Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 331
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
JoyJoy смях се със сълзи, Шанън!

# 571
JoyJoy смях се със сълзи, Шанън!

Не ме питай аз как си хапех устните да не се пръсна от смях, ама викам ще обидя свекито ако почна да се превивам от смях.
 А то се получи така, понеже сина ми много бързо говори когато е превъзбуден и изтърва някои букви, аз също чух, че не казва изцяло Фортнайт, а нещо от сорта на Фотнай, но баба му изби рибата с коментар 😆

# 572
  • София
Трябва да направим тема какво смешно са казали бабите. С майка ми четат книжка за костенурката Франклин, на мама не знам как ѝ се извъртя езика и каза, че това бил Франкел.

# 573
Синът ми се катери по една катерушка с други момченца. Едно от децата:
Не ме клати, ще падна и ще се разрева.
След малко пак същото:
Ако не ми дадеш играчката ще се разрева!
Стана ми смешно, понеже другите деца му изпълняваха желанията.

# 574
Много добра идея, за бабите (а и защо не и дядовците)! Моята майка винаги е била за шоуто на Слави с нейните изцепки... Laughing

# 575
След малко пак същото:
Манипулатор от малък. Joy Как не се е намерил кой да му каже: ми реви, бе, кой те е спрял. Joy

# 576
След малко пак същото:
Манипулатор от малък. Joy Как не се е намерил кой да му каже: ми реви, бе, кой те е спрял. Joy
Майка му, със сигурност, само това повтаря Grinning

# 577
Допълнение за внука, който искаше моми. Сега е на 13, 5г., има си гадже, а чичо му си е ерген и си няма гадже в момента. Ето това се казва конкуренция.

За бабите.  Аз непрекъснато правя забележки на внучката да говори правилно. "Говори правилно! Ученичка си!"   Да, ама аз  понякога вместо "какво" , казвам " що".(Що четеш?,  Що ще ядеш? и подобни). Не, че не знам, ама ми се изплъзва.  А тя: "Говори правилно! Учителка си!"

С моите камъни, по моята глава.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 16:30 от K.A.G.

# 578
Малкия на 2.7г мами имам клюки , викам така ли маме и какви са , и той за одната вата- превод ( входната врата ) а то било ключове , даже не знам защо им вика клюки 😂😂

# 579
Малкият 4г 4м разглежда ръчно направена играчка, изработена от ролки тоалетна хартия и цветна хартия подводница.
Много ентусиазиран играе с нея, но след 30 секунди супер сериозен отива при баба си:
Той: Бабо, това наистина ли е подводница?
Баба: Да!
Той: Добре, разбирам всичко, но бабо, как точно се подводнява тази подводница?

а а

# 580
Падна му първият зъб. И той се чуди дали наистина има Фея на зъбките.
-Да, има, миличък.
-Сигурна ли си?!?
- Да.
- Как си сигурна?1Виждала ли си я?
-Да, виждала съм!!
-. И, свети ли??

# 581
- Мамо, Господ от коя година е тръгнал?
- Rolling Eyes ....
- Когато Васил Левски е роден, коя година е било?
- Rolling Eyes ...
Оооо Неее, това с тези безмислени въпроси го чувам всеки ден, отначало се опитвах да давам някакви що-годе адекватни отговори, но напоследък просто замълчавам, или любимото ми: Питай баща си 😆😆😆
Днешната порция подобни въпроси:
- Мамо, водата има ли друго име?
- Мамо, аз като порасна на колко години ще съм?
- Мамо, днес кой ден е? (Отговарям Неделя, неподозирайки че следва затапващ въпрос) А като стане нощ пак ли ще е неделя?
- Мамо, дъжда може ли да подскача?
🤐🤐🤯🤯
-Мамо,кога се е родил първият човек в нашия град?
-Мамо,а кой е бил той?
😄😄😄

# 582
Това ми напомня редовния диалог у дома:
- А възрастните хора, когато са били деца, дали са имали родители?
- Да, имали са родители.
- Наистина ли?
- Да.
- А техните родители, когато са били деца, дали са имали родители?
- Да, имали са.
- А много-много възрастните хора дали са били деца и дали са имали родители...
И така до безкрай търсим дали някога е имало деца, които не са се родили от родители.
Явно в нейното съзнание някъде назад във времето животът е започнал от едни деца, които по-късно са станали родители на следващите деца.

# 583
Голяма вълна, оприличи на цунами.
И ето ти 🌊 вълнами

А на най-малкия заек, понеже сме сега морски, му викаме "цаца"😎😎😎

# 584
Моята дъщеря на почти 7.
Имаме котарак наскоро и разказвахме, че сме отишли да го купуваме от едно семейство и бяха 2 котенца, като съответно ние искахме женското...дадоха ни нашето, което на 6-тия месец разбрахме че е мъжко и се чудихме дали и двете са били мъжки или едно мъжко и едно женско, пък нещо са се объркали при даването. Та от там тя прие, че нашия котарак има сестра и започнаха въпросите, ама как се казва сестра му...викам не знам, който я е взел той си я е кръстил. Ама майка му какъв цвят беше...видяхме я, като го взимахме, отговаряме същия цвят като нашия, а сестра му и тя, а баща му и него ни показаха на снимка ..черен. Ами майката на майка му, ама бащата на майка му...ми на баща му родителите какви бяха 🙄
Вчера гледа Спонджбоб по ТВ и като свърши епизода решава, че ще рисуват героите...рисува основните Спонджбоб, Патрик, рака, катерицата, сепия и идва и може ли телефона ти да видя майката и бащата на Спонджбоб...верно намери едни приличащи на нещо между картоф и курабия. Нарисува ги...след малко в детското имаше една като Сепия, ама с бяла коса вързана на кок, ама не знам дали му е майка, може и баба да му е. Търси тя, после мен кара да пиша, да търся, после и баща си...писахме говорихме на този Гугъл не я намираме, ама тя упорито продължава виж дали му е майка или баба...баща ѝ като се изцепи, може пък леля да му е и тя вече съвсем се обърка...ми да може да му е леля... Виж, виж, пиши там леля му на Сепия 😁 не я намерихме, ако някой има инфо...да каже че детето сън не спи да знае баба му или майка му е🤣
После се започва кой е бил първият човек...Адам, ама той от къде е дошъл...Бог го е създал. Ама той на какъв език е говорил...тука ме замисли. Не можах да отговоря. Кой е бил вторият човек - Ева. И те са бели...аз мхм и тя ами от къде са дошли черните хора? Викам може Ева да е била по препечена🤪
Един ден пък бръмчи една миризливка в стаята ..и това моето ААА, пръдливка и бяга 🤣
Та сега трябва да сядам да уча родата на 101далматинци, Снежанка, Гъмбол, Пес патрул и т.н. че утре ще вземе да ме пита и аз пак ще съм неподготвена.

Общи условия

Активация на акаунт