Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 335
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Тази сутрин ставам и гледам мъжа ми още спи, т.е. закъснял е за работа. Събуждам го и той се чуди защо не са му звъннали алармите. Гледаме, изключени. Веднага се сетихме кой е виновника. Обяснението "ами аз не исках тати да ходи на работа и затова спрях алармите. Искам да стои тука да си играем." И как да му се скараш..

# 556
Ох, горкия ви татко 😁 аз най-редовно си трия от паметта на телефона клипчета дълги по 4-5 Мин, на които се виждат очите на дъщеря ми, тавана и тук там някоя лампа, как се разхожда из къщи, и говори пълни безсмислици 😁😆😁

# 557
  • Страната на чудесата
Оплаквам се на сина ми /9г./колко съм изморена, а тепърва трябва да ходя да къпя баба му /моята майка/ и да и чистя апартамента.
Той пита:"А защо не я дадеш в старчески дом?"
Аз обяснявам, че не искам, тя ми е майка, гледала ме е и сега е мой ред аз да се погрижа за нея. Завършвам с въпроса: "Аз един ден, като остарея, ти в старчески дом ли ще ме дадеш, маме?"
Никола отговаря веднага:"Не, разбира се, как ти хрумна!" -  и докато аз размазвам усмивка на лицето си, умилена от отговора, той допълва:" Аз тогава ще имам жена и деца, ще пътуваме с жена ми по екскурзии, а ти ще гледаш моите деца!" LaughingStuck Out Tongue Closed Eyes

# 558
Оплаквам се на сина ми /9г./колко съм изморена, а тепърва трябва да ходя да къпя баба му /моята майка/ и да и чистя апартамента.
Аз обяснявам, че не искам, тя ми е майка, гледала ме е и сега е мой ред аз да се погрижа за нея. Завършвам с въпроса: "Аз един ден, като остарея, ти в старчески дом ли ще ме дадеш, маме?"
Никола отговаря веднага:"Не, разбира се, как ти хрумна!" -  и докато аз размазвам усмивка на лицето си, умилена от отговора, той допълва:" Аз тогава ще имам жена и деца, ще пътуваме с жена ми по екскурзии, а ти ще гледаш моите деца!" LaughingStuck Out Tongue Closed Eyes
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Шах с пешката!

# 559
В момента в който бършеш сълзата от умиление следва нож в гърба 😆😆
Скоро синът ми, който е "почти на осем съъъм" се криеше след баня от баща си, питам го:
- Защо се срамуваш от него, а от мен не?!
А той ми вика:
- Все пак ти си ми мама и си ме виждала гол...
Умилих се и аз, че все още не се срамува от мен, след това изцепи:
- Спокойно, мамо, като се оженя ще спра да ти се мотам гол из къщи 😆
А баща му от кухнята се изказва под мустак:
- Надявам се до тогава да не се моташ  гол из къщи ХИЧ
😆😆😆

# 560
Това е подобно на историята на моя внук, вече почти на 6 (бях писала преди) - майка му казва, че като порасне ще има косми, той се ужасява, че повече няма да го гушка.
Тя му казва, че ще си има женичка.
Той, много тъжен - не искам женичка, искам ти да ме гушкаш Joy

# 561
Моят внук от малък иска жени. Чичо му излиза и нашият, тогава 3-годишен, го пита къде отива. Чичо му отговаря,че отива при моми. А внукът пита : "А за мен има ли моми"?

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 22:38 от K.A.G.

# 562
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Нашият хубавец, 4 годишен, когато му кажа, че нещо не може точно сега, примерно да лети със самолет, обръща страницата на "аз като полЯсна". Голям смях...
Има си две момиченца в ДГ, които са му фаворитки.
И изцепва планове като:
- Аз като полЯсна и си имам мои деца и с майката се качим на самолета и ще идем мноооого далече... Ама чак като полЯснат и децата...

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 12:25 от CvEtEmOe

# 563
Разказано ми от приятелка:
Тя и момиченцето ѝ на 2 годинки и 5 месеца, което от 8 дни ходи на ясла, се обуват сутринта.
Детенце: Мамо, къде отиАме?
Майката: На градинката.
Детенце: Много пъти вече...
JoyJoyJoy

# 564
  • Страната на чудесата
Моят син, сутринта на 2 ден посещение на градина:
-Е всеки ден ли ще  ходим на градина?!?
На следващата година вече ходеше на градина с песен на уста. Песента беше:" We're not gonna take it" Laughing(всички сме рокаджии  у дома)

# 565
Айде, моя голям вече, почти 12.
Като си бяхме на село и влиза да се къпе, а е забравил чехлите, слага хавлията отпред да се прикрие, а че дупето му е голо не се усеща, и търчи да ги взема. Две баби го виждат и го е срам.
От мен не се притеснява.

# 566
-Божидар кой клас е?
- Първи, като мен.
- Така ли? Кой първи? Аз що не съм го виждала в училище?
- Ама той не е в нашето училище.
- А, в кое училище е?
- Дец Паиси.

Joy

Последна редакция: ср, 17 авг 2022, 15:46 от amy_nka

# 567
  • Варна
Това ми напомни за смешка на случайно минало покрай мен дете:
- Искам да отида в училище Максим ГорСки.

# 568
  • Пловдив
Извън темата - имаше някаква история за улица "Николай Гогов" (а той бил Гогол). На въпроса кой е тоя Николай Гогов, запитаната недоразбрала името на улицата жена отговорила: "Не знам, сигурно някой партизанин".

# 569
Взимаме подарък за едно приятелче, което е фен на Фортнайт, опаковаме го всичко точно, прибира се баба им от работа и пита какво сме взели за подарък, сина ми гордо заявява:
- Купихме тениска на Фортнайт, чаша на Фортнайт, и значка Фортнайт....
Баба му го гледа клепайки неразбиращо и пита:
- Кой е този  Фунай бе бабе, някое китайско детско ли гледаш?!?
- Ох, бабоооо, по ваше време нямало ли е Фортнайт, питай дядо, може той да го е гледал, те са имали телевизор у тях....
😆😆😆😆
А баба му продължаваше да гледа и да се пули.....
😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт