Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 64 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Обаче по радиото започна любимата ми реклама - Бля-бля, бля-бля, бляк фрайдей Joy

# 76
Обаче по радиото започна любимата ми реклама - Бля-бля, бля-бля, бляк фрайдей Joy
Хмм, не съм попадал на тази реклама. А уж служам радио, хаха. Но всъщност слушам предимно програмите на БНР (по които почти няма реклама), Класик ФМ и Джаз ФМ.
По телевизията ми е много хубаво като няма реклами, хаха БНТ1 имат по 1 реклама на ден максимум, а останалите канали на БНТ и това нямат. Най-забавно е Жоро Любенов като каже "след рекламите продължаваме, ще се видим след малко".... и започват анонси на Спорт тото, на Говорѝ сега, на Бразди, на Иде нашенската музика, на Вечната музика, на Арена спорт, на Туризъм.БГ... + задължителните клипове "Как да гласуваме с машина" и "Прегърни живота" (за ваксинациите)   Колкото до комерсиалните телевизии... да е жив и здрав този, дето е измислил IPTV технологията, да превъртам рекламите, хаха. Обикновено превъртам, докато пак се появи логото горе и винаги хващам досадните автореклами, тоест анонси на предавания и блокове.
Иначе да, и аз с интерес чакам Джъмбо.

# 77
  • Варна
.. и накрая като каже: нарежи 40гр. повече и започва да звучи като виц
А най-малоумното е, че на екрана пише- 40г. повече.  Г.? Години ли имат предвид, защото грамовете се съкращават на гр. Реклами за неграмотни.

# 78
40 грама колко резенчета са? Май са по-малко, отколкото пъти казват "и режеш" на рекламата.

# 79
Не било бляк фрайдей, а бляк шопинг уик.
Демек цяла седмица отстъпки в Айко 😁

Харесва ми. Весела и кратка.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 20:43 от rummi_pl

# 80
Цитат
Цитат на: rummi_pl в вт, 16 ное 2021, 17:44
Хмм, не съм попадал на тази реклама.
Спокойно нещо подобно има и по телевизията.

# 81
  • София
А най-малоумното е, че на екрана пише- 40г. повече.  Г.? Години ли имат предвид, защото грамовете се съкращават на гр. Реклами за неграмотни.
В случая с теб е: присмял се хърбел на щърбел. Защото грамове се съкращават на "г" (без точка). Гр. е за "град"
Занапред да знаеш, че на български мерните единици се съкращават без точка - кг, км, г, мл, л.
Ако има точка, тя е за край на изречението.

# 82
В случая с теб е: присмял се хърбел на щърбел. Защото грамове се съкращават на "г" (без точка). Гр. е за "град"
Занапред да знаеш, че на български мерните единици се съкращават без точка - кг, км, г, мл, л.
Ако има точка, тя е за край на изречението.

Права е Куку. Точно ти го е обяснила.

# 83
  • Варна
Лелееее,как се изложих.

# 84
Ох, тез с луканката пак почнаха да режат, и режат, и режат.. и накрая като каже: нарежи 40гр. повече и започва да звучи като виц. Joy То голямо рязане пада за някви си мижави грамчета. Sunglasses

Ся и Ристьо, ако го курдисат и него на реклама и програмата ще е пълна. Joy
Подсети ме за чипса. Легенда или истина - не се знае. През 19-ти век в кръчма в Дивят Запад влязъл индианец и поискал от бармана пържени картофи. Сервирал му. Индианецът поискал още една порция,но този път картофите да са по-тънки. Барманът му приготвил такива. Червенокожият обаче пак бил недоволен - искал още по-тънки картофи. Тогава барманът нарязал картофите тънки колкото вестник. И така се появил чипса. Laughing

# 85
В профила на Jumbo Greece преди няколко дни са качили това. Май същото като миналата година. С нахалното детенце.

# 86
  • София
Вчера я гледах новата реклама на Джъмбо. Не ми хареса. Отново дълга, загубих интерес към 20 секунда и не разбрах много смисъла Joy
P.S. Не разбрах дядо Коледа пъпки ли имаше, защо си наряза торбичка от Джъмбо и си сложи ресни като брада?
P.S.2. Снощи оставаха 33 дни до Коледа, днес вече са 32. Добре, че са Джъмбо. Как щяхме да знаем иначе?

# 87
Няма да я гледам сега,че през следващите 32 дни,кой знае колко пъти ще налетя на нея.Все пак си мисля,че от Ристе по-зле няма.

# 88
  • София
Вчера я гледах новата реклама на Джъмбо. Не ми хареса. Отново дълга, загубих интерес към 20 секунда и не разбрах много смисъла Joy
P.S. Не разбрах дядо Коледа пъпки ли имаше, защо си наряза торбичка от Джъмбо и си сложи ресни като брада?
Бръснарят му окепази брадата, защото децата го бутнаха. Нататък всичко беше опити да замажат положението, но доста тъпо - да лепят курабии и други подобни "блестящи" идеи

# 89
Изключително тъпа, Ристе е класи над нея Grinning

Общи условия

Активация на акаунт