На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 621
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Честита половин годинка на зетя Ивко! Ох, че сладур  Heart Eyes Да расте здрав и усмихнат! И мнооого да се обичкат с мама и тати Simple Smile Hug И тортата е мнооого вкусна, мммммм Wink))

На Ивчо и МАриса - честити 5 месеца, дечица! Сладки, пухкави, красиви, да растете здрави и щастливи!
Ох , дано не пропускам някой,но ако има други месечковци, чувствайте се поздравени със същите пожелания!

Кате, много мила снимка е тази, на която си с двете си съкровища! Страхотно е да те гушкат детски ръчичики!

Мойта Ани вчера я пробвах  за ПЪРВИ път с 2 лъжички каша Фризокрем царевица и ориз. Хем е доста сладка, хем и доста я разредих, но нямах успех - бута лъжицата и плюе... А цица иска. Не настоявах, но днес пак ще правя опити и ще продължа докато имам успех:) Така че и аз съм вече в отбора на "захранващите" или поне на опитващите да захранят  Sunglasses
За седенето - много обича да седи и постоянно прави коремни преси и иска да седи. Аз не и давам и все я подбутвам назад да се обляга, ама тя мрънка и неще.. Какво да правим, явно ще трябва да им угаждаме  на диванетата ... те си знаят, още можем да им се доверим на инстинктите... дето май поизбледнявали като станат на 2 1/2 годинки

# 106
Леле, като четох поста на Надя_777 направо ми се отщя и ме заболя стомахът. Със сигурност няма да вкуся салата "Кенар". #Crazy
Привет на новата мама Бобидика и бебе Дани. А по повод сядането - моят Гого роптаеше още на два месеца в количката ако е легнал. След консултация с педито разбрах, че може да го слагам леко изправен под ъгъл от 45 градуса, така, че тежестта на телцето му да не е върху таза /като в столчето за кола/. Така е обяснено и в една от книгите на д-р Спок Така, че може да ги изправяте под наклон, а към края на 5-ия месец - за малко поседнали.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 15:10 от lony_13

# 107
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТА 1/2 годинка на Ивко, честито на месечковците - много здраве, бели и здрави зъбки и пълни пампи!
Руми, Коко голям сладур в този костюм - много е сладък!
Днес преди обяд излязохме до пазара, Никол беше супер екипирана за студа на вън, но вятъра беше ужасен и не можах да издържа дълго навън. Вчера след като стояхме в къщи цял ден, незнам далина Никол и беше криво, но аз направо щях да полудея вечерта.
Пейзи, трябва да се разберем да се видим в парка Св.Троица, ние с Руми и Мари там се разхождаме. А Ради е такъв сладур, толкова е невинен, че чак да не повярва човек на думите ти какво прави  Joy
 nadia_777 , това е отвратително ....... за съжаление при повечето "производители" у нас е такова положението, но никой не го казва. Дано след влизането ни в ЕС се въведат и у нас техните стандарти и норми, че иначе само ни остава да чукаме на дърво и да не се замисляме много. 
siska79 , направо ме уби с това "служебно балканче"  Joy    Joy    Joy
Ние продължаваме захранването - явно Никол предпочита сладките неща, вчера след обяд изяде почти 100 мл тиква+ябълки, което си е направо рекорд. Днес направих тиква с червена чушка (съдържа много витамин С) и си изяде около 60 мл.
За сега е това.
Много  Hug по пухкавите дупенца!

# 108
Ето и една есенна снимка от нас - Никол спи сладко, докато мама и тати даваха своя глас за президент, един любител-фотогграф я снима и сега ми я изпрати (дано да не надвишава лимите)

# 109
Честито на Месечковците празнуващи днес
Ние излизахме въпреки студа.....Купих си дълга шуба за разходките....да не ми мръзне дупето/не че е дупе.....дупище си е /...
След малко ще я сефтосам.....като тръгнем да взимаме Габи от градина.....
За КЕНАР ......ние за щастие не ядем ......защото имам кофти спомени от Лицево челюстната хирургия в пирогов на 25-тия ми рожден ден Simple Smile и шиене на венец с местна упойка.......от счупено парче от ножа с който според мен режат краставиците за "Снежанката" ..... оттогава купена салата помирисваме само в кръчма....
БгВики, радвам се, че оздравявате. Ти нали правеше замразени кубчета с плодове и зеленчуци? Започна ли да даваш и дообработват ли се по някакъв начин или просто размразяваш, затопляш и даваш?

Аз ги замразявах само попарени.......след това ще ги варя, но за момента има достатъчно на пазара и не съм допряла до тях....само тиквичка ползвам.....

Имаше и друго, но забравих
Ще ходя да доготвя....докато Мони още спи, че Светльо днес се прибира от командировка и ще се подмазвам.....че съм си харесала и ботуши Simple Smile
Чао засега от нас

# 110
  • София
Лелее Бубилинка, Никол е приказна! Направо онемях, като я видях! Кукличка!  Heart Eyes
Да я нацелуваш едн хууууубаво от мен! Hug Ама така е като моят син не "поддаваше" на нейните атаки, сега да си бием главите...  Blush Laughing Joy Красавица!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А снимката е големичка (1024х768), но на вас ви е простено, че откога те врънкам да пуснеш нейни снимки да си я гледкаме, сладурката...
 Heart Eyes

# 111
Здравейте и от мен-да не се притеснявате излишно,ама и аз душа нося и веднъж да си легна по-рано.... Wink и виж,Олчето веднага да ме излови...но вчера освен празник и бая работа си отворих,щото от миналата седмица прибирам китки...и ми бяха останали най-големите,разни там екзотични и не чак толкова екзотични треволяци придобили огромни размери.....и чаках благоверния да ми помогне/ама той каза,че още било рано,после служебни ангажименти се появиха,после...абе чист мързел му викам на това.../....ама накрая като задуха един свиреп вятър...и се наложи Любка да си плюе на ръчичките и...в резултата от мъкненето,миенето в банята и после поразместването на мебелите,днес съм  Sick...пия чай и търся къде да се подпра да полегна/ама от сутринта гостенки се нижат...та неможе/....та снощи,като се и почерпихме по повод месечничето и съм заспала с него....
Иначе,днес съвсем съвестно ви изчетох и обещавам довечера пак да се включа/въпреки,че е петък и е ден за излизане,но като се приберем ще се отчета/...и снимките разгледах, и клипчетата и за Ванилката гласувах.....абе ,страхотни сте и вие и бебоците.....и си взимам бележка,за размера на снимките,че да няма санкции/макар,че ми стана интересно,що на Олчето правят бележка newsm78-трябва на този който е пуубликувал снимката..../
Добре дошла на новата мама tzvety26 и бебе Ванеса и на  bobidika  и бебе Дани!!! welcome
За възпитанието-аз съм на принципа,че ще възпитавам когато има обратна връзка....дакато не видя ясно,че дечко ме разбира,ще гушкам и ще успокоявам/ако трябва и с цица/,щото предпочитам да сме доволни и спокойни,отколкото възпитани...а в тая връзка,наш Ивчо,не само в кухнята,но и в банята върви с мен/със столчето,зад завесата/,но то при нас е от съображения за сигурност...
За салатите"Кенар" нищо няма да кажа,че ако задълбаем...ще трябва трева да пасем/и то от някой връх планински / и само дъждовна вода да пием/пак отттам събирана/...че покрай магазина съм се нагледала и как се прозвежда,как се транспортира храната и как се сменят датите на изтеклите срокове...ама няма данавлизам в подробности ,че си е гадно...

# 112
Олче, мерси и дано да не ти пишат пак заради нас. Не можах да видя от къде мога да коригирам размерите на снимката.
А Велизарчо има време да си помисли, пък като се видим пак може да си е променил отношението към нас  JoyHug го от нас!

# 113
  • София
bubi, никол е страхотна!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

мен ако питаш , направо си я слагай в подписа понеже е отблизо, невероятна е, толкова нежна!

# 114
И аз да се включа набързо... днес едвам съм ви изчела, сега съм подготвила вечерята и използвам, докато бебчо си кротува в шезлонга.
Честити половин годинки на Ивко и Гого и 5 месеца на Мариса! Да са здравички и весели малките съкровища.
Много сладки снимки публикувате. Бебчетата са големи сладури. Ванилка, личи си, че фотоапаратът е много хубав, а и на Катето снимките отдавна ми правят впечатление с качеството. Пожелавам и с новото фото още много хубави мигове да запечата.
Добре дошли на новите мами - tzvety26 и бебе Ванеса и bobidika и бебе Дани  Hug .
Аз още не мога да свикна със студеното време и вече втори ден не сме излизали. И у нас все ми се вижда хладно, ту пускам, ту спирам парното. И ние сме с южно изложение, та се припичаме на слънчицето, стига да го има.
Аз нощно време обличам бебето само с гащеризон, но го завивам с дебело одеалце.
Ванилка, и аз много се чудих на снимката за конкурса и накрая реших, че все пак си ти. И аз гласувах. Успех! Има и други конкурси, аз мисля да пратя за Лакомник на месеца (така се казваше, ако не се лъжа).
Толкова засега, шезлонгчето нещо много бързо ни омръзва напоследък.

# 115
Благодарим на всичкиза честитките.
Буби, Никол е направо като нарисувана. Страхотна кукла е!
Ние днес, като едни месечковци, бяхме много послушни и си изядохме цялото пюренце. Направо да не повярваш. Но завършихме деня с падане от спалнята. Ей, много жилав и подвижен станал този Гого, бе. Докато се обърна за секунди и го видях да виси на една педя от земята с главата надолу. Кога успя!? Ама и аз не успях да го хвана на време, та си поплакахме малко, а и вече му се спеше много. Вече като излизам от стаята ще го вързвам в люлката, а утре тати ще ни свали матрака на легълцето на по-ниско ниво, че току-виж и от там паднал.

Е, и аз да стопля как се поставят снимки в поста. Най-накрая! Тази е стара, но все пак аз успях.

Ще спирам с писането, че вече много ми се спи. На всички желая лека нощ и бебоците ви да спят непробудно до сутринта!

# 116
  • София
Здравейте и от нас. Чак сега ви изчетох. Ние не се заседяваме много вкъщи, че все по задачи обикаляме. Столчето за кола и е второ легло вече на Евка.
Днес бяхме и на консултация. Биха ни и ваксина. Иначе сме натдали 650гр и 1 см. И вече сме цели 6350гр и 61см.  Flutter
Това за салатите Кенар ми изправи косите  Sick, добре че рядко купуваме от тях. Ама ако знаем всичко как се приготвя от глад ще си умрем. #Crazy
А забравих. Чиста оризова каша купувам на Blevit.

# 117
  • София
Добре дошли на новите мамчета и бебчовци.И тъй като виждам,че едната мама е родила на нашата дата,ще я помоля да каже къде е раждала,защото 10мин след мен момичето роди момиченце и се казва Ванеса,чудя се дали не е същата мама newsm78.
Икати смятам да го записвам на кухня и разбрах,че мамите са доволни от тази която е в яслата,обаче доколкото успях да прочета молби за записване се подавали на някаква си улица,която май е в Княжево или аз грешно съм разбрала.Ако знаеш подробности моля те пиши ми на лични.
Анна и аз давам оризова на Блевит,уж е чиста,но Иван се обрина и сега с педито се чудим къде е проблема,защото според нея бил от храна този обрив.Каза ми да сменя кашата и аз сега купих царевична на Фризокрем.Спирам и пюретата,а плодовите май скоро няма да ги почнем или поне докато не изчезне обрива.При вас има ли оплаквания?
Днес ни сложиха и последната ДТК премериха ни,но май по скоро малко на око записаха кг,защото Иван много мърдаше.Вече сме 8300гр и 68см.
Че Никол е сладурана спор няма,но нашия ерген докато пак спеше тя се заплесна по Велизарчо,пък и на мен нали Ева ми е легнала на сърцето.Ако не по друго поне по хойкането ща си паснат,защото и той е все по улиците,кола нямаме,но в къщи не си стоим.Даже и тези дни пак сме навън в студа,аз измръзвам,ама поне той се наспива спокойно,иначе в къщи е непоносим.

# 118
Хайде ,да кажа и аз едно лека нощ,че да не ме търсите утре пак...ние бяхме на купон и сега ми е едно приповдигнато....ама напоследък усещам,че нещо ми се отразава липсата на социален живот и то сериозно...та гледаме поне веднъж в седмицата да сме навън/па макар и с бебе,че то ние нали още сме си "скачени съдове" с Ивче/...Детето,както винаги се държа много"сполучливо" Laughing,определено по-добре от повеечето присъстващи възрастни....но имаме следния проблем-тъй като сме свикнали де не сме много облечени ,имаме голям проблем с натъпкването в разни якета,космонаФти и тем подобни зимни дрехи,като особенна ненавист изпитваме към шапките и шаловете..а досега не сме протестирали против летните такива newsm78...даже на прибиране се отказах да го обличам ,а само го завих в пелената,че щеше да стане страшн Mr. Green.../на отиване ревахме възмутено ,докато го съблека...вчера беше същата история като ходихме до ортопеда.../
За утре,планирам едно обикаляне на магазините/провокирана от поста на Бг Вики,пък и нашия татко има да ми се "извинява" и май ще мога де "изкрънкам едно яке... Thinkingили поне ръкавици..../,та ще се видим пак по късните доби...че е и почивен ден и аз ще съм с ограничен достъп до РС-то/вече обмислям да пусна петиция с/у метълските форуми и всякаквите там музикални,ГСМ, и авто-сайтове/

# 119
Bubilina, то кандидати за Никол има, ама все са несериозни (единият вече бил с Ева, а другият много не й обръщал внимание Simple Smile ), така че моля те погледни сериозно на нашата кандидатура. Калоян е сериозен, а и гадже няма...   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт