Искам дете, но партньорът ми се колебае

• 3 563
  • 54
  •   1
Отговори
# 45
Именно. Когато гледате в една посока. Когато посоките са различни , винаги единият дърпа повече към себе си и винаги единият не гледа сериозно на другия.

# 46
Поживейте заедно преди да създавате семейство и деца.

# 47
Е, тя вече бременна. Има нови факти. Grinning

Абе той докато се колебае, не вземахте мерки или как? Joy

# 48
Ами говори с него, че ще задържиш бебето. Ако той откаже аборт ли ще правиш?

# 49
Трябва да е луда, ако вземе предвид неговото желание, а не нейното. Жена на 40+, която няма дете, а иска. Мисля, че решението е ясно.

# 50

Въпроса беше, че няма връзка между желанието за деца и сериозността на отношенията.

Скрит текст:
Вярвам, че желанието за общи деца е много важен въпрос и е редно да се обсъди преди брака, за да няма неразбрали, разочаровани или "излъгани" в очакванията от партньора.

# 51
Да, разбира се че искам дете. Научих го след като пуснах темата и така тя се обезсмисля. Явно не трябваше изобщо да  я публикувам, но вече е късно. В момента други мисли са в главата ми. Дано всичко е наред с мен.

Явно и двамата сме нерешителни, смотани, несериозни, и глупави. Такива сме се намерили. Той ми е казвал, че в днешно време жените поемали инициативата и затова аз първа заговорих за семейство и дете, но той защо се ослушва... Също и че понякога го обърквам и му пращам грешни сигнали. Може и да е така, явно не съм ясна и категорична за нещата и причината е в мен. Както и да е, нещата се промениха. Ако всичко е наред, ще задържа детето. А той какво ще прави не знам.

# 52
  • София
Може пък да се събуди! Късмет, лека бременност и здраво бебе накрая!

# 53
Е, това наистина се оказа най-бързото забременяване в историята. Все си мислех, че се знаеше и преди да се пусне темата.
Колко пък грешни сигнали може да изпращаш на мъж 40+? Жените поемат инициативата, когато нямат мъж насреща си. Правилно ти го е казал. За мен този човек не желае общо бъдеще с теб.
Но както и да е. Лека бременност и дано всичко е наред този път! Това ще е радостта ти.

# 54
Тъй като темата ми се обезсмисли малко след като беше пусната прибързано и необмислено от моя страна,

Моля модератор да заключи темата!

Благодаря на всички. Лек и хубав ден.

Общи условия

Активация на акаунт