Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 237 022
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 480
Аз точно заради него си взех ластиците от ОЛХ Simple Smile Да си призная заради това предизвикателство си вкарах тялото във форма. Доволна съм много от него, но всичко друго ми е прехвалено.
Аз сега ще си поръчам тези от potrebno.bg и ще го започвам.А Вие стриктно ли го изпълнявахте,имам предвид всички серии ли правихте с точно определения брой пъти упражненията, дали сте избягвали някакви определени храни?

# 3 481
Ех, дами....добре, че ви прочетох, че щях да бъда мнооого разочарована😂😂😂
Та, от две поръчки към Лили, получих по-късно пуснатата, другата до преди 4 дни-не мърда.Пуснах няколко гневни запитвания към Лили и ги попитах защо са ми изпратили втората поръчка, а първата-с която трябва да почнат не мърда.Вчера получавям смс, че поръчката ми е пристигнала, но ...гледам с 60 лв надолу, без доставка ...ау...зарадвах се, помислих, че са ме компенсирали за проблема😂😂😂😂.Утре ще я вземам, ще искам преглед, ще броя, ще снимам, ще претегля...ако нещо не е както трябва, както тия дни всички ме ядосват...трябва да разтоваря малко, да видим кой ще го отнесе😂😂😂😂

# 3 482
Моята единствена поръчка с номер 40 дойде. 12 артикула са в кашона и по бележка, като доставката е най-отдолу - 1 бр.
Липсва ми интимен гел на Лактацид за 5 лв, които сега трябва да ми върнат, защото е платено с карта. Също ще чакам и код. Имат време да си ги генерират, както са писали до края на месеца и ще им пиша.
Нещо не съм хепи 😔

# 3 483
То пише доставка 0лв. в съобщението от Спиди, но впоследствие е друго - касовият бон разкрива истината. Това също е част от некоректността им.
Ще броиш и ще отмяташ - няма как иначе. При мен разликата между получено и сума по касов бон бе огромна.

# 3 484
  • в мечтите си
Скрит текст:
Здравейте!Аз получих отговор на имейл от Лили  ден,след като им писах. Но все още нямам доставка..."Здравейте,Поръчката Ви е приета,срокът за обработка на вашата поръчка е 15 работни дни от датата на заявяване. След обработка пратката ще бъде предадена на куриер.Извинете за забавянето и Ви Благодарим за разбирането" ...Чакам неща за 240 лева,но явно ще я връщам ако изобщо пристигне.
Не разбрах...какъв точно е проблемът?
Срокът изтича утре.
[/quote]
Проблемът е,че ако се забвят след този срок и има липси ще бъде неприятно,защото повечето неща са коледни подаръци .

# 3 485
  • някъде там
Моята поръчка от Лили пристигна току що, поръчах като гост и изобщо не си спомням какво съм поъчала, знам че беше за около 68 лв, днес платих 54,33, но от всичко което съм поръчала има по 1 брой, а сякаш поръчвах по повече.
Няма значение де, важното е че е тук хих!

# 3 486
Може ли да ми кажете от аутлета на Манго с кой куриер пристигат поръчките?

# 3 487
С Еконт са манго
Да, Лили са опитали да ми сложат поне по 1 продукт от поръчаните. Затова и трудно направих предварително сметката.

# 3 488
  • София
С Еконт.

# 3 489
+1 за отказаните поръчки от Лили, но +1 за код от 50%. Ако до края на месеца не го получа на мейл да им звънна.

# 3 490
Ех, дами....добре, че ви прочетох, че щях да бъда мнооого разочарована😂😂😂
Та, от две поръчки към Лили, получих по-късно пуснатата, другата до преди 4 дни-не мърда.Пуснах няколко гневни запитвания към Лили и ги попитах защо са ми изпратили втората поръчка, а първата-с която трябва да почнат не мърда.Вчера получавям смс, че поръчката ми е пристигнала, но ...гледам с 60 лв надолу, без доставка ...ау...зарадвах се, помислих, че са ме компенсирали за проблема😂😂😂😂.Утре ще я вземам, ще искам преглед, ще броя, ще снимам, ще претегля...ако нещо не е както трябва, както тия дни всички ме ядосват...трябва да разтоваря малко, да видим кой ще го отнесе😂😂😂😂

Ей така се чудех и аз...викам си, щом поне доствката са премахнали, ще взема, ще погледна. И, О, сюрприз, вътре в бележката достваката, първоначалната си остава, но иначе в имейла - 0 лв, ами много подвеждащо и долно !!!! искам да върна, защото за некоректни - да, добре, ама дължа куриерска ! и така, набързичко си затворих кашончето че да не се излагам повече пред куриери и клиенти !
и са сложили каквито аромати, разновидности им попаднали в ръцете ....
То пише доставка 0лв. в съобщението от Спиди, но впоследствие е друго - касовият бон разкрива истината. Това също е част от некоректността им.
Ще броиш и ще отмяташ - няма как иначе. При мен разликата между получено и сума по касов бон бе огромна.

# 3 491
  • пустинята Гоби
Взех си поръчката аз, 2 лака на ESSIE липсват, едни превръзки и един течен сапун. Сметките са точни, в крайна сметка съм доволна, защото продуктите ми трябват спешно и от днес ще влязат в употреба.

# 3 492
Моя приятелка, която поръча след мен с НП също има обаждане от вчера, че ще изпратят днес или утре пратката. Казах и да ми пише дали цялата е налична и какво са изпратили. Така за статистиката Grinning
При мен ни вест, ни кост. ММ каза да им дам толеранс до понеделник и тогава да звъня и пиша Grinning От мен да мине. И без това не ми се занимава с тях сега.

# 3 493
  • София
Да се отбележа и аз за статистиката с поръчките от Лили. Едната дойде без липси. От втората нямам две пасти за зъби, които са приспаднати като цена. Виждам, че все още са нилични в онлайн магазина и не мога да предположа защо не са ми изпратили и тях. Ама каквото, такова. Simple Smile

# 3 494
  • София
То и безплатна доставка ли е имало в Лили?Това не съм го отразила. Моята тогава в зависимост от теглото излезе 10,90 до адрес.

Общи условия

Активация на акаунт