Седми клас 2021-2022 тема 3

• 31 604
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • Майничка
Сега погледнах училищния сайт на момата - не ги викат по-рано за тестване, а правят часовете по 35 мин. Кофти тръпка за класните работи, на моята все не й стига времето я за някоя задача, я за проверка...

# 676
Да е жива и здрава тийнката на Мандаринка!

Детето каза, че всичко си знае и лежерно мързелуваме. Да видим като тръгнат присъствено дали няма да има изненади.

# 677
  • София
Мандаринка, и от мен честит ви празник! Да е здрава, щастлива, успешна и удовлетворена от всичко, с което се захваща, твоята тийнка;)!
Аз не искам да коментирам днешния пробен в СМГ, само се опитвам да дишам дълбоко. Очакванията ми започват от 0 точки за изпита. Омота се с изпращането на отговорите. Първо ги изпрати без теза, после в нова форма изпрати тезата, като каза, че не е сигурна дали това е тезата или файла с поправката на грешките, както и дали изпратения втори фомуляр не замества изцяло първия. А във втория нямаше попълнени отговори на останалите задачи…😂 Направо ми идваше да се гръмна ритуално след всичките й отчаяни писъци, крясъци и сълзи…
И аз покряках, разбира се, защото няма кой да прочете, че изпитът е 70, а не стандартните 60 мин. Ама  да й е за урок!

# 678
  • Майничка
Skiorche, не се впрягай, най-добре се помнят драматично научените уроци.😉

# 679
Честит рожден ден на дъщеря ти, Мандаринке! Да е жива и здрава и много успешна!

И моята заяви, че всичко си знае. Във вторник ще имат тест по история и ще видим, колко си знае😆

# 680
  • София
Пи на смг -  и моята не е беше прочела за допълнителните 10 мин... Пратила само теза. Но не и задачата с правописни грешки. Накарах я да поправи грешките пред мен. Еми тия пълни членове за нищо ги няма.
Та така.
Мъка не на квадрат или куб, ми на n-та...

ПС. ЧРД на новото тийнче. Simple Smile

# 681
  • София
Честито малко тийн мандаринче! Да е здрава и все така старателна 😘
Нашата школа е в неделя, хич никакъв ПИ няма да видим, освен насрочените в школата.
По математика било чак скучно - всичко си знаел. Ще видим колко знае. Като му дам от раздел В на книгата на ученика, се оказва, че не е съвсем така скучно, та чак не може да ги реши.
По БЕЛ изпадаме в истерия. На преразказите по 24/25 т. хваща, много му били сбити. Питам го дали чете петнайсет минути, казва нямал нужда, чете го два пъти. Е, защо, питам, преразказваш съкратено? Ами не помнел всичко. А защо, пак любопитствам, не четеш петнайсет минути? Гледа ме учудено - ами защото няма нужда 🤪. Сипвам си, не се  издържа....

# 682
  • Майничка
Неочаквано за девойката, навикът да конспектира се оказа много полезен при преразказите.

# 683
Мандаринка,желая много късмет,здраве и успехи на дъщеря ти.

# 684
  • София
Честит рожден ден на тийна на Мандаринка!
Днес на ПИ на СМГ не прочел че трябва на един файл да изпраща отговорите и за последния не му стигна времето та тегава работа.

# 685
  • Пловдив
мандаринка, да е жива и здрава рожденичката! Heart
Тони, ние имаме принтер EcoTank L3150 - https://www.epson.bg/products/printers/inkjet-printers/for-home/ecotank-l3150 Препоръчвам го. Принтирали сме върху всякакви хартии, фотохартия, картони, самозалепващи се листове и т.н. Печата двустранно, икономичен е много.
От нашия клас всички тръгват присъствено, на 100%. Дано потръгнат нещата.
Коледната ваканция и на мен ми се стори много кратка. Като знам, че ще имат и домашни, не знам как ще си починат. Моята си мечтае през коледната ваканция да си лежи в леглото, да се търкаля в тези огромните мекички цели пижами, да си чете някакви манги, да си слуша музика и никой да не я закача за нищо. Дано ѝ се получат нещата Wink

# 686
Принципно почти целия клас тръгва присъствено, обаче... Получавам тази вечер едно съобщение от класния в Школо. Държа да подчертая, че от писанките на този човек никога нищо не разбирам. И сега същата работа. Искат ги в 7:30 в училище в еди-кой си кабинет, за да успеят навреме за часа по БЕЛ, който ще е от 8. И после продължава:
"Подалите декларации утре понеделник 6 декември, ще могат да се върнат, при наличие на допълнителни тестове. 
Това ще знам утре и ще ви известя веднага. В противен случай , при липса на тестове се завръщат присъствено на 13 декември (понеделник). Това е последно уточняване на ръководството."
И питам аз сега, кога аджеба ще разбера утре как ще ходи на училище? С раницата на гръб или дупето ще е върху стола. Направо нямам думи. Кога да го събудя сутринта? Кога да гледам за съобщение? Луда работа.

# 687
Ston, и при нас текат някакви странни съобщения цял ден, от които не разбрах нищо. Накрая звъннах на класната - та поне при нас се оказа, че който е подал на време - утре е на училище. Който е закъснял с декларацията или ще я подава утре - ще чака информация дали във вторник ще има тест или ще тръгва на 13. Явно са им отпуснали точна, та точна бройка тестове и нямат как да варират. Вашите обяснения ми звучат като нашите - с две думи смятам утре сте на училище.

# 688
  • Пловдив
Възможно ли е наистина да няма достатъчно осигурени тестове в понеделник?
Нашите утре са присъствено, според ротацията, а във вторник нашето училище започва с тестуването. Този месец ние сме втора смяна, та поне ще знаем сутринта дали има тестове за всички. Луда работа.

# 689
При нас класната в петък писа, че в понеделник са на училище, и от тогава ни вопъл, ни стон. И в сайта на училището няма нищо. Та утре отива на училище. Добре, че то е на 2 минути от нас, та ако се наложи, бързо ще се върне в къщи😁

Общи условия

Активация на акаунт