Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 64 189
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
Вчера чух някаква реклама на LadyZone. bg в която една мацка обясняваше - съпруги, майки, любовници, всички ние жените.. или нещо такова и се втрещих.
Любовницата наредена до майката и съпругата. Модерна работа. Joy

# 61
Ужас… тотално падение

# 62
Приятна реклама беше онази на маргарин Калиакра с репликата "Кажи баба тенкю!" Laughing

# 63
  • Велико Търново
Баш за рекламата на LadyZone влязох да питам - не е ли Радина Кърджилова мацката?

А, ето - 11-годишнината на сайта бил поводът.
Цитат
Основно лице и посланик на кампанията е добре познатата актриса и майка Радина Кърджилова.
Значи, независимо че ми изглежда доста променена, съм я познала.

# 64
Сега гледах реклама на Олд спайс  с Коледна тематика...тъпички са ми и тая и старите.

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 19:37 от Кris_80

# 65
  • Stuck in a moment
Вчера чух някаква реклама на LadyZone. bg в която една мацка обясняваше - съпруги, майки, любовници, всички ние жените.. или нещо такова и се втрещих.

От няколко дена мисля да пиша за нея тук. Много е недодялана тази реклама. Прилича ми на част от... рецитал на стихотворение за училище Grinning и то далеч не най-добрия.

# 66
  • Fairbanks, Alaska
Пак се излъчва реклата рекламата на Милка с глухото дете.

# 67
  • Варна
Детето ли е глухо или възрастният човек?

# 68
Намалям звука като я засека. Не ми харесва и текста и как го казва

# 69
Да се върнем в 90-те, когато рекламните блокове по БНТ бяха по 4-5 минути. Сега има по една рекламка на ден, всичко друго е анонси за тотото и разни предавания Grinning

А тази безумна напитка "Танг" май я забраниха, нали?

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 23:23 от diziler

# 70
Много харесвах ''Танг''.Какви магьосници са го забъркали незнам,но наистина го докарваха на прясно изцеден портокалов сок.Или поне спомените ми са такива.
Детето ли е глухо или възрастният човек?
Joy JoyJoyJoyJoy Няма значение.Покажи нежност,или нещо такова беше.

# 71
  • DE
Направо ми се гади вече от тая реклама, нищо че е с деца. Твърде много години и твърде често я пускат, понякога не успявам да стигна навреме до дистанционното и музиката така ми се забива в главата, че после с часове се боря да я махна Rage

# 72
Засега от коледните реклами ми харесва тази на DM - привлича ми вниманието всеки път с музиката.

Усещам се, че очаквам с нетърпение да видя какво ще предложат Джъмбо тази година Grinning

# 73
И аз чакам Джъмбо от лятото.Smile
В румънските реклами на ''лакми'' не го повтарят до умопомрачение.Изненадах се.Аз  от нея панически се оглеждам за дистанционното.Там казат ''густа,густа'' поне аз така го чувам и интонацията не е гадна,изобщо не ме дразни.

# 74
Ох, тез с луканката пак почнаха да режат, и режат, и режат.. и накрая като каже: нарежи 40гр. повече и започва да звучи като виц. Joy То голямо рязане пада за някви си мижави грамчета. Sunglasses

Ся и Ристьо, ако го курдисат и него на реклама и програмата ще е пълна. Joy

Общи условия

Активация на акаунт