💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 92 862
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 840
Бяха им взели всичката храна от стапанството а тя не беше хич малко ориз, боб.. И ги бяха оставили с 1 или 2 хляба, сол, олио и май имаше още нещо от по базовите продукти. Общо взето понеже не са жълтите минаха възможно най леко.

# 841
  • Бургас
Мерси, Миленски и на другите, които ми отговориха Не съм го видяла този момент.

# 842
На фона на добър играч като Ваня от ИВ2, ако спечели жена сега ще е чудо Тупаревско. На мен лично най-добре ми седи Милена като комплексност, после Красима, Елизабет и натам все тая. Но и трите са далеч от победата.

# 843
Бенгън, коментирах в отговор на предишен коментар на потребител, който изрази опасения, че Елизабет може да е победител. Нужно ли е да цитирам всеки път?

# 844
  • София
Какво общо с темата има какво мислят хората във ФБ? Аз пак казвам - не съм прочел тук някой да е казал, че Елизабет ще победи.
Пренасянето на "какво мислят хората във ФБ" тук е твое право. Коментирането им обаче като че са мисли на хората пишещи тук не е коректно, защото не е истина.
Не е нужно да се "хващаме за думата", но ако трябва да сме технични:
С парите от Мартин "дава всичко от себе си"  и си купува имунитети.
хахахахаахахаах Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Но другата част за парите на Мартин никак не ме разсмива, напротив Sad  жалко, много жалко. Само дано не спечели накрая.
Хубаво стана де, сега ще им се натресе обратно с 600 гроша и онези ще се обринат от яд. Да ги смаже дано!

# 845
  • Испания
Бенгън, коментирах в отговор на предишен коментар на потребител, който изрази опасения, че Елизабет може да е победител. Нужно ли е да цитирам всеки път?

Можеш да пишеш всичко, което е по темата, естествено. Използваме различни източници, пак свързани с темата.

# 846
@La Vikinga
Добре. Приемам.

# 847
200 гроша са цената на две елиминации.
Постъпи мъжки Морунов като спази думата си, но и донякъде глупаво по отношение на играта в която е.

200 гроша са много пари и Морунката направи грешка като не ги взе.Те първа ще се разиграват грошовете и колкото повече,толкова по добре за напредването в играта.
Взе предимство,което Мана ще загуби на момента,в който стъпи на пясъка.Въобще не си струваше жертвата.

От тук нататук съм категорично за Бойците,защото са по-силни,по-приятни и само Мани ми стои като петно на бяла тениска.Дано скоро да я разкарат.

700 гроша са много повече пари от 200,  но никаква работа не свършиха на Мартин.Цената на грошовете се определя от това в кого са.Ако са в Мани,  са златни,  ако са в някой друг,  нищо не струват.

# 848
Андрей все повече ми пада в очите, не изчака и ден в новото си племе и тръгна да плюе по Симеон. А толкова го харесвах, жалко можеше да е тотален фаворит. За мен няна лошо, че е близък с Бети на мнение сък че колкото и да си единак в, такова шоу е хубаео да имаш поне един близък. Лошото е че е злобен, и клюкар.
Аз не разбрам кое е странното, че е споделил на новото си племе за проблемите в бившото. Най-вероятно Бойците за искали да разберат повече за Борис и Симеон.
За мен по-грозната постъпка беше тази на Морунов. Мъж да плете интриги по този начин е много ниска топка.

# 849
Знае ли се кога са се играли игрите, които се излъчват тази седмица? В края на юли?

# 850
Знае ли се кога са се играли игрите, които се излъчват тази седмица? В края на юли?
Старт на 14.06
Вечер на плажа с 4ма играчи, ден за избор на капитани - 2 дни
Седем седмици 7х5=35 дни
Два дни от осма седмица - 2 дни
Излиза около 22.07 или 23.07 да е сниман днешния епизод.

# 851
Ясно, мерси.

# 852
Казала е на масата,че Боби й е скъп и няма как да гласува за него.За Андрей е ясно.
Не каза нищо на масата, а стана от нея.

В едно от самостоятелните интервюта Елизабет каза,че е заявила,че за Борката няма как да гласува(може и да бъркам,но нямам време сега да пускам записа).Тя кога точно е станала от масата,знаят само монтажистите.
Както казах,нейния глас няма никакво значение.Нужни са 2 гласа,за да те пратят на елиминация и Елизабет е била сигурна,заради гласовете на Симеон и Красима още в края на битката.
Тези приказки "Аз искам да ходя на битки,искам да се доказвам.." на Симеон са били само за пред нас зрителките и да си кажем "Евала,какъв джентълмен,какъв мъж..ето,рискува си мястото,за да спаси съотборник"  Laughing

Аз съм убедена,че Симеон ще направи интрига и при Сините.Въпрос на време е.

# 853
Adoralova , глас за Елизабет даде Боби, като ги раздели по един за нея и Красима. Красима гласува както се уговориха за Борис, а Андрей за нея. Т.е. ако Бети бе гласувала според уговорката за Боби, дори Симеон да я беше гласувал, щяха да са 2 на 2 на 2 и Боби да се самоизпрати като Капитан.

# 854
Аз пак ще се повторя, ама Елизабет нали иска да не я подценяват и да се доказва, тогава защо се сърди като я номинират? Нали иска да убеди другите, че е силен участник? Къде точно иска да се докаже, ако не на елиминационна? Не помня кой го беше казал - ако смяташ, че си силен, няма да се притесняваш, че те номинират. В това отношение не намирам абсолютно никаква разлика между Симеон и Елизабет.

Общи условия

Активация на акаунт