💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 9 (24.10. - 31.10.2021)

• 93 158
  • 2 013
  •   1
Отговори
# 1 380
Diavolo, разбирам те. Аз самата винаги съм се отвращавала от несправедливостите в живота. Като по-малка наивно смятах, че мога да променя неща, които всъщност грам не зависеха от мен. Все още се ядосвам за глупости, но и посвикнах. Като не мога да контролирам нещо - ами шанс, няма да го взимам присърце. Да си призная - още се уча. С такъв характер съм, не мога да избягам от себе си.
Но това по тв - това е пародия. Гледах долу-горе от средата на втори сезон, имах очаквания. Много се нервирах, бях се заканила да не се занимавам с тази глупост, но любопитството надделя. Очаквах този сезон да е подобен на предишния, но продукцията направо се осра (с извинение). Грам уважение нямат нито към участниците, нито към зрителите. Поне по-прикрито да си нагласят нещата. Баш Биг Брадър на плажа си е. Честност и справедливост тук няма.
И само да добавя нещо - явно не само ние, няколкото човека, които коментираме тук, не харесваме Елизабет. Явно и нейни вече бивши съплеменници не са й фенове.

# 1 381
Аз честно казано не видях да има спойлер кой ще отпадне днес. Всичките се изредиха да качват снимката от днешната, предстояща игра и така се разбра просто по-рано кое племе ще е загубило и кой ще е следващият номиниран.
Готин лайв на Борис. Хубави неща казва за всички, без да им прави излишни четки. Факт е, че и те се дразнят от двойния аршин. Явно дава жокер, че няма да отпадне скоро, след като има още интересни битки, които да видим. За Елизабет и Андрейчо греши. Аз толкова общи снимки само на двама след играта не съм виждала. Той от блокираните от Елизабет ли е?

# 1 382
  • Бистрица
По време на епизода снощи шест годишния ми син беше супер възмутен как може Мани още да не е отпаднала, като от самото начало не се справя в игрите и как може да има такива хора, които постоянно нарочно да дразнят останалите и да искат да се карат с тях. Не можел да повярва как всеки път, когато тя отиде на битка за спасение "изважда късмет да дават такива игри нагласени като за нея". Каза, че се изнервя да гледа предаването заради Мани и отиде да си легне преди битката. У нас мъжа ми не гледа предаването и не го коментираме, за да му бъде създадено мнение от някой от нас-той съвсем самичък е достигнал до тези изводи...толкова е очевидна тази несправедливост да вземат в предаването недоразумението Мани.

# 1 383
И в какво видяхте, че Мартин е глупав,моля!?
А и какво съдържание влагате в думата?
Лаладжия, скандалджия и схемаджия, едва ли са обратното на глупав ,за да се правят такива изводи.

# 1 384
Поради каква причина Елизабет ще се връща в племе при евентуална следваща победа? Мартин победи няколко пъти и не се върна?
Елизабет няма повече битки. Битката с Мартин беше последната битка на отшелника през този сезон.
В понеделник ще заеме мястото на отпадналия играч в племето на Бойците.
Е нали уж оцелял отшелник накрая трябваше да иде директно на полуфиналите?
Тази информация нова ли е, откога е?

# 1 385
  • Испания

Мартин от „Игри на волята“: В битката между Мани и Стоян пожелавам на по-добрия да победи

Той от блокираните от Елизабет ли е?

Преди време беше "реабилитиран". След днес - не съм много сигурна.

# 1 386
И в какво видяхте, че Мартин е глупав,моля!?
А и какво съдържание влагате в думата?
Лаладжия, скандалджия и схемаджия, едва ли са обратното на глупав ,за да се правят такива изводи.
Нито едно от изброените. Но че е глупав се виждаше само като си отвори устата, много го харесвах, но две думи не можеше да върже.
Има разлика между глупав и наивен.

# 1 387
Смешно е да се твърди, че вливането на отшелника в племената е нов шанс.
Не е.
Това е наградата на отшелника за оцеляването му.
Все едно да се твърди, че Мартин, ако беше победил Елизабет в понеделник получава трети шанс. Нелепо.

# 1 388
И аз това казвам. Защо на Елизабет ще ѝ се дава трети шанс? А на Мартин не му се даде, като отстрани Елена, например?

# 1 389
Отшелник :
Пребивава на самотен плаж, всяка седмица се бори за оцеляването си във формата. Наградата му е връщане в племената в даден момент от играта.
Фазата на отшелника завърши с дуела между Елизабет и Мартин.
Елизабет като последен оцелял отшелник получава наградата на отшелника да се върне като пълноправен член на племе.

Както в Сървайвър
Занев, ако беше загубил последния си дуел с Марчо, то тогава Марчо щеше да се върне в племето.

# 1 390
Много тъпо за Мартин, колко време оцелява на самотния плаж и победи супер много противници. Колко удобно в последната битка на отшелника да падне от малката интригнатка, която да поседи 2-3 дни на плажа и да се завърне в племе с 10000000 гроша Disappointed

# 1 391
Но вероятно, ако не беше Елизабет, а Марто бе победил и тази седмица щяха да му натресат нов отпаднал...и Фазата да не свърши Smile
Не са го доизмислили, здраве да е! Smiley

# 1 392
  • Испания
Много тъпо за Мартин, колко време оцелява на самотния плаж и победи супер много противници. Колко удобно в последната битка на отшелника да падне от малката интригнатка, която да поседи 2-3 дни на плажа и да се завърне в племе с 10000000 гроша Disappointed

Мартин е поредният използван и изхвърлен от продукцията, като преди това го смачкаха и унижиха в нагласените битки с Паулина и с лиглата.

# 1 393
Това вече е отделен въпрос.
Дали е бил използван от Продукцията като касичка - да.
Отделно тежки бяха битките му със Симеон и Калоян. Срещу Елена и Габриела Мартин игра с демотивирани играчи.
В битката с Елизабет тя беше по-прецизна от него, въпреки, че Мартин имаше предимството на височината си в тази игра. И да, знам, че според вас е била нагласена. Няма да влизам в този разговор отново.

Но не прави трети шанс.

Последна редакция: пт, 29 окт 2021, 13:42 от Bengun

# 1 394
  • London
Няма как да знаем как е щяло да бъде и докъде точно е замислено да продължи този цикъл. Безсмислено да се разсъждава.

Общи условия

Активация на акаунт