Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 196
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 030
Този кашон за нещата, които са снимани. Можеше да ги сложат в малко пликче, дори не са чупливи.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 15:20 от pppqqq

# 3 031
Ами и аз недоумявах , как куфар , сложен в кашон пълен с хартии , дрехи и пантофи , може да има транспортен дефект ( и им го върнах де) ....та може да се презастраховат вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 3 032
Simple Smile Не им се свиди амбалажа.

# 3 033
А да е сложен с дефекта в кошона дали няма вариант?

При мен с Лили всичко ми е точно, но именно такова ми е впечатлението от пазарене в дрогерията...някакъв хаос и неточности.

# 3 034
А да е сложен с дефекта в кошона дали няма вариант?

При мен с Лили всичко ми е точно, но именно такова ми е впечатлението от пазарене в дрогерията...някакъв хаос и неточности.
Естествено че има Simple Smile възможно е да са го видели ,възможно е и да не са го видели дори;) но и нашите доставчици ,не са особено нежни към доставките , а на техните никъде не видях да пише : Чупливо дори.

# 3 035
И аз имам имейл от Спиди за доставка от Лили, с по-малка сума. Не са ми изпратили крем на Виши, а той най ми беше спешен, че и другите намаления изпуснах Confused

# 3 036
Аз пък нито съм мрънкала досега за Лили, нито имам промяна по статуса, но като гледам как са започнали да пращат...
Ако не ми изпратят нещо, което не съм си купила от друго място заради техните намаления, ще вдигам голяма врява заради пропуснатите ми ползи.

# 3 037
  • Варна
Моята поръчка от Лили засега  е  "подготвена",ще чакам.
Не ми е спешна.
Важна беше втората поръчка с подаръците,която вече е при мен.

Да питам ,случайно някой да има промокод за Комсед ,за малкия един Нерф да купя...?

# 3 038
  • София
Моята поръчка от Лили засега  е  "подготвена",ще чакам.
Не ми е спешна.
Важна беше втората поръчка с подаръците,която вече е при мен.

Да питам ,случайно някой да има промокод за Комсед ,за малкия един Нерф да купя...?
Виж в темата за томболите, в последните страници от снощи се подмяташе код за Комсед.

# 3 039
  • Варна
И моята първа/втора чакана/ поръчка утре ще е в спиди, но няма да е цялата по груби изчисления липсват три пасти за зъби.
И да похваля Гален, много бързи. Вчера пуснах поръчката утре и тя ще е в спиди

# 3 040
  • Сливен
за Комсед ако имаш карта виваклуб има 10% отстъпка

# 3 041
  • София
Ей, моята поръчка от Уайкики най-после помръдна. Статусът й от днес е "обработка", предстои да бъде пакетирана. А дано пристигне до 23-ти.
А някой

На коя дата е поръчана?
Чакам аз една от 29/11, не мърда тоз пусти статус.

От 27.11, платена с карта.

Между другото с кой куриер доставят? Не знам защо съм решила, че е Спиди, но сега видях, че съм посочила до адрес, а не офис и не зная от кой да очаквам съобщение.

# 3 042
  • Тра-ла-ла
Обувки Грация масово отменят недоставените поръчки. И в момента пак рекламират намаления. Измамници. Чакам от 24.11. Изпуснах всякакви други намаления и довечера ще пиша на КЗП.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 22:55 от Джулая

# 3 043
  • Варна
Куриер DPD пише в профила ми на другата ми поръчка от 26/11, изпратена от Букурещ, но ще я получа в офис на Спиди.

# 3 044
Обувки Грация масово отменят недоставените поръчки. И в момента пак рекламират намаления. Измамници. Чакам от 24.11. Изпуснях всякакви други намаления и довечера ще пиша на КЗП.

Доставиха ми 2 чифта, а трябваше да са 3.
Изобщо не сметнаха за необходимо да ми се извинят или обяснят.
А третият чифт така ми хареса...........

Общи условия

Активация на акаунт