Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 207
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 045
Aз реших да си загубя малко време и да прегледам дали са налични на сайта на Лили нещата, които поръчах. От 18-те ми поръчани артикула налични бяха само 7. Не знам дали има смисъл да чакам някакво чудо да се случи или да канселирам направо. Дори дамските превръзки, които поръчах са изчерпани Laughing Ако ще ми пращат само някакви маски и мокри кърпи, то няма смисъл да се разкарвам до куриер...

# 3 046
  • София
О аз имам СМС от ЛиЛи за утре . От ЧП е.
Сметката е по- малка с 10 лв. Изглежда тези закъсняващите ще са с липси.

# 3 047
И аз имам известие от Спиди за пратката от Лили. Ще искам преглед утре, че съм я платила вече и няма как да разбера сега дали всичко е изпратено. В профила пише на всички неща “Поръчано:1/Изпратено:1”, пък да видим.
Много биодерма имам поръчана..

# 3 048
Аз имам мейл от Спиди, че утре ще получа ЛилитУ. Според сумата, която дължа на Спиди липсва точно Uriage, обаче според профилът ми в Лили е изпратено всичко. Чудна работа

# 3 049
Моята е точна до стотинка. Пратката.
Другата не знам как ще е..

# 3 050
Пробвах код на Комсед от другата тема, приложи ми го, но не ми намали. Дали щото си бяха намалени играчките?

# 3 051
Мдааа,  дойде мига да кажа...
 в 13.15ч имейл от Спиди  в същия ден , но 18.30ч. имейл от Лилиту Wink
преди малко взех всичко 6 по бележка вътре лилипутите подредили и опаковали във  въздушно фолио всичко!
Доволна съм БРАВОС от мен ако четат тук.

# 3 052
  • София
Пробвах код на Комсед от другата тема, приложи ми го, но не ми намали. Дали щото си бяха намалени играчките?
Може да е само за ненамалени стоки.

# 3 053
  • Варна
Ако пратката е дошла в събота в Спиди, а ще я взема в сряда  нали няма да начислят магазинаж?
Че сега получих автоматично обаждане, че пратка ме чака.

# 3 054
  • София
Не, няма магазинаж. Аз задържах поръчката от Мохито от вторник миналата седмица до събота, защото чаках една игра за дете, за която имах мейл, че ще пристигне в петък. За да не се разкарвам два пъти взех всичко в събота, не платих нищо повече от сумата за стоките.

# 3 055
Ако пратката е дошла в събота в Спиди, а ще я взема в сряда  нали няма да начислят магазинаж?
Че сега получих автоматично обаждане, че пратка ме чака.

Да знаеш че всеки ден щи зъркат докато не отидеш. Питала съм, така ми казаха преди време...Grinning

# 3 056
  • пустинята Гоби
Пфууу, 11 дни проверявам като смахната и поръчката мине все със статус “чакащ”. Накрая, ако нищо не дойде, ще е супер яко. Безобразно е да се продават неналични стоки и това е.

# 3 057
Първата ми е още чакаща и на мен.

# 3 058
И при мен дойде известие за сума доста по-ниска, въпреки че пише, че всичко е изпратено, но пък всичко е налично на сайта освен две неща, чиито сбор е значително под разликата, та явно и нещо налично са решили да не изпратят, ама карай де, каквото и да дойде все е на оферта

# 3 059
А доставката намалят ли ви? Нали като са по-малко нещата от поръчаните, и кг са други, оттам и доставката Thinking

Общи условия

Активация на акаунт