На половин годинка става вече МАЙ-ското ни мече-клече

• 12 616
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Еййййй, и нас ни застигна зимата. Сутринта едни парцали падаха. И мъжа ми като заизмъкнал детето от леглото, да му показвал снега, като че ли ще разбере нещо малкия  Joy Ама сега се стопи, и стана мокро и гадно  Sad

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!
Добре дошла на новата мама!!!

Моя калпазанин, да го изкажа аз, тази сутрин пак искаше кифтета /не че има кой да му даде/ за закуска, давам шише - той ръмжи и го бута. Та закусихме с няколко лъжички кисел и го оставих да изгладнее, та тогава му дадох АМ с 1 лъж каша вътре за вкус. Не ми стига акъла как ще се храним, аз не искам да спираме млякото, а той не го ще вече. Даже му го смених, това е по-гъсто /и с вкус на ванилия май, което е странно де/ - уж го хареса, обаче ъц  Naughty само в 6 сутрин и вечер в 9 го яде, и то с малко зор. Ама той баща му е такъв - дай му пържоли и кюфтета, всичко друго да си го ям аз.

Ванилка, и аз дадох гласа си. Аз бях участвала докато бях бременна, някъде в 5 месец, ама на снимката нямах никакъв корем. Не спечелих де. Получих утешителна награда - шише на Чико. Но стискам палци и на ръцете и на краката да спечелиш ти - че и наградата не е лоша май.

Хайде до после  Laughing че като гледам времето, май доста ще попишем тук....

# 91
Добре дошла на новата мама Цвети и Ванеса!  bouquet
Честито на Георги и Мариса!  bigdance2
АНИ много сладък тоя Ивко Flutter Обаче за жълтъка много избърваш,тъкмо четох в кърмаческия ,че жълтък най-рано на 9м или годинка.
Олче аз взех безмлечна ,"чиста" оризова на ХИП.Добавям кърма и Жули я харесва.
Катя много хубави снимки,само последните два линка имат  излишно url накрая и не ги отваря.Ще ги редактираш ли да видим и тях Hug
Йоана и Георги са големи бонбони с тия костюми.
Ирка -къде се губиш?
Тук не вали сняг ,снощи дъжд ,а сега нищо.Не ,че бързам за сняг де хич даже.

# 92
  • София
mimoza,
просто ги е копирала два пъти, там където свършва снимката (jpg) е краят на първия линк. (те са един и съши линк всъщност).
аз ги видях, много хубави снимки!

kate, http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz5/ ето този е апарат. а ти имаш набито око за хуабвите снимки, за което специално благодаря (колко скромно, а)  Crazy
снимките някои ги правим ние на реижм за блондинки както казвам аз Simple Smile, (опростения авто режим), но стават пак изключителни, то си е от апарата. а иначе татито ни ги разбира тези работи повече, той го и избра.

# 93
  • Велико Търново
Добър ден от мен,спящата Божа и четящият ми благоверен! Grinning

Честито на всичките месечинки!Да са много здравички,да папкат и да слушкат!]

welcomeна мама Цвети и малката Ванеса!Убедена съм,че при нас много ще им хареса! Hug

Снимките на всичките сладури са много хубави! Grinning

Бг Вики,радвам се,че при вас положението е добре! Hug

Ванилка и аз ще гласувам!Дано да спечелиш!

Олче,аз давам безмлечна каша на Фризокрем за кърмачета над 4 месеца-така пише на кутията,с ориз и царевица.Педиатърката ни я препоръча/ама тя е дистрибутор на Фризо/,но въпреки всичко след като говорих и с други мами реших нея да взема.Без глутен и без млечна е!
Божидара я омита за норматив Mr. Green,за разлика от зеленчуковите пюрета.Снощи понеже ме заболя кръста да стоя наведена докато я хранех,сложих и биберона на шишето и тя сама си я изяде.Което ме напомня,че трябва да отида да и взема стола за хранене,ама пусти мързел.

При нас положението не е никак розово!Божа е с хрема,но това не ме притеснява,но от вчера едното и око започна да сълзи и образува едни секрети и тази сутрин милото не можеше да си отвори окото.Мъжът ми нали е на ти с очните проблеми/носи 5 диоптъра очила/каза,че това му прилича на конюнктивит/не знам да ли така се пише/,но днес като отида при педи то ще питам.При мен положението е долу горе същото,носът ми тече,като чешма,ама ще се оправя Mr. Greenнали съм куча марка.

Да не забравя да кажа,че вчера се срещнахме с Уна и беше много хубаво!А,Ралица на живо е още по-голяма сладурана! Simple Smile

Ани,аз понеже вече съм почти без мозък да вземеш да ми кажеш колко струва тази люлка и кой и е производителя,ти може да си писала,ама кой да помни!Вчера гледах една в Хиполенд,ама нещо не останах очарована.

И за накрая да ви похваля моята мързелания вчера се ОБЪРНА,това за мен е голямо щастие Simple Smile!Вече бях започнала да си мисля,че нещо не и е както трябва!

Това е от мен за сега,отивам да купя цигарки на умника,защото от 15 мин.това ми повтаря!Ей,затова мразя да е отпуска Twisted Evil-действа ме като служебно балканче!
Хубав и спокоен ден на всички! Hug

# 94
kate, http://www.dpreview.com/reviews/panasonicfz5/ ето този е апарат. а ти имаш набито око за хуабвите снимки, за което специално благодаря (колко скромно, а)  Crazy
снимките някои ги правим ние на реижм за блондинки както казвам аз Simple Smile, (опростения авто режим), но стават пак изключителни, то си е от апарата. а иначе татито ни ги разбира тези работи повече, той го и избра.

Хехе, Ванилка, и аз имам Панасоник Лумикс ЛХ2, но е любителски. Много си го харесвам, но не съм му научила всички функции.

# 95
  • София
Честита половин годинка на Ивко (на патерица). Идеята с тортата много ми хареса и след 2 седмици сигурно и ние ще вземем, хем да си присладим:)
Честито и на другите месечковци! Да са много послушни и гушкави!
На Йоанка костюма много ми хареса, много сладко коте е тя, от къде го намерихте такъв малък?
Румката заспа в 10.30 и то без цица - превъзпитаваме се нещо, ама то и от сутринта имаше емоции. Трябваше тримата с татито да ходим да ми правят превръзка на пръста и Румчо разбра какво е студен вятър, докато стигнем до колата.
Мами, много се радвам като споделяте тук разните начини за отучване от носене на ръце и по-лесно приспиване, че понякога и аз се виждам в чудо, щото на Румката бързо му омръзва да лежи в кошарата и почва едно местене по другите му кътчета, седене в мен, забавляване и т. н.
Снощи първо му додадох 60-те мл кърма, които успях да изцедя през деня и след това го кърмих, уж да спи повече и да не се буди от глад. Той обаче беше на друго мнение  и в 3 часа се обади - ококорен и ухилен. Взех го и пак го накърмих (нямах голям избор), но на него изобщо не му се спеше и след 1 час и няколко мои ставания, най-накрая заспа. Не знам какво е това чудо, все едно в 3 часа си се беше наспал...
Много ми харесаха снимките на Килиан в басейна - сигурно е голям кеф и за бебета, и за мами това плуване.
И на мен ми става мило, като си помисля за първата ни Коледа с Румчо. Ще получи подарък, няма начин.
Болните да се оправят бързо, че май от другата седмица температурите ще се повишават малко и ще става за разходки Hug
  bouquet

# 96
здравейте мами и беборани.Честито на празнуващите днес и вчера!честито на Уна нов дом! newsm78 имаше ли нещо друго за честитене.....да е честито Simple Smile аха зимата беше,но при нас още не е валял снега Nature Snowman,за това пък е зимен студ и вятър и ние трети ден не сме си показвали носа навън coldИ ето какво правихме по цял ден а ето и на какво ни учи татко още от сега.  дано не са много големи тези снимчици че забравих да ги погледна.    Лек,топъл и весел ден от нас

# 97
  Здравейте!
  Руми, ние вчера бяхме в Св. Петър и Павел, оказа се, че ни е много наблизо. Мислех да излезем, ама слънцето лъже, духа силен вятър! Даже мъжа ми се обади, за да не излизаме.
   Добре дошла на новата мама и бебе Ванеса!
   Днес за първи път се хранихме на столчето за тази цел. Взехме на "кенгуро". Ха Ради много му хареса там и ми е много удобно newsm10
   Шуши не се обиждаме!Конкуренцията на ергени и моми тук е в голяма сила!
   Не мога да не се похваля от новата квартира. Южна е и сега така приятно пече и 24 градуса!Кеф, ама слънце не всеки ден има, но рак е по-добре от старата. Правилно са казали хората: "Всяко зло за добро".
    Моля се за Тони на Духи Пуни, дано всичко е наред newsm17
    И да питам как обличате децата за сън? При нас нощес беше около 20 градуса, на мен ме беше много добре, но на малчо му бяха ледени ръчичките и нослето. Беше с едно боди с дълъг ръкав плътно, отгоре една плюшена блузка с копчета, ританки и одеало. Според мен е доре така, незнам?
   Чесито на месечковците днес! newsm51
   И друго щях да пиша, ама.......
   Усмихнат ден ви желаем [smilie=smile3525.gif]

# 98
така се бяхме пакетирали вчера за разнодката!
новата ни шапчица.
доволна мусунка в столчето

# 99
  • София
Олче , все се каня да те питам, вие заместихте ли хранене?

А н и, направо си заместваме вече (но само на обяд!), понеже моя грухчо  Heart Eyes оплюсква Laughing почти цяло бурканче (150 - 170 г) зел. пюре и за цица няма място.  Wink После пие малко водичка и е заспал след 5 мин.  Mr. Green Аз нямах намерение да замествам, но той така си създаде режима: сутрин кърма, може малко сок (50 - 60 г.), или плодово пюре (но само между основните "по-цоцвания" Laughing, на обяд - зеленчуково пюре, ранния следобяд - кърма на корем, към 5 - 6ч. следобяд каша, към 8 - 8.30 пак цица (ако желае, господинът) и спим. Към 11 - 12 през нощта пак цокаме малко, към 3 - 4 задължително! Twisted Evil Сутрин към 7 - 8 се буди и пак отначало. Party А столчето - люлка го видях за 176 лв, много ли е? newsm78
Благодаря на всички за отговора за кашите, че полудях вчера, явно не е имало "чиста оризова" просто... Другия път ще съм по - наблюдателна. Blush
Да не забравя:Честито на сладките месечковци, да растат здрави, весели и игриви! Heart EyesИ нещо друго: мацки, на лични вече 3 пъти получавам предупреждения от модераторите на под-отчетния форум, че снимките, които се публикуват в темата надхвърлят максимално допустимите размери (които са ширина - до 470 пиксела, височина - до 600 пиксела)!
Моля ви да го имате предвид!
Peace

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 13:22 от ol4eto

# 100
Здравейте МАЙчета!

Ние сме новички тук. Най-после имам малко време да се включа  Grinning
И веднага нещо да попитам. Как стои въпроса със седенето. На нас ни казаха никакво седене до 6.5 месеца, а бебе Дани вече става сам в количката. Какво да правя. А като го вържа с каишките за раменете реве страшно  #Crazy. Моля кажете вие как сте.

Поздрави от нас сърдечни  Heart Eyes

# 101
Здравейте МАЙчета!

Ние сме новички тук. Най-после имам малко време да се включа  Grinning
И веднага нещо да попитам. Как стои въпроса със седенето. На нас ни казаха никакво седене до 6.5 месеца, а бебе Дани вече става сам в количката. Какво да правя. А като го вържа с каишките за раменете реве страшно  #Crazy. Моля кажете вие как сте.

Поздрави от нас сърдечни  Heart Eyes
И Ави упорито сяда от 2 дена и незнам и аз какво да правя...

# 102
  • София
мацки, на лични вече 3 пъти получавам предупреждения от модераторите на под-отчетния форум, че снимките, които се публикуват в темата надхвърлят максимално допустимите размери (които са ширина - до 470 пиксела, височина - до 600 пиксела)!
Моля ви да го имате предвид!
Peace
Олч4ето, извинявам се, не съм разбрала! Оправиях я моята на линк към албумчето в Snimka.bg!

Пайзи, ни все пак излязохме до Била, студено си е, но пък Косьо спа като къпан през цялото време навън  #Crazy Дано не съм го простудила, защото беше само по блузка и космонавта.

# 103
  • София
Здравейте ! Включвам се само за малко да ви покажа какво прочетох във форума на половинката:
Цитат:
Работя в КЕНАР - за щастие отскоро и за щастие не за дълго...
Сега ще ви светна на това как се приготвят "вкусотиите" им...
Информацията ми е, така да се каже, от кухнята, защото работя в цеха за приготвяне на салати.
Вие, бедните и заблудени потребители, виждате само крайния продукт. Купувате си от МЕТРО или друг голям магазин салатки или някаква кулинария - КАКВАТО и да е и си мислите: АХ, колко е ВКУСНО!. Може и така да е. Но този незабравим и неподправен вкус се получава по така наречената от нас, дребните служители, "земна технология". Т.е. каквото падне на земята, се взима от там/където преди това са стъпвали марковите маратонки на началник цеха или не дотам марковите галоши на някоя от чистачките-роми/ и се връща обратно в големия Кюп. Сега ще ви обясня поради какво се прави това. Дават ни примерно петдесет килограма картофи и двадесет майонеза, петнадесет-грах. Общо осемдесет и пет. От тях искат да направим, ако е възможно, СТО килограма руска салата. Възможно е, разбира се. Все пак имаме чешми наблизо, и нишесте. Но това е една друга тема. Та, ако не излезат определените килограми, ни се удържат парички от заплатите. И при обещана заплата четиристотин лева, като вземеш в продължение на три месеца не повече от осемдесет, почваш да се замисляш. Всичко ти идва от удръжки. И като изпуснеш някоя от големите баки и руската салата, респективно-снежанка, кьополу, бобена, панирани чушки и т.н. паднат на земята, би трябвало да се броят за брак. Но... Пред очите ми са се разсипвали готови салати и то, забележете, на земята пред цеха- там където бездомните кучета си правят чат в очакване на развалена продукция. Всичко се връща обратно барабар с пясък, камъчета, клонки и прочие. Споглеждаме се и си намигаме - майната им на потребителите. В цеха хигиената е под всякаква критика, но вие няма как да го установите, защото там "простосмъртни" не се допускат. Това дето го дават по телевизията - бели престилчици и шапчици за косата... ами, това си е само за по телевизията. Бас държа, че не един и двама от вас са намирали косъм. И живота си залагам, че са много повече тези, които са го изяждали без да го намират. Е, косъмът не е вреден освен ако човекът не е болен. и тук идва изненадата - повече от половината служители в цеховете нямат здравни книжки. Когато идват на проверка от ХЕИ въпросните нередовни служители напускат работните си места за половин-един час/колкото трае проверката/и се разцъкват из околните кафенета. Специален емисар от "редовните" после ги събира, като благ пастир - овчиците си. Нашият голям шеф и собственик Заре Шахбазян/арменец/ солидно цака подкупи на ХЕИ-то ежемесечно, за да може да му се врътне един телефон поне ден преди проверката и да бъде предупреден. Нарушенията в КЕНАР са много. ПИша толкова дълго, но и три пъти по толкова да пиша, пак няма да ми стигне
Не мислете, че съм някой бивш недоволен служител. ПОвярвайте, моите близки и роднини са предупредени отдавна за това да не купуват от КЕНАР. И спазват предупреждението ми. Питайте колко хора са намирали конци в СНЕЖНАКАТА си, защото млякото за нея се прецежда ръчно, с тензух, по технологии от ранния осемнайсти век...
Но... замълчи сърце...

Направо се мога да повярвам!!! А колко обичаме кенар... #Cussing out

# 104
  Приседна ми #Puppy dog, токущо си хапнах сладко, сладко една салатка "Кенар". Пфу, а си мислех, че добри, май вече всичко менте!

Общи условия

Активация на акаунт