С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 194
  • 797
  •   1
Отговори
# 480
fillme, честито и спокойна бременност! Flowers Hibiscus Вярвам, че всичко ще е наред. Извинявам се, ако си споменала вече, но кога си на преглед?

# 481
Благодаря meri.d.3, още не съм решила кога да отида. Предните пъти си ходех направо в осма седмица, но този път може да избързам малко. Може би след десетина дни. В малкия град лекарите не са толкова ангажирани и няма нужда от предварителен час.

# 482
Момичета, искам да попитам тези от вас които са преживели спонтанен аборт. В понеделник ме изписаха, и в понеделник и вторник ми дадоха медикаменти за да се изчистя. Док каза че до 10 дни кървенето ще спре? Как се броят дните от деня на приема на лекарството ли? Ако е така аз във вторник пих Топогин. И от тогава ми тече, като обикновен цикъл но с повече съсиреци, като лежа ок, но тече повече като стана до тоалетната примерно.

# 483
Cruella, нормално е да се чистиш още, може и по-дълго да е - аз при втория спонтанен почти 18 дена кървях. Важно е да не приемаш спазмолитици, да се движиш, а не залежаваш - колкото повече се движиш, толкова по-бързо е изчистването.

fillme, експресно влизане и излизане в темата този път Grinning Пожелавам ти една лека и спокойна бременност (доколкото е възможно с малката принцеса)Hug

# 484
margolotta благодаря, просто ме е страх да не стане по зле и да ме приемат пак в болницата. Док каза че се броят от деня на хоспитализация,тоест в неделя. До сега съм изпила 2 прахчета кетонал, просто защото много ме болеше (заради ендометриозата) док ми ги изписа. Но повече не съм пила. Искам да се свършва вече 😥💔.

# 485
Днес с мъжа ми сме именници. Пожелаваме си догодина да сме +1. Сипете си по едно за наше здраве Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 22:16 от Анонимен

# 486
Лютиче честити да сте, бъдете здрави това е най-важното. И скоро да сте с + 1.👼

# 487
Лютиче живи и здрави да сте!Догодина може +1,а защо не и 2.. Рила ще помага 😁😍

# 488
Cruella всичко описано е нормално, потвърждавам мението на Марго.
Но дали ще са 10 или 12 дни няма много значение. Единственото важно нещо е да се изчистиш напълно. Това ще го видите на следващия преглед.

# 489
Здравейте, момичета! На 27 години съм нямам деца , МЦ е около 30-56 дена, средно 36 дена. Започнахме опити с ММ от преди 3 седмици. На 8 октомври бях на гинеколог, правих изследвания и само прогестерона ми беше нисък - около 7. А лекарят ми каза, за да има бременност трябва прогестерона ми да е около 30. Изписа ми Утрогестан - 1 табл сутрин и 2 таблетки вечер. 3 месеца по 10 дни ще ги пия. И каза да започваме с опитите за бебе от ноември. Общо взето нищо не знам по въпроса, няма и кого да попитам. Някой от вас да е бил със същия проблем? Много ме е страх... и в момента сме в чужбина... още по зле.

# 490
Baby lover, добре дошла и да не се задържаш много. Правилно ли чета? 30-56?!
Моооже ли малко повече яснота какво не знаеш Simple Smile не знаеш какво трябва да следиш, какви са фазите на М, как да засичаш О или само ситуацията с прогестерона те притеснява? И от какво те е страх? Да видите нисък прогестерон след две черти си е за страх. Да видите, че е нисъй сега е добре, всичко хванато навреме е добра новина Simple Smile

# 491
Благодаря! Ходих при два различни др. И двамата казаха, че просто цикълът ми е дълъг, иследванията са ок, а прогедтерона ще се оправи. Смисъл дългият ми МЦ не е било пречка да забременея. Но ме притеснява фактът, че съм в чужбина и имам лечение за 3 месеца с Утрогестан, а ако не се получи? Много ли е трудно да вдигна стойностите на прогестерона.
Baby lover, добре дошла и да не се задържаш много. Правилно ли чета? 30-56?!
Моооже ли малко повече яснота какво не знаеш Simple Smile не знаеш какво трябва да следиш, какви са фазите на М, как да засичаш О или само ситуацията с прогестерона те притеснява? И от какво те е страх? Да видите нисък прогестерон след две черти си е за страх. Да видите, че е нисъй сега е добре, всичко хванато навреме е добра новина Simple Smile

# 492
Благодаря ти 🤗, преди половин час ме заболя адски много корема, и изхвърлих нещо пак.. Та чак ми се догади от болката.. 😓
Cruella всичко описано е нормално, потвърждавам мението на Марго.
Но дали ще са 10 или 12 дни няма много значение. Единственото важно нещо е да се изчистиш напълно. Това ще го видите на следващия преглед.

# 493
Здравейте и от мен.
Добре дошла на Неизвестна , да не се задържаш много тук.

Вчера трябваше да ми дойде,но все още я няма гадната лелка,но май няма нужда от тест,тъй като гърдите са болезнени.

Лютиче ,живи и здрави да сте!

# 494
Четох в нета, че имплантационното кървене се случва 6-12 дни след оплождане. Възможно ли е да е по-рано, напр. На 4-ти ден? Изобщо има ли някой тук, който от личен опит може да разкаже за имплантационното кървене?

Общи условия

Активация на акаунт