Нещо смешно, което децата казаха - 13 тема

• 65 633
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Казвам на дъщеря ми (4,5 г.), че е време за вечеря.
Какво има за вечеря?
Боб! Joy( не е от най-любимите й)
Няма ли нещо друго? ( има предвид - нещо сладичко)
Няма друго!
Искам палачинки или пица!
Тук не е ресторант!
Ами тогава да си поръчаме!
Ще си хапнеш боб!
Ами, първо ще гласувам дали да ям боб!:joy:

# 676
Преди време готвих домати с ориз. Сяда 5г ми син на масата и казва, искам другия път да сготвиш гол ориз. Само ориза и месо може, но без другото.
Та вчера готвих гол ориз и получих похвала, че е точно като в детската и все така трябва го готвя - само гол Simple Smile

.

# 677
Питам вчера малкия, почти на 3 г. какво е ял в градината. А той: -“ Само сух хляб”…

# 678
А нашият всеки ден ако го питаш какво е ял на яслата, казва, че е било супа и торта. Сигурно това най-много му допада от цялото меню ( ако изобщо може да се говори за такова).

# 679
А нашият всеки ден ако го питаш какво е ял на яслата, казва, че е било супа и торта. Сигурно това най-много му допада от цялото меню ( ако изобщо може да се говори за такова).
Големият ми син като беше в градината казваше,че имат за десерт сладолед. 🤔😁Явно е било някакво кремче

# 680
  • UK
На малката и давам да пробва таратор, питам я ,,Харесва ли ти?'', а тя ,,Да, ако махнеш киселото и това зеленото вътре"

При нас в стола всеки ден има сладолед за десерт, в началото все ми казваше че яде само сладолед, трябваше да питам Мисс дали хапва и основно.

# 681
И моето вчера яло таратор в градината /у нас отказва/ и го питам "и хареса ли ти таратора?" "Амииии май не, ама госпожата каза, че ми харесва" Joy

# 682
Смее ли детето да каже, че не му харесва. Simple Smile

# 683
  • София
Преди време готвих домати с ориз. Сяда 5г ми син на масата и казва, искам другия път да сготвиш гол ориз. Само ориза и месо може, но без другото.
Та вчера готвих гол ориз и получих похвала, че е точно като в детската и все така трябва го готвя - само гол Simple Smile

.

Същата работа Joy В нас се иска само бял ориз. Правих опит да сготвя със зеленчуци, то стана едно кремаво и никой не го опита... Confused

# 684

.

Същата работа Joy В нас се иска само бял ориз. Правих опит да сготвя със зеленчуци, то стана едно кремаво и никой не го опита... Confused
Вкъщи от много години заради мен на ориз с кайма  и зеле казваме ,,разголени сърми" , само така съм ги яла .

# 685
  • София

Големият ми син като беше в градината казваше,че имат за десерт сладолед. 🤔😁Явно е било някакво кремче

В градината на дъщеря ми персоналът умишлено наричаше кремчето сладолед, за да го ядат децата. Дъщеря ми почти не хапваше друго в градината, но когато има "сладолед", го ядеше. Ако обаче вкъщи й предложа крем, отказваше. Пробвах методът от ДГ - същият крем, който ми отказва го промотирах като сладолед. Омете го за отрицателно време.
На един по-късен етап се усети, че ги будалкат госпожите и няма как сладоледът да е топъл, но вече го беше харесала на вкус и не й пречеше да го яде.

# 686
Вчера щях да пиша същото и забравих - и при нас госпожата им казва, че кремчето е сладолед, и нали са още патенца - вярват и са щастливи.

# 687
  • UK
При нас още от детската градина, ако има стол, почти всеки ден имат сладолед.

# 688
Днес в метрото влязоха двама мъже с момиченце. Говориха му на английски и наричаха влакчето на метрото "чичо трейн". Satisfied Българи бяха и тримата, като им писна от английски, тръгнаха на български.

# 689
  • UK
Вероятно не са казали "чичо", а "чучу" и ние така казваме като видим влак- "Choo choo train".
 На английски влакчето прави choo choo

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 19:06 от GreenP

Общи условия

Активация на акаунт