Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 975
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 630
  • София
Можете да пишете в темата Манго размени - някой може да си ги хареса.
Аз вчера поръчах от parfimo - срокът на доставка е 3-5 работни дни. Имат много намаления. Аз си поръчах шампоани и маска на Fanola по 10-15лв за 1л., които преди за 350мл съм купувала на по-висока цена от физическия им магазин в Лозенец. Препоръча ми ги фризьорката - особено шампоана за руса коса против жълти оттенъци е страхотен и много икономичен - ще го ползвам 2г сигурно. 😁 Взех си и спирала на Буржоа за 6лв и др неща. Пратката обаче не трябва да надхвърля 5кг, защото не ти дава да продължиш.
Поръчах вчера и дермокозметика от Емаг до шоурума, за да не ги чакам много - на 22.12. ще си ги взема.

# 3 631
Аз поръчах от Reserved na 28.11., на 3.12. получих потвърждение, че е изпратена и дойде на 07.12.

# 3 632
За другата година по черните петъци ще записвам от кой сайт какво съм поръчала, както някой беше споделил тук, че забравям. Сега се чудя едни таблетки за съдомиялна от къде поръчах и дали ги бях изобщо поръчала изобщо. Някой ги беше споделил тук......никъв спомен нямам от кой сайт бяха......

# 3 633
Аз така правих. Тази година толкова много поръчвах, че усетих, че ще му загубя нишката и си пишех в тефтера какво - откъде - кога е поръчано - кога евентуално трябва да го получа. Списъкът ще е културно наследство след години, някой археолог ще сe чуди. Joy

# 3 634
  • София
Аз пък от манго 2 големи поръчки направих по над 10 неща, миналата година също, като цяло напоследък целия ми гардероб е от тях. Всичко, което съм поръчала ми е точно като размер и не съм случвала на кофти материи, може би е късмет. Единствено доста окъсняха този път с доставката, но все пак дойде. Simple Smile

# 3 635
За другата година по черните петъци ще записвам от кой сайт какво съм поръчала, както някой беше споделил тук, че забравям. Сега се чудя едни таблетки за съдомиялна от къде поръчах и дали ги бях изобщо поръчала изобщо. Някой ги беше споделил тук......никъв спомен нямам от кой сайт бяха......
Реа, в Нотино имаше изгодни таблетки

# 3 636
Аз пък съм много доволна от поръчката си от Манго (ако говорим за аутлета). Единственото ми оплакване е, че дънките им са една идея по-къси. Особено ми харесаха ризите, които поръчах - разкошни.

Аз затова имам дънки основно от там, понеже съм 163 и всичко ми е ок на дължина Grinning
Иначе също съм от доволните от Манго, но поръчвам само на намаления.

# 3 637
Би трябвало да са от Нотино табл.за съдомиялна Финиш, имаше безплатна доставка, аз не взех, имам още от покупки от Турция отпреди пандемията.
Тефтерът със записките ми помогна - наложи се отново да звъня на ФД и да им обяснявам, че два от върнатите артикули не са ми изплатени, давах данни кога съм върнала, с кого съм говорила предния път.
Лично аз, като си чета тефтера, се ядосвам на себе си. Направо съм се подхлъзнала с разни излишности тази год., на този ЧП. Можех да измисля други покупки/услуги

# 3 638
Реа, в Нотино имаше изгодни таблетки
Да, така излезе. Влязох в сайта и видях, че е имало някакъв проблем с плащането, та го оправихме по телефона. Ще си получа таблетките с офертата от тогава. Grinning

# 3 639
  • Където морето целува небето...
Явно е на късмет от Манго. Аз поръчах над 10 неща, а само две бяха провал. Особено една риза, която както каза и съфорумката, е все едно от левчето. Абсолютно не може да се носи. За сметка на това получих една много добра рокля и още една средна работа, но ще се носи. Нещата за детето също са добре. Размерите и за мен и за детето са ок.

# 3 640
Аз пък да ви кажа, съм доволна от пазаруването - в Лили имах късмет, в магазина за арт материали ме позабавиха, но нещата ми допадат - и особено като цена. Тези бои , които взех за 70 лв, ги гледах 2-3 седмици преди това за 100 и се колебаех дали да ги взема... Те не са най-добрите маслени бои, но пък и аз не съм професионална художничка, така че сигурно ще ми свършат работа...
От Нотино съм доволна - от ноември до сега - 3 поръчки, които дойдоха навреме и са на по-добри цени, отколкото в другите магазини (всичко е взимано с някаква промоция - най-малкото безплатна доставка). Иначе плаващите им цени са тъпи, но ако нещата се сложат в "любими", се следят по-лесно.

# 3 641
И моята поръчка от Лили дойде. Всичко е налично по касовата бележка вътре. Остава само да ми възстановят разликата някой слънчев ден.. Grinning
Единствено се ядосах, че ми няма втората капачка на един лак за нокти.. И имам каталог - голям праЗ Grinning Но определено скоро (да не кажа никога, че човек да не се зарича) няма да пазарувам от тях.

# 3 642
  • пустинята Гоби
Е то и аз съм доволна, включително от продуктите от Лили (за тази цена меко казано съм във възторг), което не омаловажава цялата ситуация. Сигурно пак бих пазарувала догодина, не губя нищо с наложен платеж, но не ги виждам да си причинят същото. В крайна сметка от издънката сме ощетени всички - няма да има повече подобни намаления. Мои съждения, може пък да си вземат поука Grin ....

# 3 643
  • Варна
Утре идва поръчката от House, направена на 16/12. Смятам че е ок предвид следчернопетъчната лудница.

# 3 644
Нотино

Общи условия

Активация на акаунт