На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 626
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
добро утро!

добре, че си направих закуска с кафе иначе щях да съм в още лошо настроение от снощи и тази сутрин донякъде  Sad
имам нужда от напомнител, гинко ли какво ли....тази сутрин видях, че не съм си прибрала мушкатото отвън и дано му няма нищо, дано не е измръзнало , пробрах го едва сега, а онзи дне погледнах долу по балконите стояха и си викам: има време...патица съъъъъъъъъъъъм  Confused

а снощи късно към 9 с целия си мозък кърмачески изядох половин шоколад , който така дрогира малката, че заспиваше и ставаще на всеки час до 11.30, накрая с оглушителен рев, който ме побърка, чак викаш татито напомощ и гадахме какво й е, дори решихме , че я боли, викаше като при ваксина (а е кротка по принцип) ...

после с много гушкане започна да рита в леглото, адски превъзбудена и докато кротне мина половин час...тогава татито ми забрани да ям шоколад следобед и с пълно право! той е така също като миа чувствителен към кофеина, трепери и сърцебиене получава и не може да спи , та затова пие само веднъж годишно нещо съдържащо кафе и то само в онда като сме, повечето пъти само аз пия кафе (сега декаф), но зашо ли, след като вчера така дрогирах малката  doh

дано е по - приятен деня днес  newsm17 Weary

# 121
  • София
Добро утро  Grinning
Марти от вчера откри ръмженето и направо не спира   Grinning И сега си пия кафето на фона на ръмжене и от време на време попискване  Mr. Green
И да попитам извеждате ли бебоците навън? Вчера поизгря за малко слънчице и айде бебо на пашкул и за един час в парка. Бяхме единственни и малко се позачудих дали не съм сгрешила... А питах на последната консултация и докито каза, че мога да го извеждам до -5.
А днес съм на работа и още се мотааам...
чао и слънчев ден  Hug

# 122
  • Варна
......имаме голям проблем с натъпкването в разни якета,космонаФти и тем подобни зимни дрехи,като особенна ненавист изпитваме към шапките и шаловете..
И аз се сблъсквам вече няколко дни с този проблем. Голям рев пада  newsm45 После обаче като го сложа в количката или колата мълчи и гледа като мишка в трици....'щото му е трудно да шава с тоя "скафандър". Чак по едно време се чудех да не съм му направила нещо на някой от крайниците че не мърда това дете. Ама ще свикнат, няма как.
Днес тук се показа   Nature Partly Sunny и сега се стягаме за навън. Нашия тати работи и в събота и ние с Крис пак ще кръстосваме градинките сами..Хайде, весели събота и неделя  Stuck Out Tongue Winking Eye!

# 123
  • София
Добро утро и от мен, въпреки че точно на мен ми идва малко трудничко да го нарека добро... Confused
Да ви се оплача какъв Марко Тотев съм...  smile3511 Вкъщи все едно някой ни е проклел до девето коляно, каръщина пълна... Велизар реве от зъби, цяла нощ мрънка и аз съм така  smile3507, баща ми и той е отекъл от зъб и сега замина на зъболекар, ама много страшно се е подул и ми е притеснено... Брат ми пък вчера на слизане от един рейс стъпил някак накриво и мъжО сутринта го закара по спешност в Пирогов, че не можеше да си стъпи на крака и съответно да отиде на работа... Слава Богу, не е счупено, но имало някакво насядане (хематом) и ще трябва да почива... Ужас някакъв, всеки се тръшнал, всеки нещо го боли, ние с майка ми като милосърдни сестри сновем, а мойто мУж развозва като линейка болни... doh Дайте ми моля ви се, една ловна пушка да се гръмна! Praynig Grinning #2gunfire
Супер изморена се чувствам, то мойто прасенце вчера като преяде преди ядене какво искам да спи (оплюска 170 г каша! Shocked), цяла нощ скрибуца и пръцка, то му тежко на коремчето, и все едно колики има... Ама така е майка му като е УфСъ  smile3527  и гуцко като отвори тая ненаситна уста и аз - давай, братче, все едно му е за последно...  feeding Banghead newsm77
Сега спи, ще използвам с татито до скокнем до вилата (макар с колата, да се поразходя някъде, че вече яхам метлата много сериозно... afwitch af Sob)
Кабранска, душа, евала за излизането...  Peace Аз преди те питах, какво беше това секс, сега бих те попитала какво беше това социален живот??? newsm78 newsm78 newsm78 Че се чувствам куха на градинска лейка и само между пампите и пюретата снова...
Айде стига съм бучала, че вече изкукуригвам...   ku-ku
Целувки на празнуващите бебоци, да са весели, красиви, слушкащи и живи!  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 10:44 от ol4eto

# 124
  • София
Imar ние засега нямаме проблеми с храната (да чукам на дърво).
Иначе обличането ни е голяма борба. Удобни са космонавтите, ама за обличане и за мама. Бебчовците се чувстват, като в усмирителни ризи. Аз затова предпочитам яке и панталон. Пък и с тоя космонавт, като седнеш някъде на по-топло и няма как да го съблечеш детето. А якенцето си е друга работа.

# 125
Здрасти!Ванилка вече имаш моя глас.Пожелавам ти успех!

# 126
  • Варна
Ей, то било много хубаво като пече слънчице!!! Ако можеше и да стопли...

Мойто мъж, снощи на банкет беше. Прибра ми се в 4.30 ч. И тази сутрин бърза да ми каже какво станало. Ама и аз искам на банкет  Crossing Arms не е честно.... Ще си изпрося аз нещо за компенсация.... newsm78 ама да видим какво ще да е

Олче, мила, стискам палци бързо да ви се опразни лазарета!!!!

Айде да ви се покажем, че скоро не съм слагала снимка  Wink

Много си падаме по телефони, даже беше грабнал GSM-а на една мама от кафето - взе си го човека от масата, майка му докато блеее....

Айде лек и слънчев ден на всички!!!!  bouquet

# 127
Здравейте пак от нас с Мони!И аз от два дена не съм чела и толкова неща сте написали..... #Crazy?Благодаря на Анита за упражнението!Мисля,че успях да разбера как става.Ние този номер го правим отдавна.АИ да ви се похваля!И Мони от вчера започна свободно да се обръща по корем и вчера голямо въргаляне стана JoyИначе и ние вече на обяд ядем само зеленчуково пюре.Мони изяжда по цяло бурканче-190г. и чак тогава мирясва.Все още се храним полулегнали на ръце,но иначе имаме столче за хранене,по точно люлка.Но някой ми каза да започна да я слагам седнала чак след 6-я месец и затова изчаквам.Иначе и в Русе пече едно слънце,но има и още сняг.Вчера почти цял ден валя без прекъсване - добре,че не веше много студено, иначе щеше да натрупа доста.То и още има сняг,но аз мисля към 2 часа да излезем малко на разходка.Ох вече не ме свърта в къщи Sick.Аз май много се разприказвах..... Embarassed BlushЕ чао за сега
Ох щях да забравя.....
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МЕСЕЧКОВЦИ ОТ ВЧЕРА И ОТ ДНЕС!!!Да са много послушни и здрави!
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ И БЕБЧОВЦИ!
Е това е,че свекито дойде и трябва да й обръщам внимание newsm78

# 128
# 129
Не знам дали това е най-правил;ния начин за изпращане на снимки,но.....
Тези са най-новите ни.От Вчера.Дано ви харесат  bouquet

# 130
здравейте ooooh!
димана пак повърна Sad за1368 път в последните дни-на фонтан -половината пюре което беше изяла ooooh! мислих,мислих от какво може да прави така но нищо не измислих.правих пюрето по-гъсто,по-рядко,пръсках стеримара преди ,след хранене и между храненията но...тц.сега взех да мисля да не би пък да е от това че я храня полу-седнала в шезлонга.вече направо #Cussing out #Cussing out #Cussing out два-три пъти се напъва все едно и се повдига и бау.....всичко повръща.моля ви ако имате идеи споделете че вече взех да откачам Shocked
оф стига с нашите чудесии.
цунки на всички празнуващи-да слушкат и да папкат ама без да повръщат като моята хубавица  bouquet

# 131
Здравейте пак от мен...то се видя,че няма да ме водят днес по магазините,че тук продължава да духа гадния вятър...пък колкото и да ми се ще нещо новичка,все пак е хубаво да помисля и за детенце...Иначе ,поне се наспахме/срам ме е да си призная,ама станахме по обед....и то защото на татито му станало скучно....сега продължавам да се размотавам,щото днес било Задушница и реших,че и със шетанието няма да се захващам...абе,да бъда честна-мързелът така ме е налегнал...но щом минава номера....
Олче,това за социалния живот съм си го извоювала ссъ много мрънкане/от време на време и с викане/,ама като се има впредвид факта,че аз от няколко години съм или бременна,или с бебе...трябваше вече да съм редовен контингент на психиатрията...вярно,че имам редвни контакти с майки с деца,ама от време на време поне искам и за друго да си поприказвам/даже напоследък условието за събиране с приятели е-да са или без,или с по-големи деца.....не ме разбирайте неправилно-виждаме се ис други семейства с малки деца,но това не го броя за културно мероприятие-особенно ако е било у нас и после имам дачистяяяяяяяяяяя Mr. Green/А,на родата ти пожелавам бързо възстановяване Praynig...че знам какво е....
didi_ra4eva ,албумът ти е личен/иска парола/,а аз с риск да се изложа да питам-ти нова мама ли си или си от старите,но влизаш като гост?че нещо не мога да включа....ама това щото още не съм си купила Гинко....

# 132
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!
Ние излизахме навън, Никол е добре екипирана, пък и в количката е на завет, но мен щеше да ме отвее вятъра, но в името на детето - не се оплаквам. Иначе и аз тези космонавти и тем подобни хич не ги харесвам. Изобщо тези целите гащеризони са удобни за нас, но иначе като са й големи и стоят като чувал, а са и точно по размер горе долу 2 седмици, след което започват да и дърпат по дължина, пък ръкавите някакви несъразмерни големи и т.н. Това съм го установила още от самото начало и вече купувам само от 2 части дрехи.
Имар, по принцип оризовата каша я дават като много нисък почти нулев алерген. Да не е от пюретата нещо.
Олче, стискаме палци да се спрат неприятните новини и всички много скоро да сте ОК  Praynig и да се радвате на малкия бръмбарок! Иначе това, което съм чела, че кашите трябва да се дават на предпоследното хранене за деня - точно поради тази причина, че са по-трудно смилаеми от организма, а да не се лъжем, че ще ги засити вечерта и да спят цяла нощ.  Ама нали си е лакомник Велизарчо  Laughing - да е жив и здрав така да си папка!

crazykitty, какви пюрета и правиш? Провбвай с готовите пюрета или спри за няколко дена да видиш как ще е. Какво казва педито? Пък и с този серимар по-леко - я си представи на теб да ти пръскат постоянно нещо в носа, пък после да те тъпчат #Crazy.

Лек ден и много  Hug по малките дупенца!

# 133
Крейзи кити наистина спри малко с пюретата.Може от това да е newsm78

Ние излязохме,обаче такъв вятър,че за малко да ме отнесе добре ,че се държа за количката. hahaha
Ей този Макси голям сладур. Flutter
Ние още космонавт не сме обличали,яке и дънки или джинси.
Олче -да оздравяват всички Praynig

# 134
  • Велико Търново
Честито на всички месечинки!Да папкат и да слушкат!

Ще се побъркам smile3515не знам какво да хващам влак,гора,път или Господ знае какво.Аз,преустанових много бързо захранването.Божидара е цялата в пъпки-като някой пубертет.Идея си нямам от какво е от зеленчуковите пюрета ли от кашата ли newsm78.На всичкото отгоре не иска и да спи,абе филма при мен е жесток.Оная читанка мъжът ми си хвана бумагите и се изнесе в друга стая.Аз,седя ей тука и си пиша,а Божа на масата си пее.Как може това дете да не спи-снощи е заспала в 24.00 и се събуди в 07.00 и от тогава не е спала-егати чудото.Та си мислех от това,че се е изринала нещо друго може ли да и стане,то не ,че е малко де.Ама бузите и са направо като грапа иначе мажа с А-дерма за 30 лв.,ама ще преваря свинската мас дето я нямам и ще види тя хубой ли е.Едното педи не си вдига телефона,
,на другото смисъл не виждам да се обаждам-ще полудея както пее Фолк фурията Татяна Mr. GreenТо е ясно,че за сега спирам всичко,ама ако някой може да се включи със съвет,успокоение или две мили думи няма да му се разсърдя,а забравих да кажа,че има хрема.
Ох,много простотия написах,ама моля да ме извините! Hug
Слънчев ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт