Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 200
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 015
  • Mostly in my mind
На Лили пратките с преглед ли са?

# 3 016
На Лили пратките с преглед ли са?
Да.Задължително пред куриера,защото после не признавали липси....

# 3 017
  • София
Ей, моята поръчка от Уайкики най-после помръдна. Статусът й от днес е "обработка", предстои да бъде пакетирана. А дано пристигне до 23-ти.
А някой знае ли какво ще е работното време на Спиди по празниците?

# 3 018
Ей, моята поръчка от Уайкики най-после помръдна. Статусът й от днес е "обработка", предстои да бъде пакетирана. А дано пристигне до 23-ти.
А някой знае ли какво ще е работното време на Спиди по празниците?

От сайта им:
24.12.2021 г. (петък) – непълен работен ден (съботно работно време). Ще приемаме пратки със срок на доставка 29.12.2021 г.

25.12.2021 г., 26.12.2021 и 27.12.2021 (събота, неделя, понеделник) – почивни дни.

28.12.2021 г. (вторник) – почивен ден. Складовете, с обозначено работно време в почивни дни, ще приемат пратки на клиенти с готови товарителници.

29.12.2021 г., 30.12.2021 г (сряда, четвъртък) – стандартни работни дни.

31.12.2021 г. (петък) – непълен работен ден (съботно работно време). Ще приемаме пратки със срок на доставка 04.01.2022 г.

01.01.2022 г., 02.01.2022 г. (събота, неделя) – почивни дни.

03.01.2022 г. (понеделник) – почивен ден. Складовете, с обозначено работно време в почивни дни, ще приемат пратки на клиенти с готови товарителници.

# 3 019
Ски екипи от днес има в Лидл - 60лв са дамските якета. Има още панталони, термобельо(от миналата седмица) , каски, очила , ръкавици....

# 3 020
  • София
Имам и аз две чернопетъчни пратки от Лили.

Едната с два дермокрема подарък, платих с карта, нали е подарък, няма да плаща получателя я. Звънят ми в петък, единия крем го няма наличен, да изпращаме ли другия, викам пращайте, но ми върнете парите за това което няма да изпратите. Не можело така, да съм се свържела на телефона от сайта им и да съм си искала парите или да пиша мейл. Писах мейл, отговор няма. Звъня на тел от страницата им, никой не вдига. Днес ми е изпратена поръчката и двата крема имат статус изпратен. Инструктирах получателя да отваря и да гледа пред Спидито, защото те ако са писали на товарителницата два артикула и на фактурата са два, как ще докажа че не е получено.

# 3 021
Направо като чета всички коментари за това Лили.. много почвам да се изнервям. Толкова много недоволни хора ще има от тях.
Толкова не можаха да си организират нещата и да пращат подред на направена поръчка. Поне щеше да е по-коректно.
Аз и моя приятелка още си чакаме поръчките. Моята е платена, което означава, че ако имам липси ще се разправям и аз с връщане на пари и т.н
Хич няма и да поръчам нищо повече от тях. Само да дойде това и си закривам и профила даже. Много ме ядосаха. Мрън..

# 3 022
  • Пловдив
Ски екипи от днес има в Лидл - 60лв са дамските якета. Има още панталони, термобельо(от миналата седмица) , каски, очила , ръкавици....
знам, ама са нисък клас.

# 3 023
  • Варна
А някой

На коя дата е поръчана?
Чакам аз една от 29/11, не мърда тоз пусти статус.

# 3 024
Статусът е "ОБРАБОТВА СЕ", следователно не мога да видя фактура или експедирани количества, а имам имейл от Спиди и товарителница- вместо 190,12 с доставката, поръчката е за 179 лв.,тоест, едни 11 лв.по-малко - дали е по-ниска доставка или липсват един-два продукта, не зная. Заради това "обработва се" няма как да разбера

# 3 025
знам, ама са нисък клас.
Спорт депо може би?

# 3 026
Не е баш по темата, но да споделя и тук този уникален метод на опаковане на Синсей:
Скрит текст:
плюс хартия.

# 3 027
  • Пловдив
знам, ама са нисък клас.
Спорт депо може би?
ще видя кво имат намалено...и в Спортисимо мярнах нещо.

# 3 028
Скрит текст:
Не е баш по темата, но да споделя и тук този уникален метод на опаковане на Синсей:
Скрит текст:
плюс хартия.
Нищо не разбрах. Кое му е уникалното?

# 3 029
Скрит текст:
плюс хартия.
Тези "бият" и Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт