Как жените убиват мъжествеността на своите мъже

• 14 842
  • 366
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Широкоскроеният при жива жена не работи изобщо.

# 316
Кои проблеми? Worried
Ако има проблем с шефа, жена му отива да говори с шефа или...?
Или майка му, ако не жена му. Wink
Действително познавам мъже, които са свикнали мама за всичко да ги обгрижва, да решава проблеми, да отстранява пречки... После очакват същото от съпругите. А в същото време се правят на господари. Ако гледаш отстрани, сигурно изглежда смешно мъж едновременно да се държи като принцеса и да си налага волята, но когато ти е в къщата, комичното става трагично.

А, аз мисля, че мама няма толкова общо! Повече зависи от жената.
Но най-лесно е друг да ти е крив.

# 317

И жените са на това мнение, нали?

# 318
  • София
Кат гледам колко такива има - намират съмишленички.

# 319
  • По света и у нас

Точно. Знам ги широкоскроените и предпочитам старомоден "комплексар" дето се влияе от хорското мнение.
Не си мисли, че широкоскроения не си мисли за хорското мнение, просто се е предал.

# 320
Скрит текст:
Кои проблеми? Worried
Ако има проблем с шефа, жена му отива да говори с шефа или...?
Или майка му, ако не жена му. Wink
Действително познавам мъже, които са свикнали мама за всичко да ги обгрижва, да решава проблеми, да отстранява пречки... После очакват същото от съпругите. А в същото време се правят на господари. Ако гледаш отстрани, сигурно изглежда смешно мъж едновременно да се държи като принцеса и да си налага волята, но когато ти е в къщата, комичното става трагично.

А, аз мисля, че мама няма толкова общо! Повече зависи от жената.
Но най-лесно е друг да ти е крив.
Говоря от своя опит. Има мъже в обкръжението ми, които са били изцяло обгрижвани от майките си и приемат това за нормално. И понеже са свикнали да налагат волята си и да им се изпълняват капризите (защото според мама на момченцето не се отказва нищо), си търсят подходящи съпруги, от които да изикват същото обгрижване.

# 321
Ми да, какво? Онзи господин на години, дето си взел младо девствено гадже, как му разправял, че нарочно и го вкарва леко мек, та да не и убива? Wink

Иначе, майтапа на страна, в действителност си има такова състояние - станал, ама не съвсем втвърден.

Това май е нещо като половин чаша с бира за жените.
За песимистките си е полумек, за оптимистките - полутвърд.
Като че ли средната бг-мама я влече песимизма...

# 322
  • София
А за реалистките е време да звъннат на съседа Joy

# 323
Ми да, какво? Онзи господин на години, дето си взел младо девствено гадже, как му разправял, че нарочно и го вкарва леко мек, та да не и убива? Wink

Иначе, майтапа на страна, в действителност си има такова състояние - станал, ама не съвсем втвърден.

Това май е нещо като половин чаша с бира за жените.
За песимистките си е полумек, за оптимистките - полутвърд.
Като че ли средната бг-мама я влече песимизма...

Нормално, защото все не става, ако не е твърд. Дали една ябълка е полугнила или полудобра, все не е добра, та колко точно процента не и достигат са нюанси. Не е като чашата водка, дето все си е добра водка.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 20:33 от Черна станция

# 324
Джеймс, много те впечатли тва полу твърд.
Мен, честно ме втрещи🙄

# 325
  • Пловдив
Мен, честно ме втрещи🙄

Нова терминология.

# 326

Ей как ми се иска моята да изкарваше повече от мен (в момента, че в последната година действително имаше такива моменти), хич няма си давам зор да работя, даже и ще почна да домакинствам. Тва не знам къв трябва да си да се комплексираш, че жена ти вади пари и покрива общи разходи. Е ся при някои с комплекси за малоценност и като цяло смотаняци със сигурност би ги комплексирало, но доказал се мъж никога няма да му е проблем.

Мен, честно ме втрещи🙄

Има такава клетва между жени- цял живот на мек х.... да се мъчиш.

# 327
Повечето мъже не се чувстват добре ако жена им изкарва повече пари.

# 328
Защото вероятно това се подчертава, намеква и изтъква. Wink
Аз не съм чувала някой да сподели оплаквания от добре печелеща жена, но от неработеща и чакаща на него - да.

# 329
  • София
Да, бе, много са нещастни докато им плаща почивките и им ъпгрейдва возилата. Пускат скришом по една сълза.

Общи условия

Активация на акаунт