Ама сега се стопи, и стана мокро и гадно 
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!!!
Добре дошла на новата мама!!!
Моя калпазанин, да го изкажа аз, тази сутрин пак искаше кифтета /не че има кой да му даде/ за закуска, давам шише - той ръмжи и го бута. Та закусихме с няколко лъжички кисел и го оставих да изгладнее, та тогава му дадох АМ с 1 лъж каша вътре за вкус. Не ми стига акъла как ще се храним, аз не искам да спираме млякото, а той не го ще вече. Даже му го смених, това е по-гъсто /и с вкус на ванилия май, което е странно де/ - уж го хареса, обаче ъц
само в 6 сутрин и вечер в 9 го яде, и то с малко зор. Ама той баща му е такъв - дай му пържоли и кюфтета, всичко друго да си го ям аз.Ванилка, и аз дадох гласа си. Аз бях участвала докато бях бременна, някъде в 5 месец, ама на снимката нямах никакъв корем. Не спечелих де. Получих утешителна награда - шише на Чико. Но стискам палци и на ръцете и на краката да спечелиш ти - че и наградата не е лоша май.
Хайде до после

Обаче за жълтъка много избърваш,тъкмо четох в кърмаческия ,че жълтък най-рано на 9м или годинка.

, (опростения авто режим), но стават пак изключителни, то си е от апарата. а иначе татито ни ги разбира тези работи повече, той го и избра.

на мама Цвети и малката Ванеса!Убедена съм,че при нас много ще им хареса!
имаше ли нещо друго за честитене.....да е честито
,за това пък е зимен студ и вятър и ние трети ден не сме си показвали носа навън
И ето какво правихме по цял ден
а ето и на какво ни учи татко още от сега
. дано не са много големи тези снимчици че забравих да ги погледна. Лек,топъл и весел ден от нас 

така се бяхме пакетирали вчера за разнодката!
оплюсква
После пие малко водичка и е заспал след 5 мин.
А столчето - люлка го видях за 176 лв, много ли е? 
. Моля кажете вие как сте.
, токущо си хапнах сладко, сладко една салатка "Кенар". Пфу, а си мислех, че добри, май вече всичко менте!