Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 876
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Велико Търново
А дъщерята много харесва на Джъмбо, даже се чуди защо са я скъсили Simple Smile
Ето затова преди известно време писах - че таргетът на рекламата са точно децата. Без значение, че изкарва повечето родители от равновесие. Grinning
За Йетел вероятно или се има предвид това, което и diziler вече е отбелязал - постиженията  на фирмата, на която сегашната е правоприемник, или пък се отнася за Йетел изобщо, не само в България.

# 481
На Виваком са пуснали една македонска телевизия (Наша ТВ), рекламите направо къртят.

# 482
  • Wonderland
Рекламата на Mömax с папагала купонджия ми е забавна Joy

# 483
А дъщерята много харесва на Джъмбо, даже се чуди защо са я скъсили Simple Smile
Ето затова преди известно време писах - че таргетът на рекламата са точно децата.
Тя на Тайнето дъщерята не е точно дете. Wink Пораснала е. И самата тя има пораснало дете.Grinning

# 484
  • Велико Търново
Да, да, Джаста Праста,знам. Ама и аз съм дете на майка си Пък и, както вече писах - сигурно съм една от малкото тук (ако не и единствената), за която рекламата на Джъмбо не е дразнител. Даже ме забавлява. (нищо че май повече ме забавлява, че мъжът ми много ѝ се ядосва Joy)

# 485
Така е! За майките децата винаги си остават деца независимо на колко години са. Heart

# 486
  • София
На takeaway ми харесва с Кейти Пери рекламата.

# 487
Да, да, Джаста Праста,знам. Ама и аз съм дете на майка си Пък и, както вече писах - сигурно съм една от малкото тук (ако не и единствената), за която рекламата на Джъмбо не е дразнител. Даже ме забавлява. (нищо че май повече ме забавлява, че мъжът ми много ѝ се ядосва Joy)
И мен ме кара да се усмихна рекламата. А ММ само скърца със зъби и заплашва 😀 Но рекламата ме радва и когато съм сама 😅

# 488
Беше ме срам да си призная, че и мен ме забавлява рекламата на Джъмбо Grinning

# 489
Значи сте добре с нервите. Joy

# 490
Мен никога не ме е дразнима рекламата на Jumbo. По-скоро я приемам от сеирджийска гледна точка.
Много повече ме дразни говорене на диалект (рекламата на пръчици Бони например) или мляскане. Откачам като вземат да ми изпадат в див екстаз със затворени очи и "ммммммммммм", примерно когато опитват шоколадови неща. И мляскане при говор ме дразни. Когато поемат дъх някои хора примляскват, хаха. Любен Дилов-син и Гого Лозанов не мога да ги издържа и минута.

# 491
Вкъщи ли си, маме, да мина...ааааа, какъв си ми чистник...
Много ме кефи тембъра, винаги се хилим като минат на технополис...

# 492
Рекламата на Джъмбо е разбираема, и си е свършила работата, защото е разпознаваема и запомнена. Но е отвратителна за слушане и не мога да си представя кой и се кефи.

# 493
На Джъмбо рекламите винаги се помнят...ей го Ристе, как да го забравиш тоз клетник Joy

# 494
  • София
Ристе депресираният алкохолик, когото изнудват за подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт