силни на пъзелите, силни физически, приятни в социалната игра. Аз в този сезон си признавам, че любимец нямам.
Щях да напиша, че на Мани фръцните бих ги приела, само ако излиза на терена, спечелва си битките и се прибира и осъзнах, че точно така се случва JoyJoy но дали защото е добър играч или защото игрите са нагласени според нея?
Мартин всъщност беше от лагера на Неделчо и Мани преди да го пратят на острова май.

# 114
Мартин всъщност беше от лагера на Неделчо и Мани преди да го пратят на острова май.
Мартин нямаше или поне не успя да покаже, че има собствено мнение в племето на Бойците според мен.
Неделчо реагира на думите на Стоян, че няма да гласува за Соня и ги придърпа и двамата, но реално имунитета на Мани сложи край на тази странна задруга.

# 115
Споко , Мани ще отстрани Мартин от лагера на отшелника , ще му прибере всички грошове. Simple Smile
Ще ѝ предложат с тях да си купи 1 вото място и тя само в тежката битка със Симеон , ще трябва да развее знамето на победата...

# 116
Морунов си има нрава на балканджийте от ихтиманско -  самоковска епархия. Това са едновременно сурови, прибрани, но и доста благородни хора. Отдавам го на приживяното. Избрали са живот в по-сурови условия срещу по-голяма независимост. Дори външно си приличат хората от този край.

# 117
Морунов се събра, за не хаби нерви с Мани, очаквайки, че скоро ще си отиде. Но то не си тръгва бе....
Очаквам от него да се отпусне като започнат индивидуалните битки.

# 118
  • London
Идвам да се запиша...

Видях промото. Останах с впечатление, че днес едно племе ще изгърми. Залагам на жълтите.

# 119
Жътварите миналата година бяха много слаб влак, да видим през този сезон кой влак ще дерайлира.

Последна редакция: пн, 25 окт 2021, 11:00 от Bengun

Общи условия

Активация на акаунт