Мама вече не се клатушка, а малко СЕПТЕМВРИйче в ръцете си гушка!

• 19 664
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Wonderland
Ivanova Petrova, благодаря ти! Hug
Аз за нея чух и от две познати добри отзиви!

# 631
Вие стерелизирате ли още? Аз мислех поне до седем-осем месеца ,но май стерилизаторът ми ще се разваля скоро Grinning и мисля че няма да взема нов за още два-три месеца People Information Desk Person

# 632
  • София
Аз все още стерилизирам след всяко хранене. Никога не съм имала стерилизатор. Ползвам микровълновата за 5 мин.

# 633
  • au bout du monde
Аз не стерилизирам.Neutral Face

# 634
Аз стерилизирам. Удобно е като го мия да ги слагам в стерилизатора. Има ли смисъл - не знам. Какво давате след основните зеленчуци. Аз дадох спанак. Мисля да продължа с грах. Царевица кога се дава?

# 635
И аз не стерилизирам, никога не съм - то нямаше много и какво де 😄 в самото начало изварявах за кратко някои неща и до там.

# 636
  • Wonderland
Аз също стерилизирам, защото ми е удобно след миене и в стерилизатора.
Да ви споделя нещо, след много умуване вчера купих биберон с мрежичка за плодове и малкият много й се кефи. Изяде си през нея цяло парче банан, който попринцип не одобряваше.

# 637
И аз все още стерилизирам и изварявам биби, лъжички, играчки, но вече не съм толкова вманиачена, щото като си слага всичко в устата няма как. Пък и трябва да се сблъсква вече с микробчета и космите на Голдънката 😂

Споменавайки нефролог, вие получихте ли направление от педиатъра или си платихте? Аз за ортопед не съм искала, но е едно сега с кръвните и урината да даде, нали?

Последните няколко нощи при нас е голям рев. Много го мъчат зъбките, буди се с рев. Снощи към 2 и кърменето не помогна, та го сложих в раничката да го приспя. При вас така ли е?

# 638
  • София
Аз ще ходя днес за направления - кръв, урина, ортопед, ехография на коремни органи. Талона е за ехо, не е за нефролог. И на мен ми препоръчаха д-р Цанова. От прочетеното за нея останах с впечатление, че ехографията е платена, а в определени часове работи с направления за специалност.
И моето момче се буди с рев точно в 2 часа посред нощ вече цяла седмица. Започна от нощта след ваксина миналия вторник. Не го мъчат зъби, нямам обяснение защо се случва, но е живо чудо приспиването след това. Ще пробвам и аз номера с раницата Grinning

# 639
  • КиТ
Аз приспивам в коша за кола,много бързо става....а с другите методи ми е голяма борба.Пък така слагам я в коша,премествам я до мен до леглото..люшкам,люшкам и вече заспала Smiley изчаквам 10 минутки за да се уверя,че е заспа дълбоко и местя.

# 640
Леле, не знам как намирате сили да ги приспивате вечер. Аз го взимам при мен в леглото още на първото събуждане и от там до сутринта вече си спи спокойно, яде, когато пожелае и така. Дори не помня кога и как го взимам при мен, толкова ми се спи, остана и да ставам да го приспивам😀
От 3 дни давам тиква аз, като първите 2 беше провал, вчера дори не отваряше устата. Днес обаче има напредък, дори мисля, че му хареса Simple Smile

# 641
Pelene, и таткото така действа, но при преместването задължително трябва да го гушна и да му дам цицка, иначе се буди. Преди си заспиваше дълбоко в него и нямаше грижи 🤷🏻♀ Иначе аз отдавна се отказах от кошарката, спи си до мен.

И аз четох добри отзиви за Цанова и ще запиша час. Виждам, че има часове и събота, което си е удобство.

Петя, и аз взех 2 бурканчета на babybio с грах и зелен фасул, знам, че имат и царевица, но мисля да изчакам до 8 месец за тях. С карфиола също ще изчакам до 8 месец. И става тъпо, че почнаха да ми се изчерпват комбинациите. Вчера направих сладък картоф с морков и тиквичка. Правя си количество за два дни. Днес ще го претопля. Следобяд дадох оризова каша с пюре от ябълка.

# 642
Мда, на бейбибио и аз взимам. Но не препоръчвам картофа със спанак например. Ужасно нещо. Общо взето пюре от буркан с картоф е пълен провал. Най добре прясно сварен. Карфиол и брокили дадох, а трябваше май сефа в 6ти месец да дам. Днес мисля манго да дам.

# 643
  • au bout du monde
Аз му дадох вече карфиол с броколи и морков. Скоро ще дам спанак и грах.

# 644
Момичета, на всички ли бебчетата изяждат по 100 гр и нагоре.
Моята бебка със зор последно 60,70 грама и се чудя дали да предлагам и плодово вече.
Кога предложихте плодовите и кашите? И за СЗ нали

Общи условия

Активация на акаунт