🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 8 (24.10 - 31.10) 🐄

• 59 405
  • 1 300
  •   1
Отговори
# 600
Те няма да го видят, щото са заслепени, ма ще го усетят...
И нали казват, че в корема има втори мозък, дано той поне почне да разсъждава трезво.

# 601
Аз отдавна се дивя на преобладаващото нечетене и че им дреме на алманаха за кошниците, обаче още при фермер Чавдар още нещо ме изненада. Първо Кирил заяви, че няма да яде от кошниците (обиден). Чавдар предложи да не ходят нея седмица на куиз и да постоят гладни - Кирил скочи, че това е глупаво и напротив, да ходят на куиз. След това с Мартина и Ивайло говориха, че могат да изкарат повече кошници от Чавдар, Ваня и Георги, но още в същия разговор Кирил казва как без храна всички маски ще паднат и е добре да погладуват. И пак тогава - да видели другите на него какво му е като няма достатъчно месо в менюто. Никаква логика.

# 602
На другарския съд Стефан се опита да каже, че извинението на Мартина има стойност, само ако тя наистина чувства, че е сгрешила.Ама Живето така беше набрала,че го заглуши. Мартина е дебелокожа тъпунгерка. Изобщо не й дреме, нито си дава сметка, че дори неволно е допуснала грешка. И да, Живка трябваше да я вземе със себе си на въпросите. И без друго тя все помрънква, че са малко кошниците.
    Ако Ивайло избере Чавдар, дуелът ще е зрелищен и мощен.Чавдар ще е пренавит от злоба и жажда за отмъщение.Ама и Жоро как се заканва , хахаха. Помним и неговият дуел, каква трътка беше - ама не мога,ама нямам въздух.......
    На мен ми стана леко кофти, докато гледах церемонията с камъчетата заради Цвети.Не знам дали си дава сметка, че фермерите я пощадиха от съжаление, че е слаб играч. За мен тя е една от най-слабите жени. Ама само с едната хубост не става. И акъл трябва. И си кифлее момичето, отвътре му идва, нищо че на всеки повтаря,че не е кифла.   
    Лорчето ми е същата .  И какви са тези глупости с гушкането?! Бизнес дамата,ако на бизнес среща и се прииска някой да я гушне?!Айде моля ви се! И колко от вас с дълга връзка ще са окей с това й поведение вътре? Що не моли за гушкане Марта, или някоя от другите жени? Що непременно трябва да е мъж?
   Снощи повече ми хареса групата с танците, отколкото тези край огъня.Хубаво е човек освен да е сериозен и отговорен да може и да се забавлява.
    Не завиждам на младите вътре,аз съм на годините на майките им.Имам дъщеря колкото Лора.

# 603
Много ми хареса Ивайло вчера как обясни на Цветка за роклята- ако видиш нещо сиво с хобот то със сигурност е слон
И тя не можа да разбере точно какво й казва. Само кимна 😂

# 604
Много,  наистина много завиждам на Цвети и Лора за външния вид.

Сега, акъла обаче не си го давам.
Там няма как да се помогне.
То си е за завиждане.
Хубостта на младата жена бие акъла почти универсално.
Ако една жена е млада и изглежда много добре и отгоре на това има някакво умение (например, може да чете) - wow!

Съвременният западен свят е напълно обсебен с повърхностна красота.

# 605
Аз лично не намирам Цвети за толкова привлекателна. Всякаш в началото беше по-слаба а сега си личи че качила килограми. Но си мисля че повечето са свалили килограми, но при нея не мисля че свалила. Даже като я дават сутрин е сутрин лицето й е бая подпухнало.

# 606
Всеки вътре, а и навън, има негативи.
Аз, при дуел между Чавдар и Ивайло, категорично заставам зад Ивайло. И пред Коцето го слагам и пред Георги, дори пред Виктор.
Дразни, спор няма, но има много точни изказвания.
В личен контакт, вероятно не бих била близка с такъв човек но от позицията на зрител го предпочитам пред посочените. Често дава различна гледна точка на ситуацията, не са само обиди при него.
Егото му е голямо, ако малко го поукроти ще е много приятен събеседник.

Цвети и Виктор- ми Виктор си е виновен. Като не можеш не се бутай, където не ти е мястото. На Цвети на челото й пише каква е и какво търси.

Лора, Лорка вероятно не си беше дала сметка, че й е приятна компанията на Любо и се стресна като й казаха как изглежда отстрани. Никой, дори женен, не е застрахован да изпита нови влечения. Друг е въпросът, че все още нищо не се е случило но има потенциал  от продукцията да го раздухат.
Само от нея зависи как ще се справи със ситуацията. А иначе Любо си я хареса не като приятелче но според мен пази дистанция и уважава това, че си има гадже. Само да му даде знак обаче ще й скочи 😀.

Кирил има малко изцепки и въпреки това се съди много строго ми се струва. Аз съм заинтригувана поради каква причина той симпатизира на Мартина, а не на Живка. Или по-точно ми се струва, че е против Живка и затова стои в орбитата на Мартина. Интересно е това, което не ни излъчват 😂.

Ваня? Тая пък с кой акъл се пльосна в общата вода? Ма няма значение, че и други го правят. Това е толкова нагло. И не стига това ми после дразни хората, които й обясниха, че това така не е редно да се прави.
 Живка и Мартина са ясни. Все пак на първата симпатизирам. По-умно играе.
Коцето го намирам за абсолютен лицемер. Ще се прави на шут, ще се подмазва, ще угодничи всичко, което е необходимо. Не вярвам да си държи и на думата но това засега е само догадка.
Рали не ми е интересна.
Теди, бих се лишила от нейното присъствие.
Стефан много мисли. Той затова така се шашка между отборите. Та умен човек е, премерен, но това за зрителите е минус, защото няма сеир.
Пламен не го харесах поради някаква причина в началото. Вече има кредит на доверие но го гледам под лупа, признавам си.
Това са ми най-общо впечатленията.

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 14:08 от NOVA NADEJDA

# 607
  • Стара Загора
Много ми хареса Ивайло вчера как обясни на Цветка за роклята- ако видиш нещо сиво с хобот то със сигурност е слон
И тя не можа да разбере точно какво й казва. Само кимна 😂

Толкова  й е капацитета! Не я харесвам, за мен е кифла и лигла! Не харесвам и Мартина!

# 608
И аз съм за Ивайло на дуела.

# 609
  • София
На дуела ще бъда за противника на Ивайло, който и да е той. По принцип не го харесвам, но доста от простотиите му мога да подмина. Само за държанието му на дуелите не мога да махна с лека ръка. Ужасно неспортменско, неджентълментско и нечовешко. Всеки има право на равни условия и старт. Ако не искаш, не подкрепяй, не насърчавай, просто си мълчи. Но да дразниш хората, които са под напрежение и стрес за мен това е издевателство и не го приемам. Така че стискам палци да напусне!

# 610
На дуела ще бъда за противника на Ивайло, който и да е той. По принцип не го харесвам, но доста от простотиите му мога да подмина. Само за държанието му на дуелите не мога да махна с лека ръка. Ужасно неспортменско, неджентълментско и нечовешко. Всеки има право на равни условия и старт. Ако не искаш, не подкрепяй, не насърчавай, просто си мълчи. Но да дразниш хората, които са под напрежение и стрес за мен това е издевателство и не го приемам. Така че стискам палци да напусне!
И аз съм така. Ивайло ми беше интересен от самото начало, но поведението му по време на битки е отврат. Кулминацията беше ходенето на Живка по гредата с кобилица и менци. При падане можеше да се нарани лошо, не само да се намокри. Не знам какъв човек трябва да си, че да не го отчетеш.

# 611
Между другото, това, което Ивайло прави с нападките и обидите към хората е черупка, интегрирана в личността му. Т.е., не е като маска, която може да бъде свалена - по-дълбоко е.
И е доста жалко, защото не е нужно да е така.
Сякаш неосъзнато се страхува да бъде човек и играейки гадняр се пази по-добре, а в същото време с провокациите си постоянно търси внимание (т.е. не е човек, който просто не харесва хората и иска да бъде оставен сам).

# 612
Много харесвах Чавдар преди фермерството му. След това рязко ми опротивя. Ивайло мен не ме дразни толкова, предпочитам такива от прекалени светци

# 613
Не е чак такова перде Мартина колкото и напевното гласче на Надето да ни го внушава. Определено ѝ стана кофти, но този натиск да се извини я накара да е опозиция и после на масата да го изиграе пренебрежимо извинението.
Чавдар с чорап и сандал.
Жоро и Виктор три епизода ги гледам как четат Алманаха, но на единия Цветка му е в главата, на другия белгийски гофрети, може би...
Живка с хорото и лимоните най-накрая го изби на майтап.
И как умират от глад тая година ми е необяснимо. Имат мляко, правят вече сирене, в градината има зеленчуци, виждаме какви купи със салата забъркват, казаха, че има зелен боб и картофи, животни колят всяка седмица, чух че и хладилник имат. И колко ли пакета брашно са скатали след като Живка каза, че имат за още два дена. Я да им върнат хромела и от сутрин до вечер някой да мели брашно. То с пакети всеки може, отядоха се на баници, тутманици и пити. Когато Живка беше ратай имаше кадър в който на плота бяха отворени 7-8 консерви боб. Съвсем ги улесниха тази година.

Ваня, Жоро, Чавдар и Ралица като пенсионери моралисти край огъня. Що не дошли там, падали ниско, ми идете вие при тях. На самонавиване отива тази "омраза".

# 614
  • София
Чавдар е като буреносен облак, все намръщен все ядосан. Или поне частта от него която се излъчва изглежда крайно негативна, ето това ми е дразнещо, как може нищо в ежедневието ти да не измие сърдитата ти физиономия... Ако това е истинския той, да си ходи да се сърди у тях си.
 Ами Ивайло не ми е фаворит, отблъсква ме основно с викането/провокация по дуелите, другото да кажем бих могла да приема.

Общи условия

Активация на акаунт