Black Friday/Черен петък – 2021 г.

• 236 986
  • 3 777
  •   1
Отговори
# 3 585
Браво, заредила си, иначе не мисля,че е проблем да се поръчат толкова неща, аз също бих, щом си ги ползваш.
🧡

# 3 586
  • Пловдив
Поръчките ми бяха изпълнени от централен склад,не от физически магазин.

Как се разбира това?
Аз си получих всичко. Продуктите бяха добре опаковани с фолио с въздушни балончета. А трите кутии еднакви бои за коса пък бяха заедно опаковани в прозрачно фолио.
Каталог нямаше, мостри също.

Последна редакция: сб, 18 дек 2021, 20:51 от marzeliva

# 3 587
И аз си взех поръчката. По принцип беше за 62, платих 50. Липсваха ми дамски превръзки 1 пакет, две различни пасти за зъби и един лак за коса. Може би най ме е яд за лака за коса, беше оферта като цена, а и нямам, ще търся сега нов.
Иначе всичко беше добре опаковано, имах и каталог. Но горчивият вкус остава. Поръчвах рано сутринта, мъчех се с тъпия им сайт, а то накрая било на късмет...

# 3 588

Как се разбира това?
Аз си получих всичко. Продуктите бяха добре опаковани с фолио с въздушни балончета. А трите кутии еднакви бои за коса пък бяха заедно опаковани в прозрачно фолио.
Разбрах го по адреса на касовия бон

# 3 589

Как се разбира това?

Онлайн магазина и физическите магазини са различни. Поръчките през сайта се изпълняват от централен склад бул. Владимир Вазов.

# 3 590
Добро утро!Някой може ли да сподели код за намаление за sundayhabit.coм ?

# 3 591
  • Варна
Най-после!
Утре идва пратка от Уайкики, направена на 29/11
Дано чакането си заслужава...

# 3 592
Получих поръчката от Лили вчера. Около 180 трябваше да е, платих към 150. Преброих набързо продуктите в кашона и позициите в касовия бон, за да видя дали не са забравили да сложат нещо, което са начислили. После вкъщи  видях какво не е изпратено. Околко 5-6 неща.

# 3 593
  • София
Има ли тема или някой опит - с нелоялна практика / подвеждане/ и съответно отказана поръчка (няма плащане) но има пропуснати ползи - дадения модел телефон вече не се предлага никъде официално. За бившите гет.бг иде реч.

# 3 594
Има ли тема или някой опит - с нелоялна практика / подвеждане/ и съответно отказана поръчка (няма плащане) но има пропуснати ползи - дадения модел телефон вече не се предлага никъде официално. За бившите гет.бг иде реч.
Няма такова нещо като пропуснати ползи в този случай. Могат да ти откажат поръчката без последствия за тях.

# 3 595
  • София
Няма такова нещо като пропуснати ползи в този случай. Могат да ти откажат поръчката без последствия за тях.
това е доста тъпо... значи Кзп няма да помогне?

# 3 596
Не, КЗП помага само ако имате касова бележка. При нелоялно проведени игри без покупка и др.случаи не правят нищо.

# 3 597
Какво ще правим с неполученитв поръчки от Лили, които са пропуснати в пълно мълчание - ни обаждане, ни мейл?

# 3 598
Какво ще правим с неполученитв поръчки от Лили, които са пропуснати в пълно мълчание - ни обаждане, ни мейл?
На мен днес ми се обадиха - даже два пъти за една поръчка.. Явно не спират да ги обработват.

# 3 599
На мен днес ми се обадиха - даже два пъти за една поръчка.. Явно не спират да ги обработват.

Ще се търсим значи Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт