Тема № 22 - "Обучение в пандемия - дистанционно и присъствено" - Ноември 2021

• 70 062
  • 2 064
  •   1
Отговори
# 1 605
Доколкото тук се писа и Изи бяха тръгнали. А май и БШ. Но за тях не съм сигурна.

# 1 606
  • София
Доколкото тук се писа и Изи бяха тръгнали. А май и БШ. Но за тях не съм сигурна.
Пропуснала съм ги, но в момента не работят и те, нали?

Престъпление се извършва срещу децата, наистина. Не мога да разбера как им дава сърце да неглижират цяло поколение, трета година вече, докато всички чалготеки и други жизненоважни присъствени дейности са налични и се пръскат по шевовете. И несигурността мисля, че тормози най-много всички. Нали уж имаше план, зони, яснота, а накрая....

# 1 607
  • София
Росита, ще продължи часове, а още не са минали 40 минути. Нищо интересно до тук. Единственото, което ме впечатли е, че трябва да обхванат в системата на образованието и децата от 0 до 3 години. Joy
Ама с ДО ли? Joy

# 1 608
  • София
sadlady, сигурно! Иначе ще трябва и за памперси да се охарчат. 🤭

# 1 609
Защо да няма право ДУ?!?! Къде е записано, че ДУ нямат право. При желание от тяхна страна имат право... Това, че министърът на МОН се прави на дерибей и смята, че той е № 1 е тема на друг разговор. А

# 1 610
  • София
Промениха насоките, с което отнеха и възможността за каквито и да било действия от страна на родители и училища. Ако бъркам, някой да ме поправи.

# 1 611
..... "аз нямам право да купя тест от аптеката, както ще се прави в частните училища, а държавата до този момент не е показала категорично, в цифри и срокове, че има намерение да го направи. "
Мисля, че проблемът се дефинира в това, че абсолютно хлопнаха възможността за ДУ да го направят...

Това са мои думи , но тук във форума. С писмото нямам нищо общо, но и  не виждам нещо да не е така както го е написала жената. Права е! За всичко.
 Чета, че в други училища  събират информация за деца със ЗС. При нас няма такова нещо.

# 1 612
Слънчевата, пак се връщаме в изходна позиция - Насоките не могат да са в противоречие на заповедта на министъра на здравеопазването. А само в изпълнение на нея. Денков демонстрира пълно пренебрежение към законовата уредба в държавата. Казано е всички да бъдат върнати на училище при спазване на условията, посочени ва заповедта на Министъра на здравето. Свободните съчинения от страна на Денков са абсолютно безобразие.
ЗАПОВЕДТА НА КАЦАРОВ Е ЕДИНСТВЕНОТО ДОСТАТЪЧНО И НЕОБХОДИМО УСЛОВИЕ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ. ДЕНКОВ ТРЯБВА САМО ДА Я ПРИЛОЖИ, КАТО ОРГАНИЗИРА ТЕСТВАНЕТО НА ДЕЦАТА! КАЦАРОВ ДЕЙСТВА, СПАЗВАЙКИ И ЗАКОНА ЗА ИЗВЪНРЕДНИТЕ МЕРКИ, И ЗАКОНА ЗА ЗДРАВЕТО! ТОЙ Е ТОЗИ, КОЙТО ОПРЕДЕЛЯ ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИТЕ МЕРКИ В ДЪРЖАВАТА! ДРУГИТЕ САМО ГИ ИЗПЪЛНЯВАМЕ.

# 1 613
  • София
..... "аз нямам право да купя тест от аптеката, както ще се прави в частните училища, а държавата до този момент не е показала категорично, в цифри и срокове, че има намерение да го направи. "
Мисля, че проблемът се дефинира в това, че абсолютно хлопнаха възможността за ДУ да го направят...

Това са мои думи , но тук във форума. С писмото нямам нищо общо, но и  не виждам нещо да не е така както го е написала жената. Права е! За всичко.
 Чета, че в други училища  събират информация за деца със ЗС. При нас няма такова нещо.
В кой документ е позволено на ЧУ да купуват тестове и забранено на ДУ да направят същото?

Денков демонстрира пълно пренебрежение към законовата уредба в държавата. Казано е всички да бъдат върнати на училище при спазване на условията, посочени ва заповедта на Министъра на здравето. Свободните съчинения от страна на Денков са абсолютно безобразие.
Много ѝ се вторачвате на тая заповед, а тя е просто една формалност. По-важото е, че с нея или без нея управляващите все щяха да направят "Тате каза, че ще ми купи колело, ама друг път". И на ЧУ нямаше да позволят тестовете, защото нали - дискриминационно било (ОМГ). Мисълта ми е, че със или без заповедта на Денков, поради факта, че не осигуриха тестовете - той ли, Стойчо ли, Янев ли - всички се оляха и са за оставки. Хайде Янев скоро ще си ходи, но Стойчо и Денков не трябва да продължават работата си. Сърбят ме ръцете да спретна едно Харвард-стайл писмо до К. Петков за тези две персони Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:44 от Аш

# 1 614
  • София
В никой. Но на практика РУО в момента забраняват и на ДУ, и на ЧУ.

# 1 615
Стана ясно, че МОН и след това РУО са неадекватни и издават неадекватни актове.

# 1 616
  • София
Стана ясно, че МОН и след това РУО са неадекватни и издават неадекватни актове.
То само актовете да бяха проблем, с мед да ги намажеш Sad

Пак щяха да скочат разгневените родители, Янка и Диян срещу училищата, купуващи си сами тестовете, и пак Денков щеше да каже "мне, само ние ще ги доставяме" Rolling Eyes.

# 1 617
Кацаров при Ризова. ( БТВ)

# 1 618
Локдауна бил наложен навреме. И после били се справили без локдаун.

Слушам БСП на преговорите за споразумение. Ужас. Ужас.

Утре щели да коригират постановлението на МС, като тестването от 1-4 клас ще стане 1-12 клас. Смятал, че следващата седмица има вариант нещата да се случат. Дано.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 17:42 от Fancy

# 1 619
Не му вярвам. Според мен знае, че е пътник и грам не го интересува какво се случва

Общи условия

Активация на акаунт