Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 106)

• 34 663
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Магазин Nocturne в Турция Wink

# 451
Селин как се зарадва, че има проблем в Рая Simple Smile

# 452
Някой да иска баклава за Коледа от комшийте?! Ще взема да отида, че да не свърши 😀
Магазин Nocturne в Турция Wink

# 453
  • София
Селин от самото начало си ме дразнеше, но й намирах оправдание в първите 12 епизода и дори я харесвах на моменти. Имах надежда, че ще се стегне и поправи, че ще се сприятели с Еда и дори ще намери своя принц. Ама… тц! Няма да издавам повече, за да им е интересно на тези, които тепърва ще гледат. Само ще кажа, че на Селин лошотията граници няма и опрощение не заслужава. Отсега се подготвяйте, ще ви трябват здрави нерви с таз кокошка. Grinning

# 454
Аз съм от Пловдив, но най-добрата ми приятелка е от Бургас и от нея съм прихванала това "въййй". Опитвам се да не го използвам, но явно не ми се получава Joy
Керем в тези първи епизоди доста младее Simple Smile

# 455
Неофициално: с Гугъл от италианките Simple Smile
"Утре вечер Керем и Ханде ще присъстват на награждаването на Алтън, където спечелиха в категорията  за най-добра двойка"

# 456
  • София
Миси, и твоето аватарче много си го обичам! Heart Eyes Дано отидат на награждаването, че да ги снимат и видим. Simple Smile

Аз обърках тези награди с тези на Пантен. Сега се усетих, че са различни. Тези на Пантем предстоят, нали така? И са много престижни, доколкото знам. Гласувах вече. Следя новините уж, ама се обърквам понякога. Много награди, много нещо. Wink

# 457
И аз помислих, че това са на Пантен наградите   ...

# 458
Оставям линк към сайта на Pantene. Има все още време да се гласува и предполагам помните, че сайта изисква регистрация. Simple Smile
Последната снимка от коментара на Криси са категориите, в които можете да подкрепите нашите. Слагам я още веднъж.

https://pantenealtinkelebekodulleri.com/OyVerFinal
Скрит текст:
[/url]

Като сме заговорили за награди се самоцитирам. Гласуването продължава до 8 ноември и все още има време да се включите. Simple Smile

А за наградите искам да ги видя, но за една награда само... Thinking Докато не видя, че са ги снимали, не вярвам. Satisfied

# 459
БРО, ако не бъркан наградите на "Пантен" са на 5 декември, гласуването за тях продължава и в момента. Говори се, че засега в някой от категориите водим, но до колко е истина ще разберем на награждаването Simple Smile

# 460
Бях забравила, колко сладък е Керем в началните епизоди, когато тормозеше Енгин Simple Smile

# 461
Бях забравила, колко сладък е Керем в началните епизоди, когато тормозеше Енгин Simple Smile
Когато се влюби екранно в Еда и реално в Ханде, е най-симпатичен… май 😀

Злати, кажи така де, майна 😀

# 462
Сега ако Еда влезе в банята при Серкан, ще ги призная Simple Smile

# 463
Може ли да попитам до къде стигна самото гласуване на Пантен относно нашите, аз гласувах но майче може само по един път да се даде гласа пробвах да вляза след това няколко пъти да гласувам с идеята повече но не ми разрешава. Дано успеем да класираме нашите на първите места.

Сладури

Кралица на красотата

Чаровник

# 464
Отново сме в тренда:
#SenÇalKapımı
16.7K Tweets
#EdSer
7,721 Tweets

Общи условия

Активация на акаунт