Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 911
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 195
Някой има ли промокод за техмарт? Ще имат ли намаления на черния петък

# 196
Никога до сега не съм пазарувала на ЧП, но тази година съм решила да се пробвам да се сдобия с парочистачка - нещо малко и компактно за чистене на баните предимно. Искам да огранича максималко ползването на препарати...
Искам също и машина/преса или както там се казва за къдрици.

# 197
  • Тра-ла-ла
Аз дебна за мултикукър TEFAL CY505E30 на цена под 169лв.

Скрит текст:

# 198
  • Пловдив
Свиркай, ако видиш Wink

# 199
Аз телефон искам да си взема нов, на самсунг нещо..
Но още не знам дали от ЧП или Декември когато ми изтече договора с виваком и преподписвам нов... нямам идея кое ще ми излезе по на оферта и намалено.

# 200
Мултикукър на First Austria вижте като читав бюджетен вариант, заслужава си, но е с тефлоново покритие. Иначе Instant Pot Duo е около цената на Тефал, също доста сполучлив вариант.

# 201
  • Тра-ла-ла
Мултикукър на First Austria вижте като читав бюджетен вариант, заслужава си, но е с тефлоново покритие. Иначе Instant Pot Duo е около цената на Тефал, също доста сполучлив вариант.
Аз имам този Тефал и съм доволна. Просто търся още един за друга къща, където рядко ще се готви. Simple Smile

# 202
  • София
Аз ще се оглеждам за вертикална а, с приставка "тупалка".Трябва да замести изцяло обикновената.
Също така търся нов телефон- Xiaomi.
Ако някой   види нещо   като предложения, моля да сподели.Приемам  препоръки   дотогава

# 203
И аз ще се оглеждам за някой еърфрайер, че не ми се дават много пари. Не знам до колко ще се използва, но ми се иска да заменя обикновения фритюрник.

# 204
  • Тра-ла-ла
Xiaomi Redmi Note 7 си взех преди 2 г. на Черния петък на Емаг. Със 80 лв отстъпка - 290 лв вместо за 370 лв

От личен опит - на Черния петък от тази платформа бих купувала само неща, предлагани от Емаг или сериозни и известни магазини. Че ми се е случвало да дебна и поръчвам неща от незнайни фирми и чакам, чакам, чакам и накрая среден пръст - нищо не дойде, били се изчерпили наличностите...а Черният петък отдавна свършил...

# 205
  • София
Тази година кога се пада ЧП?

# 206
По принцип от този месец всеки решава кога и колко петъци да е черния петък. Според мен ще почне най-рано този петък при някои магазини или пък другия. /може пък и цяла седмица черен петък/ Grinning Поне миналата година така беше по спомен, иначе официално черния петък си е последния петък от месец ноември, т.е. 26.11

# 207
По принцип от този месец всеки решава кога и колко петъци да е черния петък.
Факт! Laughing
Техмарт са обявили "Black Days" от 02 до 07 Ноември.

# 208
  • София
И миналата година целият ноември беше "Черен Петък". Аз си чакам Хиполенд и комсед, обикновено са средата на месеца, но не съм видяла информация още. Освен подаръците за децата, трябва да купуваме и столче за колата.

# 209
На мен някъде ми беше излязла дата  13-14.11 за Комсед. Аз ще следя за Лего Simple Smile
И аз за Лего чаках, но вчера поръчах много изгодно от Амазон голямата кутия Класик и 6 основи, съвместими с Лего.

Има ли тема за поръчка от Amazon de и колко е доставката до БГ само с Пей Пал ли се плаща и за колко време е доставката

Ето тук има за поръчки от Германия:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1297161

Общи условия

Активация на акаунт