Да расте здрав и усмихнат! И мнооого да се обичкат с мама и тати
И тортата е мнооого вкусна, мммммм
))На Ивчо и МАриса - честити 5 месеца, дечица! Сладки, пухкави, красиви, да растете здрави и щастливи!
Ох , дано не пропускам някой,но ако има други месечковци, чувствайте се поздравени със същите пожелания!
Кате, много мила снимка е тази, на която си с двете си съкровища! Страхотно е да те гушкат детски ръчичики!
Мойта Ани вчера я пробвах за ПЪРВИ път с 2 лъжички каша Фризокрем царевица и ориз. Хем е доста сладка, хем и доста я разредих, но нямах успех - бута лъжицата и плюе... А цица иска. Не настоявах, но днес пак ще правя опити и ще продължа докато имам успех:) Така че и аз съм вече в отбора на "захранващите" или поне на опитващите да захранят

За седенето - много обича да седи и постоянно прави коремни преси и иска да седи. Аз не и давам и все я подбутвам назад да се обляга, ама тя мрънка и неще.. Какво да правим, явно ще трябва да им угаждаме на диванетата ... те си знаят, още можем да им се доверим на инстинктите... дето май поизбледнявали като станат на 2 1/2 годинки

...пия чай и търся къде да се подпра да полегна/ама от сутринта гостенки се нижат...та неможе/....та снощи,като се и почерпихме по повод месечничето и съм заспала с него....
-трябва на този който е пуубликувал снимката..../

или поне ръкавици..../,та ще се видим пак по късните доби...че е и почивен ден и аз ще съм с ограничен достъп до РС-то/вече обмислям да пусна петиция с/у метълските форуми и всякаквите там музикални,ГСМ, и авто-сайтове/