Дванайсети клас(2021-2022) - Вижда му се краят - пък било то от дистанция

• 51 077
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
  • Русе

Относно СУ, моята информация е, че за повечето специалности приемни изпити няма да има. Ще се кандидатства с оценките от матурите и общия успех от дипломата...?
  Вземат оценка от матура по профилиращ предмет. Съответно ако не са такъв профил, няма да държат такава матура и остава изпит

# 376
  • sofia
Миналата година нямаха езикови изпити СУ.... който има матура - той може да кандидатства, другите горят.
Тъпо, но така беше.

# 377
Миналата година нямаха езикови изпити СУ.... който има матура - той може да кандидатства, другите горят.
Тъпо, но така беше.
Но удължиха срока за заявяване на "Матура по желание", който е поискал се е явил Hands V
Сега всички си знаят предварително - има/няма изпит, ако те влече, заявяваш си я Wink

# 378
  • България, София
Браво на напредналите с подготовката за бала.
Ние сме на кота 0 също.
Сега и да искам, нищо не мога да правя. От събота и аз съм болна. Проявих симптоми, след мен и малката.
ММ мин.седмица прояви симптоми, та и ние постепенно, един по един паднахме в битката.
Не мога да се оплача, че го караме тежко, но карантината си е карантина.
Да мине всичко и ще трябва да се мисли и по тези въпроси.

Девойката не знам какво реши за кандидатстване в СУ. Форматът там е по - различен. Май още го мисли.

# 379
  • столицата
Велина, дано мине безобидно Ковидът при вас. Вие не го ли карахте или бъркам?
Моето пък чака да спрaт присъственото обучение Simple Smile

# 380
  • България, София
Галиамар, благодаря и дано!
Карахме го през март м.г. Не сме ваксинирани след това.
Сега ни повтаря. Слава Богу не е тежко. Дано няма и някакви скрити дефекти.

Наборката и ДО до 15.01.2022г.
Два класа под карантина и два профила. Вчера ми каза, че и госпожата по НЕ е болна.
Добре, че са ДО.

Мен ако питат, присъственото е за спиране, като чета и слушам какво става.
Ама нали край на срока.
Миналата година как края на срока го прекараха ДО. Изпитваха ги, контролни и класни правиха ДО.
Чак февруари ги върнаха в клас и то на ротационен принцип.

# 381
Утре ще има нова заповед само за гр. София от СРЗИ. Ще видим дали ще ги пуснат на ДО..

# 382
  • София
Офф, намалиха карантината! Наборът ще може да си отиде и на първия файнъл, иначе изтичаше същия ден и трябваше да пропусне.
 Ние го изкарахме доста леко, дано всички са така!

# 383
Останах с впечатлението, че издадените към момента на влизане в сила на заповедта предписания за изолация и карантина се преустановяват след изтичане на посочения в тях срок.

# 384
  • София
Да, заварените случаи са със стария срок на карантина.

# 385
  • София
Останах с впечатлението, че издадените към момента на влизане в сила на заповедта предписания за изолация и карантина се преустановяват след изтичане на посочения в тях срок.

И аз така разбрах.
Обаче ми се струва, че в понеделник ще затворят училищата в София или поне 5-12 клас.

# 386
  • София
Аммм, май не е намалена. Ще следя какво ще стане с контактните политици. Simple Smile

# 387
Аммм, май не е намалена. Ще следя какво ще стане с контактните политици. Simple Smile

Намалена е вече. 10 дни за позитивни и 7 дни за подадени контактни.
Предписанията издадени до пускането на заповедта остават със старите срокове - 14 и съответно 10 дни.

Контактните лица могат да бъдат освободени от карантина ако имат поставена трета доза и представят отрицателен пср след 72 ч от поставянето под карантина.

# 388
  • България, София
При наборката в Школо има съобщение до края на седмицата всички класове от 5 до 12 минават ДО до края на седмицата. Имат много болни ученици и учители.

Аз още не знам каква е карантината при мен. Все още никой от РЗИ не ми е звънял.
При девойката си е 14 дни, но е от 02.01. под карантина. При нея не остана.

# 389
  • София
А човек как да разбере кога му е издадена заповедта. Аз като се разболях ми се обадиха на 10 ден да питат с кого живея (че да ги карантинират преди да им е изтекла карантината). Ама нито са ми казвали откога ми е заповедта, нито някой я е носил. Вече два месеца минаха. Може да е трябвало аз да отида да си я взема като ми изтече карантината, ама на мен не ми трябва. Лекарката видя номера и ми издаде болничен.

Общи условия

Активация на акаунт