С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 178
  • 797
  •   1
Отговори
# 540
Успех с процедурата, Мила! Стискам палци и чакам да се похвалиш с най-хубавите новини! Heart

# 541
  • Замък сред облаците
Успех и от мен, Мила!

# 542
Мила, успех! ❤

Аз днес бях на лекар. Пуснаха ми всякакви кръвни изследвания - не могат да определят откъде идва температурата, защото изследванията са “повече от перфектни”, както казаха, тоест няма никаква инфекция.

Според личната ми лекарка са някакви промени в хормоните…

С две думи - ще чакам. От днес имам отново леки дърпания в яйчниците, а гърдите са все по-чувствителни.. та скоро ще се знае какво става. 😊 Поне съм спокойна, че температурата не е провокирана от инфекция ….

# 543
Мис, прекрасни новини!!! ❤️❤️❤️
Мила, успех 🍀🤞🍀
Съмъри, добре дошла и скорошен успех! 😊

# 544
Момичета да питам и вас, при изследвания преди ин витро излизам с положителни антитела за Хепатит Б при реф.ст до 10, моите са 13 единици, направо сме в шок. Никога не съм карала този вирус, възможно ли е да съм го изкарала безсимтомно?
Чакам 11 часа,че да се свържа с доктора ми казаха. Много ме е страх да не ми се провали опита.

# 545
Мис-страхотно! Все така да ти е хубаво и спокойно.

Дейзи - кога не/чакаш? Стискам палци.

Аз май днес ще си взема тест и ще го направя утре...защото вече мислите ме побъркват. Снощи получих едни необичайни и неприятни спазми,които много ме притесниха.
Как ви се струва 14 дни след инсеминацията - тест? Имах инсе преди две седмици в неделя и понеделник. Пукането ня фоликул се е случило между двете (подозирам неделя вечер). НО в календарчето ми на телефона пише - оставащи 4 дни(последните ми М бяха по 33дни,но също така поне единият беше оновулатарен).

# 546
Моят тест нямаше как да излезе по- отрицателен тази сутрин.

# 547
Чакам 11 часа,че да се свържа с доктора ми казаха. Много ме е страх да не ми се провали опита.

Йо, какво каза докторът ?

Амира, добре ми се струва на мен за тест.

# 548
Йоанна, въпросът ти може би си е за отделна тема, или поне за някоя с резултати от изследвания. И консулкация с лекар относно дали е възможно.
Подозирам че си изчела всичко, но все пак - Синево имат хубава статия, прочети за допълнителните чернодробни, които е хубаво да пуснеш (Асат, Алат), макар че поне на мен са ми включени в задължителните преди ИВ.
Ииии аз бих повторила теста, няма да ти казвам какви грешки стават. Ако имаш антитела тествай всички около теб за всеки случай и си свиркай. (Не знам дали ако си слагала ваксина скоро ще има отчитане, тя се слага май на 5 години? Или ппвече?)

# 549
Ваксина имам само от задължителните като бебе каза ЛЛ.
С доктора не можах да се свържа, можаха ме на регистратурата  и накрая спряха да ми вдигат. АСАТ АЛАТ всичко е в норма, далеч от горна граница Като цяло ПКК ми е отлично. Да изчетох всичко от това,че мога да те заразят с хепатит дори при козметик и маникюр, зъболекар и т.н
Общо взето най - хубавото от всичко е че не мога да се заразя повторно според ЛЛ. Защото било адски лошо за плода.
А от нета разбрах,че е лошо когато партньора има антитела а ти нямаш.. и евентуално да се заразиш по време на бременност. И съветват именно преди процедура да се поставя ваксина. Което ме успокоява,че хората си поставят ваксини а на аз имам антитела.
И така момичета,успокоявам се сама за да доживея понеделник.

Не знам дали се сещате,че преди време бях пускала токсоплазмоза и имах достааа антитела и пак бях прещакала, но тогавашният ми доктор беше казал,че е повече от отлично и едно притеснение по време на бременност по малко.
Да не си помислите,че живея в някое гето с такива страшни вируси съм преболедувала и то безсимтомно.
Докато токсоплазмозата някакви си по леко я приех, и подозирах,че може да съм заразена от хилядите котки,които приютявах в стаята, докато майка ми не ги намираше 😵
Докато с този хепатит съм в шок как съм ги изкарала, ММ твърди,че като е бил малък баща му е имал и са го лекували месеци в санаториум...

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 17:56 от yoanna789

# 550
Здравейте, ,нова съм тук. Чета ви от доста време, но никога не съм писала. Започнахме опити за бебе от 2 месеца. Но този месец съм с Ковид. Въпросът ми е кога най-рано може да подновим опитите, трябва ли да се чака? Пожелавам успех на всички.

# 551
Точно на последните изследвания преди пункцията ми на ММ му откриха, че е боледува от хепатит. Той не знаеше, подозира, че е при една операция може да го е хванал, но това са само подозрения. Изпратиха го на имунолог, нз защо, при условие, че там са му обяснили, че няма никакъв проблем, тъй като аз съм след 90та година, а тогава вече ваксината била задължителна и нямало как да се заразя. При нас случая е обратния, но щом са ти казали, че няма проблем, не се тревожи толкова.

# 552
Здравейте, ,нова съм тук. Чета ви от доста време, но никога не съм писала. Започнахме опити за бебе от 2 месеца. Но този месец съм с Ковид. Въпросът ми е кога най-рано може да подновим опитите, трябва ли да се чака? Пожелавам успех на всички.

Добре дошла и не се задържай, колкото и не гостоприемно да звучи Grinning. Вероятно трябва да попиташ личния си, много зависи и как точно караш Ковид - леко, средно или по-тежко. Има хора, които бързо се оправят и след 14 дни са си фит. Има хора и с месеци не могат да дойдат на себе си и бебето им е последна грижа. Аз бих изчакала да се оправя и след като съм негативна тогава най-рано.

При нас нищо ново. Чакам Ц да дойде след 5 дни, но гърдите грам не ме болят и се чудя защо така. Като бях бременна със сина ми пак така не ме боляха, много странно, но тогава нямах никакви симптоми. Гърдите почнаха да ме болят много по-натам. Вероятно Ц ще се забави този месец, така го усещам. Бяхме и все още сме адски изморени и заети с ММ, оправяме документи за ново жилище, работим , стреса е голям и този месец имахме само 1 опит. Тия дни ми бяха много стресиращи и това много ми пречи. Как да забременея като задачите не спират, а моят график е от 6ч сутрин до18ч вечер тичане.

# 553
  • София
Възможно ли е да правя реакция от фолиевата киселина? Не си спомням със сина ми да съм имала такъв проблем.
Започнах да я пия и почти по същото време стартираха проблеми с корема - адски подут ми е и къркори почти постоянно. Не вярвам да е вирус, защото друго освен това нямам. Храненето си ми е същото. Рано е за Ц.

# 554
  • Замък сред облаците
Като цяло не е невъзможно. Коя марка пиеш?

Общи условия

Активация на акаунт