КРУИЗИ /Тема 16/

• 59 692
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Ооо, anytо, супер звучи всичко! Ние се качваме на 17 и нямаме търпение. Резервирали сме допълнително Time Machine (заради шоуто) и Teppanyaki, за който баткото изяви желание, тъй като проготвят храната пред теб. Определено ще се възползваме от всичко на кораба. Благодаря за споделената информация, особено за въжените приспособления и тениса на маса Simple Smile. Ние пристигане два дена преди круиза и ще трябва тестовете да правим някъде в Лас Палмас, но се надявам всичко да мине нормално. 😃

# 541
  • София
След като се престраших тази пролет на круиз по Нил- сега съм решила да пробвам и Средиземноморието
Спряла съм се на предлаган круиз на три континента- тръгване от Пирея -Порт Саид/Пирамидите- защото сина ми ги пропусна и ми се иска да го заведа/-Ашдодот/Израел и светите земи/- Кипър- Родос- Кушадасъ/Ефес- така и не стигнах до там преди години/-Пирея- всичко това 7 дни/-  дали няма да е много на "тъгадък"?
Дали да си резервирам в компания с транспорт до пристанището и водач ?
Кое е най -подходящото време за тази дестинация- предлаганите компании са най-късно в края на март и после са чак от октомври. Да но аз бях в Египет края на април и времето беше супер- не ужасно горещо. За Израел не съм проверила.
Но ми се иска и да можем да ползваме басейните на борда- сина ми най-вече,че уж иска да ходи по екскурзии,но все пак на 17г може друго да му хрумне и не ми се иска да го удавя в Средиземно море!
Не мисля да бързам с ранни резервации....
Приемам всякъкви съвети и предложения- стига да иска някой да ме просвети- Благодаря предварително

# 542
След като се престраших тази пролет на круиз по Нил- сега съм решила да пробвам и Средиземноморието
Спряла съм се на предлаган круиз на три континента- тръгване от Пирея -Порт Саид/Пирамидите- защото сина ми ги пропусна и ми се иска да го заведа/-Ашдодот/Израел и светите земи/- Кипър- Родос- Кушадасъ/Ефес- така и не стигнах до там преди години/-Пирея- всичко това 7 дни/-  дали няма да е много на "тъгадък"?
Кое е най -подходящото време за тази дестинация- предлаганите компании са най-късно в края на март и после са чак от октомври. Да но аз бях в Египет края на април и времето беше супер- не ужасно горещо. За Израел не съм проверила.
Но ми се иска и да можем да ползваме басейните на борда- сина ми най-вече,че уж иска да ходи по екскурзии,но все пак на 17г може друго да му хрумне и не ми се иска да го удавя в Средиземно море!
Приемам всякъкви съвети и предложения- стига да иска някой да ме просвети- Благодаря предварително
Звучи интересно. На коя компания е круиза? Искам да го разгледам подробно.

# 543
  • Sofia
Мисля, че Селестиал предлагат този, или подобен круиз.

# 544
Да,круизът е на Celestyal https://www.google.com/url?client=internal-element-cse&cx=partne … gt5VV7d08Rr83WXLf,аз го следя от преди пандемията .Резервирах от аганция Океан травел https://www.google.com/url?client=internal-element-cse&cx=partne … 4EPtN6T_xe_UnrzHL,защото сметнах,че с организиран транспорт ще ни е най-евтино ,особено,като не сме от София.Резервирах преди повече от месец и сега цената е с 500 лв нагоре за двама. Това ще ни е първи круиз и реших,че с водач ще ни е по-лесно . Избрах го заради екскурзиите в маршрута-пирамидите и Витлеем ,на другите места сме ходили . Никога не бихме отишли в Египет за цяла седмица ,в Израел също.Надявам се да си изкараме добре и кой знае,може пък да си харесаме и някой друг круиз,макар,че не сме фенове.Приятелка беше на круиз гръцки острови с тази фирма и каза,че имат много добра организация.Ще ходим в края на март,ако има някой преди нас,ще се радвам на отзиви .

# 545
  • София
Да точно този гледах и аз.
Причините  ми да ги избера са същите като изтъкнатите от medlab.
Ще следя за мненията Ви
И за дати....
Благодаря

# 546
Може ли отзиви за MSC Musica?

# 547
Здравей!И аз също се интересувам от круизи с водач.Вие къде търсите круизи с водач?

# 548
Здравейте! Напоследък искам да пробвам круиз с Аида. Засега съм се спряла на Аида нова. Може ли някой ако е бил на този кораб, да разкаже малко повече? Изобщо никога досега на сме се качвали на кораб на Аида, дали има някакви особености?

# 549
  • Плевен
Morello_lips
Аз ползвах Крузит.бг за първият ни круиз по Гръцки острови. Всичко беше супер!

dundy_as,
на предишната страница съм изписала цял ферман точно за Аида Нова, с най-големи подрабности. Не си ли го видяла?

# 550
Morello_lips

dundy_as,
на предишната страница съм изписала цял ферман точно за Аида Нова, с най-големи подрабности. Не си ли го видяла?
Сърдечно благодаря! Може ли да питам и на лично някои неща?

# 551
Morello_lips

dundy_as,
Анито,в Крузит.бг аз си мислих,че цената е за самия круиз,има ли включен водач?От България ли тръгва водачът с групата?

# 552
  • Горна Оряховица
Morello_lips

dundy_as,
Анито,в Крузит.бг аз си мислих,че цената е за самия круиз,има ли включен водач?От България ли тръгва водачът с групата?
Аз гледах круйза 5 гръцки острова и Кушадъса, но в крайна сметка запазихме през Океан травел, защото има транспорт от и до София. Иначе круйз.бг ти казват ела в Атина и от там тръгва круйза Joy

anyto ти на коя програма беше с 4 или с 3 нощувки?

# 553
  • Sofia
Jeini, моля те - пише се круиз (направо ми изважда очите)

# 554
  • Горна Оряховица
Jeini, моля те - пише се круиз (направо ми изважда очите)
Благодаря, беше ми важно, надявам се и твоя ден се оправи след важната информация, която ни сподели 😂

Общи условия

Активация на акаунт