Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

самотна майка

 • 3 856
 • 128
 •   1
Отговори
# 120
 • София
 • Мнения: 6 947
Може да не са сигурни на 100%, но това не означава, че трябва да го роди и да го натрапи на мъж, който не го желае.
И точно затова ще си носи последствията.

# 121
 • Мнения: 268
Аз малко като адвокат да се включа Grinning но тя авторката не е казала, че няма да ни слуша съветите, според мен събира мнения момичето и мисли по въпроса и освен това каза десет пъти, че се чуди как е възможно да постъпи така нейният човек. Ами гадничко е да ти дойде така изневиделица, и аз да съм няма след една седмица да кажа майната му продължавам си живота. Малко време ще ми трябва. Освен това много ме дразнят грубиянските коментари, ясно че на някои хора толкова ви е възпитанието, ама бременна е все пак, повечето без тук включилия се господин сме били също, хормоните не прощават. Аз например гледах пред бременността по TLC Моето 300-килиграмово тяло Joy

# 122
 • Мнения: 5 514
Скрит текст:
Няма 100% сигурност с нито един метод за контрацепция, освен тоталното въздържание.
Наистина ли??? Grinning Защото аз не съм чул от орален секс някоя да е забременяла. Нито от анален, въпреки че в Анадола опитите продължават... Trollface

Това някакво оригинално и остроумно чувство за хумор ли трябва е? Защото е на нивото на алкохолиците пред кварталното магазинче.

Може да не са сигурни на 100%, но това не означава, че трябва да го роди и да го натрапи на мъж, който не го желае.
И точно затова ще си носи последствията.

Жената има право да направи това, което сметне за нужно. На 30 не е престаряла, но нямаш абсолютно никаква гаранция, че ще срещнеш подходящ човек в следващите 5 години, нито пък дори 10 години. Освен това нямаш никаква гаранция, и че ще можеш отново да забременееш.

Изобщо, основният фактор, с който аз лично ще се съобразявам, е аз какво искам, а не мъжът. Той днес е тук, утре може да го няма. И като цяло, съветвам, когато става дума за бременност и раждане на дете, решението да си е основно на жената. Тя ще живее с решението, каквото и да то.

  # 123
  • Мнения: 701
  Аз пък се чудя, как сте била във връзка с мъж с три деца, а вие без. Някак е логично този мъж да не иска повече деца. Дори само от финансова гледна точка.
  Късно е за аборт, значи си раждате детето и си го гледате сама. Няма какво друго да се направи.
  Мъжът може и да ви е обичал, но всеки първо обича себе си.

  # 124
  • Мнения: 5 514
  Нали уж са имали разговори, че ще имат и те дете. Друго не вярвам да държи която и да е жена в такива отношения - или трябва да не иска деца, или трябва да е луда, ако очаква, че мъж, който открито заявява, че не иска повече, ще й направи. Ама тоя явно не й е заявявал открито такова нещо, а тъкмо обратното...

  Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 01:45 от Elunaria

  # 125
  • София
  • Мнения: 6 947
  Както много други мъже е разчитал на отлагане във времето. Разговорите са били за някакво необозримо бъдеще, което двамата са виждали различно.
  Разбира се, че може да си го роди без негово позволение. Единственото, което се опитваме да й обясним е, че няма абсолютно никакъв начин да го накара (принуди) да обича и да се грижи за нея и детето. Може да се съдят за едно 160 лв, но е напълно ненужно, даже е вредно.
  Това е.

  # 126
  • Варна
  • Мнения: 31 641
  Замазвал й е очите с лъжи, че ще имат дете, защото му е била удобна.  А тя му е вярвала. За чувства изобщо не става дума, защото в момента, в който е станала неудобна, той й е показал вратата. Очевидно е ставало дума за удобства и изгода, но тя не го е видяла навреме.

  # 127
  • Мнения: 5 514
  Ясно ми е, че я е лъгал. Но пък, ако на човека, с който живееш не можеш да вярваш, то на кой, братче...

  # 128
  • Варна
  • Мнения: 31 641
  Е, всички подхождаме с доверие в една връзка, то няма как да е другояче. За съжаление, понякога доверието се оказва неоснователно и се разочароваме. Тук обаче авторката отказва да прогледне за истината. Там й е проблемът.

  Общи условия

  Активация на акаунт