Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 21

• 65 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Много ме ядосва новата реклама на Лидъл с човека по халат и слънчевите очила. Ако беше само опит да се изимитира Тор в последния епизод на Марвел сагата - Енд гейм - добре, нооо това крещящото хлапе ме напряга, събуди мъж ми докато беше задрямал...абе първо като я гледах помислих че е на Джъмбо, ама не...
Да махат тоя крясък по-бързо! Каква е връзката му с празниците?

# 661
  • Велико Търново
Ох, радвам се, че мога да прескачам рекламите, даже понякога нарочно започвам да гледам по-късно. Satisfied Не че винаги успявам, де...

# 662
  • София
Ох, радвам се, че мога да прескачам рекламите, даже понякога нарочно започвам да гледам по-късно. Satisfied Не че винаги успявам, де...
И аз, и аз. Рекламните блокове са средно по 5 минути, виждам в колко започва и пресмятам кога да спра превъртането на скорост х 32 или 64

# 663
  • Велико Търново
На нашето дистанционно пък освен за превъртане с увеличаване на скоростта, има и бутони, с които се прескача (напред или назад) по 1 минута. В зависимост от канала и от часовия пояс щракам там от 2 до 7 пъти и готово. Бутончето, което прескача напред, май ми е най-често натисканото на дистанционното Grinning

# 664
  • Sunshine state
Гледам предимно на запис и превъртам всичко що не е предаване. Аман от тия реклами. То с всяка изминала година стават всв по-зле и по-зле.

# 665
  • София
Е, рекламата на Неспресо с Джордж Клуни не е за пропускане, да пооплакне човек окото.Grin

# 666
  • Ланкър, планините Овнерог
Мен ме усмихва рекламата с дебелия Тор и провлачения кавър на Майк Патън (коледната на Лидл)

# 667
  • Разпиляна във въображението
Мен ме усмихва рекламата с дебелия Тор и провлачения кавър на Майк Патън (коледната на Лидл)

И мен. Един такъв лежерен пазарува, готви, посреща семейството си, посвирва Simple Smile

# 668
  • София
Е, рекламата на Неспресо с Джордж Клуни не е за пропускане, да пооплакне човек окото.Grin

Снощи я коментирах. Тъй като аз много го харесвам, и си мърморя, че всяка сутрин го чакам да ми направи кафе.  Имам същата машина и пия Неспресо, не и не. Поне ключа за вилата си на брега на Лаго ди Комо да даде. Пак не и не. JoyJoy

# 669
  • София

Снощи я коментирах. Тъй като аз много го харесвам, и си мърморя, че всяка сутрин го чакам да ми направи кафе.  Имам същата машина и пия Неспресо, не и не. Поне ключа за вилата си на брега на Лаго ди Комо да даде. Пак не и не. JoyJoy
А рециклираш ли капсулите, 😂 че иначе нямаш шанс. 😂

# 670
  • София

Снощи я коментирах. Тъй като аз много го харесвам, и си мърморя, че всяка сутрин го чакам да ми направи кафе.  Имам същата машина и пия Неспресо, не и не. Поне ключа за вилата си на брега на Лаго ди Комо да даде. Пак не и не. JoyJoy
А рециклираш ли капсулите, 😂 че иначе нямаш шанс. 😂

Нося ги в магазина им, надявам се те го правят. Ето, виждаш ли, всичко изпълнявам Joy
P.S. Рекламата на Джъмбо ме стресира, с това отброяване на дните до Коледа.

# 671

P.S. Рекламата на Джъмбо ме стресира, с това отброяване на дните до Коледа.
ох, и мен!-все едно края на света идва, или дори по-лошо...

мислех,че съм единствена-поне се успокоих Sweat Smile

# 672
  • София
Сега видях на Джъмбо, наистина е мрачна и тягостна.И нищо общо с обичаите в България!

# 673
Прекалено е дълга и тормози слуха :/

# 674
Много ме дразни една реклама за мазило при кожни заболявания. "Болезнена, зачервена, атопична кожа?..." Как може кожата да е атопична бе, изчадия? Атопично може да е възпалението, тоест да не се появява на едно и също място всеки път, а на различни.

Има възможност наистина хората работили по тази реклама да не знаят какво точно значи. Но по-скоро са искали да ползват ключова дума, която често се появява по сайтовете описващи кожни заболявания. Ми не може да разпространяваш невежество така. Май е същата фирма, която се рекламира чрез моето-здраве.ком, както и Цикатридина с циркуляра. Забравих кои точно бяха. Като цяло, при рекламите на лекарства има грозната тенденция да казват как се базират на научни доказателства, и рекламират всякакви продукти, които са на малко над ефективността на плацебото.

Общи условия

Активация на акаунт