Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 955
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 660
За другата година по черните петъци ще записвам от кой сайт какво съм поръчала, както някой беше споделил тук, че забравям. Сега се чудя едни таблетки за съдомиялна от къде поръчах и дали ги бях изобщо поръчала изобщо. Някой ги беше споделил тук......никъв спомен нямам от кой сайт бяха......
Аз
Покрай детето още повече записвам иначе ептен се мъча да помня и какво ли не ...така поне не се мъча да помня
И преди си правех списъци, сега обаче ми се бавят доста изпълненията по списъка, бавно ги отмятам задачките, но пак е нещо,хаха

Та така ми бе много лесно да отмятам какво съм поръчала, защото понякога имам и наложен да взимам от нещо продадено, абе като цяло не е 1 нещо да помня

# 3 661
Все още чакам превод за два от общо шест върнати артикула от Фешън дейс. Освен мейли, два разговора с оператор, след първия имах превод за 4-те неща, след втория три дни чакам и няма върнати пари за другите две. А иначе и шестте са от една поръчка, но върнати по различен начин и в различни дни. Явно това много ги обърква- до степен да ме забравят напълно. Вече ми писна, много време мина, оттече се работата в канала.... А всички твърдят колко бързи и коректни са ФД, е, явно не са. Без телефонни обаждания изобщо не знаеха, че не са превели. Ако не бях звъннала, щях да чакам до следващата година и пак нищо да не получа.

# 3 662
  • There I was on a July morning
Тази година и аз направих повече онлайн поръчки от обичайното, предвид ситуацията в момента, иначе съм фен на традиционното пазаруване. Вече не помня какво и къде съм поръчвала и кое предварително съм платила с карта и какво е с наложен платеж.
Доставиха ми вчера 3 пратки, а аз очаквах 2. Третата категорично я отказах, при все, че куриерът твърдеше, че вече е платена и си пишеше моето име и телефон. Накрая спомена, че е подарък:
- А, щом е подарък ще я взема - съгласих се аз.   Smiley
И ми просветна, че си купих прахосмукачка на Бош на ЧП и имаше опция да се регистрирам в сайта им и да получа подарък филтри и торбички и допълнителна гаранция, но кой да помни ... Smiley Laughing

# 3 663
Поръчката бързо дойде (беше направена седмица преди ЧП). След като я взех видях ме нещата не ми вършат работа и още на другия ден и занесох в офис, за да им я върна. До тук всичко нормално, само дето аз информация от Reserved , че са получили пратката - НЕ(проверих с товарителница,че е при тях). Абсолютно неведение, след 14 дни им пиша, отговора беше да съм чакала да минат  14 РАБОТНИ дни. Чакам си чинно да минат, пак пиша, тоя път ми казват че са ми одобрили връщането и ще възстановят сумата до няколко дни. След седмица пак им пиша, пари няма, в сайта инфо няма, на имейла - същата работа. Та тогава решиха (бяха минали въпросните дни,даже доста отгоре) получих имейл с информация за връщането. И след 2 дена и превод. С две думи един месец чаках да ми върнат парите и все трябваше да пиша, за да се информирам стигнала ли е пратката,одобрено ли е връщането…..тегава работа

# 3 664
Milivanili7, благодаря за информацията. Хубаво е да се знаят тези некоректни практики.

# 3 665
Може просто да са съвпаднали нещата с натоварването покрай ЧП, но за мен си е обеца на ухото и ням да поръчам втори път от там, няма да ги препоръчам и на близки Rolling Eyes

# 3 666
  • София
Дрехите са си качествени просто явно служителите не си вършат работата. И аз имам дразги с About you, но поръчвам заради качество на дрехите, а не заради това, че са задници Simple Smile

# 3 667
Аз чакам пари от Уайкики от 8 декември до сега...ама нямам нерви предколедно да се разправям. Догодина

# 3 668
По повод на поръчките от Лили на ЧП, след като още в събота отказах поръчката , цялата сума ми беше възстановена още в понеделник сутринта. Поне в това отношение, нямах проблем;) Wink сега си чакам ваучера за компенсация и наличности Wink Wink

# 3 669
А как я отказа, аз им върнах отговор на имейла. Нито писаха че приемат нито нищо, но не съм и платила.

# 3 670
А как я отказа, аз им върнах отговор на имейла. Нито писаха че приемат нито нищо, но не съм и платила.
Писах по месинджър и след около половин час ми се обадиха ( в събота).

# 3 671
Някой има ли код за отстъпка в емаг?

# 3 672
  • София
Не мога да повярвам, но Лили, най-накрая ми се обадиха за последната поръчка, основно дермокозметика за около 300лв., бях добавила и 2-3, сега като се замисля ненужни неща, е те се оказаха, че липсват от дермокозметиката само един крем на Юреаж липсвал та съм доволна, всичко останало ще ми го изпратят.

Като финал съм повече от доволна от Лили, направих 2 големи и една малка поръчка, малката отказана с обещание за ваучер и две големи изпълнени почти на 100%.

Някой получи ли прословутия ваучер?

# 3 673
За ваучерите се написа в темата, че в момента се генерират кодове и ще бъдат изпратени през м.януари като няма конкретна дата и срок за получаване на кода. Кодът е валиден през периода януари-март, т.е. чакаме когато изпратят код тогава..

# 3 674
А, те пък за доставките на тези поръчки като имаха срок, сякаш си го спазиха...

Общи условия

Активация на акаунт