Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 863
  • 366
  •   1
Отговори
# 285
  • France
Ако нещо от този списък пречи на нечия мъжественост... да му пикам и на мъжествеността. Освен, естествено, по точката с емоционалния тормоз - това е лошо и при 2та пола.

# 286
Ами има и такива жени, които си харесват патриархалните роли и даже с удоволствие си гледат къщата и мъжа и децата, и нищо повече не искат. Ако са щастливи така, кои сме ние да съдим... Ама да се твърди, че другия вид жени, които работят, са независими, не обгрижват като прислужница, дават мнение и решения, плащат си вечерята,  че и шофират даже  / Scream / убивали мъжествеността... айде да примем, че има достатъчно "мъжествени" мъже, на които не им се срива егото, когато са с независима и свободна жена, а напротив - ценят я и я обичат, защото е партньор, а не подчинен. Въпросът е всеки да се намери с правилния човек.

# 287
  • София
Общо взето, само 5,7 и 8 са кофти.
И 11 не е за мен.

# 288
Ами има и такива жени, които си харесват патриархалните роли и даже с удоволствие си гледат къщата и мъжа и децата, и нищо повече не искат. Ако са щастливи така, кои сме ние да съдим... Ама да се твърди, че другия вид жени, които работят, са независими, не обгрижват като прислужница, дават мнение и решения, плащат си вечерята,  че и шофират даже  / Scream / убивали мъжествеността... айде да примем, че има достатъчно "мъжествени" мъже, на които не им се срива егото, когато са с независима и свободна жена, а напротив - ценят я и я обичат, защото е партньор, а не подчинен. Въпросът е всеки да се намери с правилния човек.
Напълно подкрепям това мнение!

# 289
  • София
Аз пак не разбрах дали изброените са мнения на мъже и дали Примадонна е съгласна с тези твърдения.

# 290
  • София
Гледането на мъж, деца и семейство задължително ли вървят с титла "домакиня", че не разбрах?
Да правиш нещо с любов за близките си и да имаш кариера невъзможно ли е?

Това им липсва на жените - нежност.

# 291
Жената трябва да е полезна по женски. Например като е ядосан и напрегнат - отпускаш го, разтриваш го, украсяваш къщата за да е приятна за живеене. Организираш парти, развлечения. Такива работи.
И работиш. А ако не умее да паркира паралелно, помагаш дискретно, за да компенсираш, може да се изрусиш и да се смееш постоянно.
 Ако ще избираме мъже, които изкарват достатъчно и умеят да паркират, ще се наложи да въведем някакъв мюсюлмански модел на семейство, математически погледнато.

# 292
  • Най-красивата страна
Съгласна съм с Примадона.Много точно казано.
Само точка 1 относно жените ,,Ходят на работа и изкарват пари,, аз бих допълнила ,,Ходят на работа и изкарват повече пари от него,,.

# 293

Олеле...
А когато аз съм ядосана и напрегната - да се саморазтрия ли? Обаче не съм татко Барба и не се стигам навсякъде.

Скрит текст:
Ако аз имам по-добра възможност да реша проблем на ММ - защо не? Утре той ще закара моята кола на ремонт, вместо аз да се нахендря на някой пишман майстор, защото нямам такава информация и познати.

Ми карай където се стигаш. Колкото - толкова.

# 294
Само точка 1 относно жените ,,Ходят на работа и изкарват пари,, аз бих допълнила ,,Ходят на работа и изкарват повече пари от него,,.

Това предполагам е задължително съпроводено с натякване?

# 295
Верни са доста неща от списъка. Давам пример, когато имаше заледяване една жена буташе сама колата, а мъжете отстрани я поздравяваха, че сама се оправя. Не е невъзможно жената да върши тежка работа, но не мисля, че е винаги необходимо щом наоколо има мъже. Мога сама да вдигна кашон, но пък щом има покрай мен мъж защо да се нагърбвам и да не го помоля за помощ?

# 296
Защото е много вероятно мъжът да се оправдае с ишиас. И като попаднеш на десетина такива мъже, спираш да питаш.
 Как беше, "бял хетеросексуален мъж" взе да става рядкост.

# 297
Не всички се оправдават с това, обикновено мъжът учтиво предлага помощ, има случаи, при които жените отказват-"мога и сама" .

# 298
Примерът със заледяването и бутането е по-скоро свързан с човещината. Без значение дали мъж или жена е попаднал/а в ситуация да бута колата си, за мен най-нормалното нещо е присъстващите да ударят едно рамо. За щастие в повечето случаи виждам положителни примери.

Цитат
5. казват му, че е тъп, некадърен, инфантилен, женчо
...
7. очакват той да се провали или да не се оправи както трябва
8. злепоставят го пред другите
Това е форма на психически тормоз и не е оправдана като поведение нито към мъже, нито към жени, нито към деца. В случая с мъжете, податливи са такива, които вече са смачкани от родителите си.

# 299
  • Най-красивата страна

Това предполагам е задължително съпроводено с натякване?

Не,не е задължително да е съпроводено с натякване.Но оказва влияние на самочувствието на мъжа.

Общи условия

Активация на акаунт