Седми клас 2021-2022 тема 3

• 31 650
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Нашите не ги скъсват от контролни, когато са присъствено. Тестовете са си по график и ги правят, когато им дойде редът. Може да е присъствено, може да е онлайн. Миналата седмица беше присъствено. Правил е контролно по ИТ и по математика. През двата часа по химия са правили опити. Тази седмица е онлайн. За утре има назначено контролно по БЕЛ. Нито пък се засилват да ги изпитват в дните, в които са на училище. Поне в това отношение при нас разлика няма. Разликите са други. Като се започне от намалените часове и се продължи нататък. Само че не ми се обяснява за стотен път за вече две години защо ДО в дългосрочен план е full sh..t. Моето поне има едно спасение от целия този абсурд. Тренировките в залата. Те са единственото, което го спасява от пълната апатия.

# 586
  • София
И моето мнение е като на ston.
В нашето столично училище ще чакаме "Да спадне броя на болните" / "когато има осигурени тестове от министерството ".
Първото е за сега непостижимо, дано поне второто стане скоро.
Тествах детето и има доста антитела - 650 ала-бала. Има и сертификат, ама полза от него засега няма .
Не сме разбрали кога го е карал.

# 587
  • Mars Hotel
При нас свикват спешна родителска среща днес от 20:00. Слуховете са, че от понеделник ще са присъствено. Аз също съм от отбора за присъствено - колкото по-бързо, толкова по-добре.

# 588
Аз не знам за какво съм ЗА вече.
Присъствено, но нека да правят тестове поне веднъж седмично. Ето - детето, с което дъщеря ми седи на един чин, днес отсъства - гърлобол. Отрицателен тест, но кой знае.... Вече два пъти класът беше в карантина.

При нас нищо не казват още за идеята да са всички ПО от понеделник.
А то не остана. Явно ще е от днес за утре.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 16:38 от utro77

# 589
  • София
Сега ни пратиха декларация спешно да се попълни. В понеделник се връщат присъствено. Сигурно до Коледа и предполагам пак ще ги затворят.

# 590
  • Пловдив
Стон, не знам защо мислиш, че си малцинство. Или поне не съм розбрала.
Говорим за безопасна среда, а тя към момента не е такава. Аз също искам детето ми да е присъствено. Искам обаче децата да са тествани. Така че не съм привърженик на ДО , просто съм принудена. Нито ваксини, нито маски, нито тестове и говорим за безопасност. Поне едното да се спазва, бих я пуснала.

# 591
  • София
Вкъщи настана драма. Не за друго, а заради присъственото физическо 😃🤣😮

# 592
  • София
И от двете училища на децата получих декларации в Школо със срок за попълване и изпращане до утре на обяд. Трябва да кажат колко теста ще са им нужни.
И при нас настана паника, че ще ги подпукат с контролни.

# 593
  • София
И при нас искат попълнени декларации до утре наобяд.
Аз ще пратя. Да де, който не иска да се връща, не праща нищо.
Страх ме е, но и от седенето пред компа ме е страх.
Добре, че тази събота слагаме втората доза на каката...

# 594
  • София
И при нас дойде въпросната декларация.  Май в София ще се размърдат нещата.
На нас никой не е казвал, че ще се върнат от понеделник.
Детето е разочаровано, обзе го тих ужас от перспективата ПО. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 595
  • Майничка
Девойката е на училище, ще видим дали ще се върне с декларация. В нашето училище разпратихме декларации на родителите, утре до обяд трябва да сме готови с обобщените бройки.
Ако наистина се задържим до Коледа, ще е голяма трагедия за три от випуските - падаше им се да правят класна онлайн.🤣🤣🤣

# 596
В школо- нищо ново. Декларация няма. Вече се ошашавих тотално. Последно- връщат ги от понеделника без тестуване или с тестуване. Ротация ще има или ще е редовно ПО?
Аз съм от радетелите на ДО по време на епидемия. Абсолютното малцинство.

# 597
И на нас класната ни пусна преди малко декларация, че "детето ми ще бъде тествано в класната стая с предоставен безплатно от училището неинвазивен бърз антигенен тест с проба от слюнка за доказване на Covid 19, одобрен от МЗ".
Не е писала докога трябва да я върнем подписана и не знае дали ще ги върнат в понеделник на училище - писала е само, че ще е " другата седмица".
Това за София.

# 598
Хора мили ,моля кажете ми който е запознат.Така утре трябва да отидем до училище да попълним декларация за тестване на набора.НО мен ме интересува какво следва ако не отида да попълня декларацията.Моля запознатите светнете ме .Утре ще му пусна тест за анти тела и не искам нищо да попълвам преди да е излязъл Когато предишния път правихме антитела имахме хиляди.Така разбрахме че и набора го е изкарал.Сега ще видим

# 599
Аз до преди малко разговарях с класната каза ,че е спешно пускането на декларацията .Даде ни имейла на мон и там трябваше да я изпратим още днес .Жената е луднала да звъни на всички родители един по-един Sad радост  и ние го изкарахме скоро ,но детето само прикашляше и не съм съвсем сигурна дали го е изкарал и аз изках утре първо да му направя тест класната се обади да пита директора и той и казал да сложа отметка ,че има зелен сертификат. И аз вече не знам какво да правя ,каза ми че е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт