Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Петък вечер към 18ч пътуваме за детски рожден ден. По пътя ни има задръстване заради ремонт и преминаването се регулира със светофар. Госпожицата (на шест и половина) няма грам търпение и измрънква: "Ще стана на 7 докато светне тоя светофар." Trollface

# 331
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
В Лидл - "Трябва да си купим от този шоколад, защото е ламинирана серия" Grinning, лимитирана имаше предвид, де

# 332
Малкия отказал да си купи купон за храна за четвъртък, защото нямало нищо за ядене, което той да можел да избере. "Не! Аз вече ще си нося от вкъщи храна". Викам "как така нищо?". Отварям менюто, и прочитам "Голи сърми", "Крем супа", "Картофена яхния". Защо не си взе картофена яхния? Ама, тя лелята каза само две неща - голи сърми и крем със супа. Аз голи сърми не знам, а крем със супа не ям! Laughing

После се замислих, какво ли точно са "голи сърми"... А нашия почна да умува какво щял да си носи за ядене от вкъщи и измисли, че понеже искал да свършва първи, щял да си занесе една филия със сол... Flushed Да можел да я изяде набързо. Пък аз се замислих "да може после хората да си кажат ау тези хора - много бедни, хляб и сол ядат у тях си"... Joy

# 333
  • София
"Само жените могат да носят обувки на пръчки"

"Гостите са хора,които трябва нещо да ядът!"

# 334
Пътуваме за морска почивка и госпожицата на 2.8г:
-Мамоооо, май заблавихме моите очила. Сега аз как плувам в молето?
-Ще ти купя нови
-Оф, мамооо, ти си виновна! Що заблави очилата?
-Защо аз съм виновна?
-Щото ти събила моя куфал и ти не сложи в него моите очила 🤣
И така, мама винаги е виновна 🤣

# 335
Снощи имаше събрание на входа и малкото рев да идва. Взех го, слизаме, естествено малко закъснели, всички вече се събрали. Поздравявам аз и малкото се изцепва пред всички "Бобо доди на съб'ание. Ади почвате!" Голям смях. По едно време явно се е сетил, че съм му говорила д не тропа с краката по пода, защото отдолу живее един чичо, който ще се сърди. И пред всички ме пита "мамо кой съ'дития чичо?" Бобо т'опа т'опа с к'аката и той съ'ди са." Тука поне установихме, че чичкото не се сърди Joy Постояхме още известно време и като му омръзна каза "Бобо измори са. Ади мамо ходим. Съб'анието свъ'ши". На по-забавно събрание не бях ходила Joy

# 336

Паднах. Joy Самата универсална истина! На колко е това философче?

# 337
Пресен бисер.
Малкото много обича да ми обува обувките. Идва преди малко, обул ми маратонките, и ги събува на средата на стаята. Естествено, аз казвам да ги прибере на мястото. Той казва "Няма Бобо плибеле. Мама плибеле, аштото те са на мама. На мама тлябат й, атова мама плибеле". Хем се смея, хем ми е тъпо, че няма и тригодишно ме затапва Scream

# 338
  • София

Паднах. Joy Самата универсална истина! На колко е това философче?
На пет години е.

# 339
Събуждам преди малко малкия за училище. Като преди това си проверявам мейла и гледам госпожата нанесла около десетина оценки, плюс годишната.
- Нерчо, хайде, мамо, ставай!! Гопожата ти е писала шестица за годината!
- Днеска втори клас ли сме?
- Joy

# 340
Чичо Иван го хапе щъркела, защото е полицай 🤓

# 341
Amy, това с филията със сол пак го препрочитам и пак се смея. 😁Големи хрумвания имат тези деца.

# 342
  • София
Аз, към господинчото на 2г 11м:
- Ох, много си сладък - ще те изям!
- Нее! Не ядем хората!
- Така ли?!
- Да! Аз съм хор - не може да ме ядеш!

😂

# 343
Първи сблъсък с жаргона на тийновете по градинките. Синчето (на 3г.) тича към мен и въодушевено ми обяснява "Мамо, този брат каза..."

Следващата смешка е за моя сметка, направо си е за рев. 😁
- Мамо, много ти е надут коремът. (Дотук добре, скоро ще раждам). И дупето ти е много надуто!

# 344
Моето май влезе в периода на "защо"
Защо съм момче?
Ти защо си момиче?
Защо е тъмно вечер?
Защо залязва слънцето?
Защо трябва да спим?
Защо котката казва мяу, а кучето бау?
Защо тези котки живеят навън, а нашата вкъщи?
Защо гълъбчетата имат криле?
Защо те летят?
Защо ще имам рожден ден?
Защо ще ставам на три?
Защо Джеси /котката ни/ е на пет, а аз на две?
Защо големите ходят на работа?
Защо децата трябва да ходят на градина?
Защо като имам РД и стана на три, ще ходя на градина?
А може ли да не ставам на три?
Защо на обяд е светло, а вечер е тъмно? /Като спим/
Защо се казваш Мая?
Защо казваш на баба мама?
Защо баба ти е мама?
А баба защо е момиче?
Може ли баба да стане момче като мен?

Защо, защо, защо, понякога не знам какво да отговоря и ги питам "а ти защо не млъкваш?" - "защото искам да питам" Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт