Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 879
  • 366
  •   1
Отговори
# 75
Статията е толкова блудкава, че не виждам какво има да се обсъжда. Не я прочетох докрай, въздържам се от четене на бози. Патриархалното семейство не е тропане по масата. Съгласно моите разбирания доброто семейство е мъж и жена, допълващи се и поели своите роли. Мъжът е стабилността и сигурността, жената топлината и уюта. То при нужда човек може и да поеме другата роля, но не се получава чак толкова добре.

+1
Нищо не кара един мъж да се чувства повече мъж от осигуряването на финансовата стабилност и сигурност на семейството.

Другото е ала, бала и се нарича хоби, за което всеки трябва да си намери време. На всеки е кът, независимо мъж или жена.
А ако има и доверие и физическо привличане между двамата никой не бива "скопен", а летят в една посока заедно.

# 76
Нищо не кара един мъж да се чувства повече мъж от осигуряването на финансовата стабилност и сигурност на семейството.
Аха, аха, и аз казвам, че мъжете и жените нямат никаква стойност за другия пол извън някои определени дейности като носене на пари/тежко и готвене/раждане Grinning

# 77
Ако съм те разбрала правилно, защото ти мен - не, се нарича еволюция и продължаване на рода. 🙂

# 78
А, не е сигурно коя какво не е разбрала.
Мъж, съпруг и баща са три различни роли, които жените обичат да смесват.
Жена, майка и слугиня също са три различни роли, които обаче мъжете разграничават.
Докато повечето мъже не биха се оженили за парти енимълка, защото е неблагонадеждна - повечето жени биха взели впиянчен моторджия, защото е интересен и като се оженят и му родят дете, ще се промени. И после жените почват да реват в мамата.
Не че и на мен не са ми казвали бисери от рода на не носиш поли, каква жена си или пък защо не готвиш, каква жена си. А най-готин бисер ,  ама не по мой адрес, беше какви са тези жени, само искат да харчат по молове. Е как да му обясниш на такъв, че това е женска характеристика Stuck Out Tongue

# 79
ММ обожава да харчи по молове. И двамата борим лошото настроение или с шопинг, или с бира и футбол, бива го и в модните тенденции и в бързите бирени мезета. От друга страна никой от нас не кара мотор. Ся и двамата ли сме транс нещо или?
 Рамките никому не помагат, ролите също. По някое време се оформя връзка между две човешки същества и толкоз.

# 80
  • Агент под прикритие
Сценарият от статията перфектно пасва на всички такива, в които някой е изтеглил късата клечка с партньор, но вместо да коригира грешката си, като прекрати отношения, започва с опитите да  "моделира" партньора си по свой образ и подобие. Което, естествено, в масата случаи не дава очаквания резултат и води до раздяла, която в статията също не е пропусната.
Каквито сценарии съвсем НЕ липсват, че дори и хората, играещи ролята на "превъзпитатели", даже не се усещат, че го правят, че и отричат, че са го правили, ако ги питаш, но пък четейки "квалификациите" на статията, явно е по-лесно за асимилирането да се отрече нещо и да се приеме, че НЕ съществува, само защото най-вероятно НЕ е виждано от квалифициращите. Което не е достатъчно за да се каже, че не съществува по принцип...

# 81
Нарциса ,едни роли са всъщност и в двата пола .
Някои неща сме си ги донесли от пещерата,мъжът още е мъж когато убива мамута и го носи на жената и децата .

# 82
Дори да няма жена и деца, мъжът пак си е мъж и пак убива мамути. Няма нужда от жена и деца, за да е мъж. А горе се твърдеше обратното.
Това е и едно от нещата, които казва материалът, но здраво изплисква легена в частта как да реагира жената на тази 'мъжественост'.

# 83
Ооо,разбира се че е мъж.Но ще има едно самочувствие ако убива три мамута на ден или два на месец.

# 84
Нито за два месечно, нито за три дневно, му трябва жена и деца GrinТой може да няма жена и деца, но да убива за племето по 10 мамута дневно - тогава?
Това е яко смесване на лични предпочитания с общи понятия. Ами на някои мъже не им изнася жената да работи и да има собствен доход и такива жени не са жени. Прави ли са тези мъже? За мене като работеща не са прави, но в техните очи са открили истината за живота. Решението е да не се смесва моята група с тяхната. А не да се конфронтира моето понятие с тяхното.

# 85
Нарциса,защо несемейните и необвързаните имат стимул да вадят пари,да имат добър стандарт?За обществото ли?Не ,за жените .Защото жените избираме по-силния и по-стабилен.Не ,не твърдя че на някой му е нужна жена,за да се разива.Ако няма своя,той се развива заради жените по принцип.
Мъже,които не искат жена им да има собствен доход имат проблем ,жените им също.За мен,старомодна ме наречи ,трябва мъжът ми да има по-голям доход от моя ,да не закача моите пари и даже да не се интересува колко са.Но доход ,разбира се,трябва да имам.

# 86
Заради жените по същество пак е заради обществото.
Между другото, може пък аз да съм модерна, но мъж, който поддържа стандарт заради другите, ми звучи нездраво. Стимулът за поддържане на стандарт, на външен вид, на знания и т.н.трябва да идва отвътре, а не защото обществото, мама, стринка или мацето от съседния вход ще те харесат повече. Такива стимули лесно изчезват и това предразполага към запускане. Мъжете, които след сватбата залягат на дивана с бирата, и жените, които пак след сватбата спират да се контят толкова усърдно, са примери.

# 87
  • София
Вадят пари заради мъжете, бе.
Конкуренция, еволюция ако щеш или анимъл планет за примитивите.
Жените сме просто да им ги харчим Mr. Green

# 88
Нарциса ,всичко което правят мъжете е заради жените .И преди и след сватбата

# 89
Нарциса ,всичко което правят мъжете е заради жените .И преди и след сватбата
Да де. Значи толкова им струва старанието.

Жените сме просто да им ги харчим Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт