добре, че си направих закуска с кафе иначе щях да съм в още лошо настроение от снощи и тази сутрин донякъде

имам нужда от напомнител, гинко ли какво ли....тази сутрин видях, че не съм си прибрала мушкатото отвън и дано му няма нищо, дано не е измръзнало , пробрах го едва сега, а онзи дне погледнах долу по балконите стояха и си викам: има време...патица съъъъъъъъъъъъм
а снощи късно към 9 с целия си мозък кърмачески изядох половин шоколад , който така дрогира малката, че заспиваше и ставаще на всеки час до 11.30, накрая с оглушителен рев, който ме побърка, чак викаш татито напомощ и гадахме какво й е, дори решихме , че я боли, викаше като при ваксина (а е кротка по принцип) ...
после с много гушкане започна да рита в леглото, адски превъзбудена и докато кротне мина половин час...тогава татито ми забрани да ям шоколад следобед и с пълно право! той е така също като миа чувствителен към кофеина, трепери и сърцебиене получава и не може да спи , та затова пие само веднъж годишно нещо съдържащо кафе и то само в онда като сме, повечето пъти само аз пия кафе (сега декаф), но зашо ли, след като вчера така дрогирах малката
дано е по - приятен деня днес
После обаче като го сложа в количката или колата мълчи и гледа като мишка в трици....'щото му е трудно да шава с тоя "скафандър". Чак по едно време се чудех да не съм му направила нещо на някой от крайниците че не мърда това дете. Ама ще свикнат, няма как.
и сега се стягаме за навън. Нашия тати работи и в събота и ние с Крис пак ще кръстосваме градинките сами..Хайде, весели събота и неделя
!
Вкъщи все едно някой ни е проклел до девето коляно, каръщина пълна... Велизар реве от зъби, цяла нощ мрънка и аз съм така
, баща ми и той е отекъл от зъб и сега замина на зъболекар, ама много страшно се е подул и ми е притеснено... Брат ми пък вчера на слизане от един рейс стъпил някак накриво и мъжО сутринта го закара по спешност в Пирогов, че не можеше да си стъпи на крака и съответно да отиде на работа... Слава Богу, не е счупено, но имало някакво насядане (хематом) и ще трябва да почива... Ужас някакъв, всеки се тръшнал, всеки нещо го боли, ние с майка ми като милосърдни сестри сновем, а мойто мУж развозва като линейка болни...

и гуцко като отвори тая ненаситна уста и аз - давай, братче, все едно му е за последно...

)
Аз преди те питах, какво беше това секс, сега бих те попитала какво беше това социален живот???

не е честно.... Ще си изпрося аз нещо за компенсация.... 
?Благодаря на Анита за упражнението!Мисля,че успях да разбера как става.Ние този номер го правим отдавна.АИ да ви се похваля!И Мони от вчера започна свободно да се обръща по корем и вчера голямо въргаляне стана
Иначе и ние вече на обяд ядем само зеленчуково пюре.Мони изяжда по цяло бурканче-190г. и чак тогава мирясва.Все още се храним полулегнали на ръце,но иначе имаме столче за хранене,по точно люлка.Но някой ми каза да започна да я слагам седнала чак след 6-я месец и затова изчаквам.Иначе и в Русе пече едно слънце,но има и още сняг.Вчера почти цял ден валя без прекъсване - добре,че не веше много студено, иначе щеше да натрупа доста.То и още има сняг,но аз мисля към 2 часа да излезем малко на разходка.Ох вече не ме свърта в къщи
.Аз май много се разприказвах.....
Е чао за сега

не знам какво да хващам влак,гора,път или Господ знае какво.Аз,преустанових много бързо захранването.Божидара е цялата в пъпки-като някой пубертет.Идея си нямам от какво е от зеленчуковите пюрета ли от кашата ли