Професионални серии за коса- тема 151

• 44 470
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас/Пз
Oway Nurturing drops е голям хит в цялата група и почти няма коса, на която да не се харесват. Цената и м, обаче е малко висока.
Благодаря, определено не ми е по джоба цената Simple Smile Колкото и да е икономично не мога да си го позволя.

Снежинке, потърсих го този спрей на GHD, но го намирам само в чужди сайтове, за които нямам никакво инфо и не ми се рискува да поръчвам от тях. За този говориш, нали?
https://www.ghdhair.com/fr/protection-chaleur/spray-thermoprotecteur-ghd-p-236
С Дисциплина не се разбира моята коса. Изобщо много малко продукти на Керастаз са ми ок за моята коса.
Иначе точно към спрей термиците съм се насочила.
Редактирам се. Намерих този в Арлен
https://www.arlen.bg/product/9844/termozashtiten-sprey-za-zdrava … -spray-120ml.html Но ми се вижда различен

# 286
От известно време използвам нощния крем на Керастаз:
https://www.notino.bg/kerastase/nutritive-8h-magic-night-serum-n … AYASAAEgLsUfD_BwE

Заливате го с негативни мнения и все го пропусках, но по препоръка на фризьорка реших да го пробвам.
За дамите с тънък косъм мисля, че е добра находка. На мен обикновено ми се утежнява косата от различни олиа, нищо че имам 6-7 😀, обаче това започнах да го използвам вечер като лягам и една помоичка сутрин. Забелязвам прогрес определено. Косата ми не е утежнена, а връхчетата са подхранени и живи, а ароматът много ми харесва.
Ако някой го има, нека си му даде шанс Simple Smile

Хубава неделя🌸

# 287
Да, точно тоэи спрей е. Жалко, че го няма в бг сайт. А в Элатна рибка? ГХД е иэвестна марка, учудва ме.

# 288
  • Бургас/Пз
Да, точно тоэи спрей е. Жалко, че го няма в бг сайт. А в Элатна рибка? ГХД е иэвестна марка, учудва ме.
Вторият го е имало в Арлен и Make up, но сега не е наличен.

На Nioxin някой ползвал ли е термо защитата??

# 289
Вторият го имам и на по-тънките и фини коси лееееееко втвърдява. Как да кажа .. мокър спрей е и трябва да се пръска по-отдалече и малко количество, иначе аромата му е страхотен и се задържа в косата.
Вторият го е имало в Арлен и Make up, но сега не е наличен.

# 290
Ани, това е един и същи спрей. Преди известно време смениха опаковката. Дори на някои сайтове има снимка и е обозначено, че са сменили дизайна на продукта само, не формулата. Възможно е да го няма, защото следващото зареждане ще е с новата опаковка, знам ли. Но категорично става дума за същия продукт.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 12:56 от snowwhite12

# 291
  • Бургас/Пз
Кристал, Снежинка, много благодаря и на двете. Ако се появи наличен ще го пробвам.

# 292
Издебни този спрей на промоция и го пробвай
https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashti … ge-defence-125-ml

# 293
На Nioxin някой ползвал ли е термо защитата??
Не зная коя точно визираш, аз съм купувала на Ниоксин тази:

Ароматът ми беше твърде сладникав и не го понесох - върнах я преди да разбера как я понася косата ми!
Скрит текст:
На Ниоксин много хубав продукт за уплътняване (не за ОБЕМ! за уплътняване) при мен е този:

Спрейовете ги водят като много по-подходящи за тънки коси като нашите, НО аз лично ги ползвам много рядко и повече в първата 1/3 от косата. Повечето спрейове ми втърдяват до известна степен косата. За дължините и краищата предпочитам леки кремове, които не трябва да са твърде хидратиращи, че клепвам. През лятото по време на ваканция купих извънредно един Митик крем с термозащита, който се оказа чудесен!

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:12 от Agent Provocateur

# 294
Алтернатива е и серията на Пол Мичъл Neuro. Тя май е съэдадена точно като предпаэваща от топлинна обработка. Говоря малко наиэуст, эащото ме мърэи да отворя сайта им в момента, но като идея эа рисърч може да е полеэно. Помня, че от шампоана до стилиэанта всичко е с heat protecting действие. Не съм я пробвала обаче. Таэи марка трябва да си смени опаковките, эа да почна да я купувам по-често. 😄

# 295
Бре, Paul Mitchell станал много секси Wink От опаковки на продукти и външен вид на уреди и аз се влияя.

От него все още имам една огромна бутилка със термо спрей от някаква червена серия, купувана преди 7-8 год... ПОЛОВИН ЛИТЪР!!!

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 14:29 от Agent Provocateur

# 296
Ли Лу, да те помоля, като пробваш кърпата, да споделиш доволна ли си, добре ли попива мократа коса, отдавна ги заглеждам и си мисля дали са по- щадящи за косъма от памучните хавлии. Предварително благодаря.

# 297
  • Пловдив
ani_d, в Арлен много често има 20% на Oway и цената на капките става малко по-прилична. Пак не са евтини, но е по-добре, отколкото е редовната им цена.

# 298
Здравейте! Търся мнение за Wella Professionals Oil Reflections, най-вече за балсама и шампоана, справят ли се със сухата и изтощена коса?
Или да заложа на Joico Moisture Recovery.

# 299
Не се сещам миналата година кога им беше ЧП, но едва ли ще има по-големи проценти, /от тези които пуснаха сега/ на хубавите продукти - Ф. Кингсли, Напура, Керастаз, Лалга и др.
Но пък би било супер Heart Eyes

Не съм си изтрила и-мейлите и проверих. Миналата година пак са имали цяла седмица намаления, както миналата. После са имали черна седмица. Като процентите намаление на марките са били едни и същи в двете седмици. Разликата е, че някои марки са били на промоция само в черната седмица.

Общи условия

Активация на акаунт