Професионални серии за коса- тема 151

• 44 457
  • 735
  •   2
Отговори
# 270
Момичета, пак “зачеквам” темата за филъра, не разбирам кога трябва да го нанасям преди маската или след или е по удачно да го използвам с балсам и пак преди или след балсама ?
Освен това какво е мнението ви за серията на лореал метал детокс?
Благодаря предварително.

# 271
По препоръка от форума си взех крема на Лореал
https://www.arlen.bg/product/271/izglazhdasht-krem-sas-zazdravya … mited-150-ml.html
И съм много доволна. Само с издухване нямам хвърчащи крайща, дори и без четка. Опитвала съм разни други финиши, от които има някакъв ефект, но този крем ми реши проблема. Изглажда много добре
Ще го пробвам.

# 272
  • Пловдив
Момичета, кога ли ще има ЧП в ЗР? Миналата година стартираха доста рано, дано и тази ни зарадват.

# 273
Не се сещам миналата година кога им беше ЧП, но едва ли ще има по-големи проценти, /от тези които пуснаха сега/ на хубавите продукти - Ф. Кингсли, Напура, Керастаз, Лалга и др.
Но пък би било супер Heart Eyes

# 274
Благодаря ти много! Hug

Разбих се днес с този код Smiley Мен за поръчки не ме питайте вече поне до пролетта, че доста се изхвърлих. Тази проба-грешка е коварно нещо, но пък какво удоволствие, ехее.

Мислех да чакам Черен Перко, но, като видях, че някои неща са взели да свършват, дадох на пета и край. Ще се похваля, ако ме изненадат с много мостри. И кърпа си взех, и ампули, шампоани и даже за една приятелка шампоан за руси на Lanza и олио. Мисля, че още ноември ще успея да отида физически до магазина и да се почерпя с нещо за точките.

Много съм щастлива, че намерих тази тема Flowers Hibiscus Косата ми за два месеца осезаемо се промени, но ще пусна снимка, както обещах през декември, когато станат три от началото на ползване на ампулите.

# 275
Може ли линк за капките на Оуей?
Да ми препоръчате четка за сешоар за тънка коса,някой беше постнал скоро от която имаше много доволни,но не откривам поста.
И последно нещо за финиш ?
Благодаря ви

Ако питаш за кръгла четка то със сигурност коментирана много е фирмата Olivia Garden. Има ги в Арлен и в Нотино -по изгодни са там.  Не мога да прикача линк към капките на Оуей, но ги има в арлен, шишенце с пипета и жълт етикет, името е Oway Nurturing drops. Те са идеален финиш, имат термозащита и са лечебни. Стават за ползване и на суха и на мокра коса.

# 276
  • Някъде там
В момента си избирам боя, която да занеса на фризьорката да ме боядиса следващия път и да освежи дължините на косата ми.
Тази боя подходяща ли е за дължини.Ще се радвам да прочета отзиви за нея https://agorabbeauty.com/techna-bezamonyachna-boya-za-nasiten-ts … nza-liquids-90-ml
Има доста време до боядисването ми,но се оглеждам за нещо щадящо което да не уврежда дължините.

# 277
На мен пък от всички Керастаски олиа това ми е най-любимо.  Не прави фриз, загражда добре.Червеното е най-гадно, направо не знам как ще го изразходвам. Прави косата стърчаща, с антени като на извънземно.

# 278
  • на земята
Olivia Garden да точно тя е,но има различни големини как да избера . 26mm, 36mm, 46mm, 56mm, 66mm.
Ще чета назад в темата дано намеря нещо.
Благодаря ти PeachHoney

# 279
  • Бургас/Пз
Здравейте на всички. Преди време редовно следях темата, но напоследък открих продуктите, които харесвам и ми се отразяват добре и затова не съм надничала скоро Simple Smile
Сега обаче имам нужда от вашата помощ за нова термозащита. Нещо все удрям на камък и не мога да намеря моята. Единствено термо крема на Екстеншънист горе долу ми е ок, но и с него имам забележки особено след хидратиращи продукти. А и като цяло термо продуктите на Керастаз ми идват малко скъпи. От термо олиото на Напура в началото бях много доволна, но напоследък много ми утежнява. Ако слагам пък по малко не съм сигурна колко успява да покрие косъма и да осигури нужната защита. С кремообразния на Миа Манте изобщо не се разбрах едва го изхабих. От защитите на Чи също съм все едно с неизмита коса. Имаше период, в който бях доволна от коприната на Чи, но и тя почна да ми прави косата на клечки. В чуденка съм към какво да се насоча и очаквам вашите насоки за няккой нов продукт. Благодаря Simple Smile

# 280
Olivia Garden да точно тя е,но има различни големини как да избера . 26mm, 36mm, 46mm, 56mm, 66mm.
Зависи от това колко е дълга косата ви и в какви стилове предпочитате да я сушите - права, на едри вълни, на букли, с обем/без обем...
https://store.oliviagarden.com/pages/by-use

Ани, от Чи освен коприната ползвала ли си други защити? Например:

На моята коса Екстеншънист термика на Керастаз ми иде хидратиращ и най-нестилизиращ от всичките ми защити, та си го смесвам със Цимент Термика.

А нещо от типа blowout primer for fine hair ползвала ли си?

# 281
  • Бургас/Пз
Агентче, благодаря за предложенията. И двете защити на Чи съм ползвала. Първата червената беше пълна катастрофа, втората една идея малко по-добре, но пак ми прави едно странно втвърдяване на косата. Същото се случва и с всички термици на Керастаз. Като цяло косата ми не се разбира добре с кремообразните продукти.
Това на Лореал не съм го ползвала и не съм го виждала. Дали някъде в Германия може да се намери. В Бг мисля, че го няма.
Напоследък забелязвам, че косата ми е най-хубава само с шампоан и маска или някаква ампула. Просто не ми се иска да я оставям без термозащита тъй като активно я суша, а от време на време ползвам и преса.

# 282
Oway Nurturing drops е голям хит в цялата група и почти няма коса, на която да не се харесват. Цената и м, обаче е малко висока.

# 283
Ани, эащо не минеш на спрей термицо директно? GHD имат много добър термо спрей, който наистина предпаэва и според мен мирише сууупер свежо. Не съм го купувала пак, эащото на моята коса по-добре се отраэяват тежки кремове, но ако го купя пак ще е минимум эаради аромата.
Също керастаския Дисциплин термик под формата на спрей-той е эа тънки коси (предполагаю твоята е такава след като кремовете не ти понасят?). При него действието е добро, но ароматът е гаден поне эа мен.

Теэи двата си струва да се пробват определено, особено първият. Не энам има ли смиаъл да ги описвам подробно понеже очевидно имаме раэличен тип коса, но ако търсиш нещо леко, което не се усеща и не прецаква прическата, но предпаэва-пробвай GHD първо.

# 284
Oway Nurturing drops е голям хит в цялата група и почти няма коса, на която да не се харесват. Цената и м, обаче е малко висока.

Аз да си призная търкалям още първата бутилка, купена през пролетта на 2020 и то на старата цена Sweat Smile А си го ползвам редовно, просто по малко. За мен са много икономични и на някое добро намаление ще взема още.

Да дам и ъпдейт по темата с косопада - вече 2 седмици витамини Мерц (специалните за коса), Напура Стамиген ш и Фолиген, спрей Нуминокс (и то само вечер) и резултата вече е драстично намаляване на падналата коса. Силно се надявам тенденцията с намаляването да продължи. Това ме успокои и че проблема не е по-сериозен а явно е сезонно явление. (Преди година имах хормонален косопад и от никакви витамини и спрейове не се беше повлиявал, което е показателно).

За четките ОГ аз още не съм спец, имам само 1 отскоро и при нея специфичното е че е по скоро квадратна отколкото кръгла и се изисква техника при сушенето, защото иначе може да се получат леки гънки в косата, но пък заради ръбовете има повече захват и се получават по-хубави чупки, отколкото с кръгла 35мм. Вече обмислям да поръчам и по-голям диаметър 65мм да кажем, защото имам много коса и като бързам е голяма играчка да минавам с малката.

Общи условия

Активация на акаунт