Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 66 328
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
KaPaMeJI, дожаля ми за теб и за всички, които издирват родата на някого Laughing Laughing Кога ще мине този порив за научна дейност?

# 586
Нашият малък дърдоран вече започна доста да дръпва с говоренето.
Сега на всички от семейството казва имената. Но имаме един дядо Сашо, който е живял в Гърция и много обича узо и наздравици, та по някаква случайност синът ни му казва Даду Ясу.

# 587
  • Варна
...след малко в детското имаше една като Сепия, ама с бяла коса вързана на кок, ама не знам дали му е майка, може и баба да му е.

Прилича на баба му - линк

# 588
Миризливка - пръдливка 😆😆😆 като се замислиш си е баш така 😆 децата откриват нови вселени повярвайте ми. Това да издирят пра-пра-пра....пра родата на някой им е тооолкова интересно и важно, че къде сме ние къде са те 😆😆🤯

# 589
Вземете му една детска енциклопедия за теория на еволюцията по Дарвин. Много ще му е интересна на детето и ще получи отговори на въпросите си. Тъкмо и четенето ще упражнявате. Много се смях иначе, забавно човече е Joy

# 590
  • София

После се започва кой е бил първият човек...Адам, ама той от къде е дошъл...Бог го е създал. Ама той на какъв език е говорил...тука ме замисли. Не можах да отговоря. Кой е бил вторият човек - Ева. И те са бели...аз мхм и тя ами от къде са дошли черните хора? Викам може Ева да е била по препечена🤪

Браво на детето! Открило е пролука в историята, описана в библията. Или просто Господ е  расист и е създал единствено белите хора.

# 591
  • София
Има чудесни детски Библии, децата ще разбират кой е нашия прародител,  кога и защо са възникнали езиците, как са станали расите.

# 592
И после ще са доста изненадани, че виното трябва сам да си го направиш. 😁

# 593
Има чудесни детски Библии, децата ще разбират кой е нашия прародител,  кога и защо са възникнали езиците, как са станали расите.

Хммм и как ще го разберат това.. от Библията Thinking
После ще има изненади в училище...

# 594
Снощи трябваше да мъдря защо има гръмотевици и мълнии - Господ ли ги е създал и за какво ги е създал... Rolling Eyes

# 595
За гръмотевиците и светкавиците спокойно може да се обясни, че се случват когато два облака се движат един срещу друг и се сблъскат. Дори в една игра с колички ако се блъснат ще се чуе звук.

# 596
Ама за какво са? За какво ги има? Wink

# 597
За гръмотевиците и светкавиците спокойно може да се обясни, че се случват когато два облака се движат един срещу друг и се сблъскат.

Аз и до ден днешен така си го представям, въпреки че съм запозната с физичното явление. Сигурно някой и на мен го е обяснил така. 😁

# 598
Еминка, от обяснението, че когато се сблъскат два облака от сблъсъка се чува гръм, а кагато са се блъснали с голяма скорост има и светкавица не следва въпрос защо има гръмотевици и светкавици, защото този отговор вече е даден - заради сблъсъка. Те са следствие. Както когато други неща като се сблъскат има звук, например пада чаша блъска се в земята и има звук от счупено. Ако се обяснява, че някой ги е създал тогава следва въпроса "Защо?", с каква цел. Зависи много от това какво обяснение ще решиш да дадеш и какви думи ще използваш.

# 599
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Моя син кръсти обелените скариди, които видя на морето, "морски гъсеници".  Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 08:58 от Sunshine-rainbow-lollipop

Общи условия

Активация на акаунт