С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 182
  • 797
  •   1
Отговори
# 525
Много хубаво, Миси, честито Sparkling Heart

# 526
Мис дано да е така до финала!Да изкараш една лека и спокойна бременност,и да си през цялото време така усмихната като зелка,както сега..😁😋😍🤞🤗🍀

# 527
Miss, чудесни новини! Наслаждавай се ! Нека имаш само хубави новини до финал!
Марго до къде си ?
Аз бях на преглед 20 ти ден на цикъл  , биха ми блокираща инжекция и сега чакам 14 дни и започвам стимулация.

# 528
Мис, прекрасни новини Heart Eyes Все така да си щастлива и да имаш спокойна бременност до края Heart Eyes
Мила, успешна процедура ти желая Flowers Four Leaf Clover

# 529
Здравейте, момичета! Нова съм в темата, но ми е интересна и чета отдавна. Аз съм на 32 г., ММ на 31 г., опитваме от година и няколко месеца, но засега неуспешно. Нямам предишни бременности, цикълът ми варира около 28-29-30 дни. За тази година и половина минахме някои от важните изследвания. Правили сме хормонални изследвания -нормални, спермограма - диагноза нормозооспермия, но с морфология малко над долната граница, преглед при андролог, цветна снимка- всичко е наред с тръбите, гинекологични прегледи -много и при различни доктори-всичко е наред, фоликулометрия - проследена доказана овулация и т.н. При консултацията след цветната снимка, докторът прегледа спермограмата и каза да пробваме още 6 месеца, и ако не стане да ходим на инсеминация. Минаха три месеца оттогава, все още нищо. Приемаме витамини и добавки от доста време. Честно казано, знам, че проблемът е в морфологията, но доколкото съм изчела, тя не се влияе от каквито и да е добавки. Та така... приемам съвети, ако имате такива. Благодаря предварително!
На всички пожелавам успех и в най-скоро време постигане на заветната мечта!

# 530
Summery, добре дошла и да не се задържаш дълго!
ММ е с диагноза нормозооспермия и 4% морфология по Крюгер. Нашия док беше категоричен, че няма проблем. В последствие забременях естествено, така че не е никак невъзможно.

# 531
summery, добре дошла и дано не се задържаш дълго! Колко е малко над долна граница морфологията? Минимумът е 4%, в лабораториите се залага старата предпоръка на СЗО 14%. Примерно при 9% не е проблем, ако останалите показатели са добри. Много мъже не са с морфология над 14%.
Проверявала ли си хормони на ЩЖ?

# 532
little.madness, благодаря ти, много ме обнадежди.

Bubblezz ,благодаря и на теб за отзива, по тази където 4% се води минимума, нашата е 5%. Хормони са проверявани, полови, на щитовидната, всичко е ок.

# 533
Добре дошла и скоро към отчетни.
ММ беше с аглутанация, АСА, 13% морфология, повлия се добре от тренировки, спиране на бирата (най-големия бич за тестостерона, заедно с маята и глутена), трибестан, черна мака, ашваганда, вит Е, вит С. Не стана перфектно, но имаше подобрение. Не знам кое от всичко точно помогна, но живи и здрави преди инвитрото ги почва пак по ред Grinning

# 534
Inferiya, благодаря, стискам ви палци! И ММ приемаше трибестан, обаче нещо не му повлия много добре и го спря, иначе също приема вит. Е в големи дози, коензим Q10  и Л аргинин, много рядко пие, чат пат спортува, не пуши.

# 535
Малко да те разочаровам, но 5% морфология не е проблем, особено ако общото количество е над 100 милиона - това са 5+ милиона добри морфологии и още кой знае колко още "лоши" морфологии дето си имат добра оплодителна способност. Имаме си естествено забременели двойки и с 1% морфология в темата.

Успех на всички!!

# 536
Мис, честито и спокойна, успешна бременност! Heart Eyes

Summery, добре дошла и бързо да се изнасяш към отчетните.

Мила, успех с процедурите и кураж. Flowers Four Leaf Clover

# 537
Малко да те разочаровам, но 5% морфология не е проблем, особено ако общото количество е над 100 милиона - това са 5+ милиона добри морфологии и още кой знае колко още "лоши" морфологии дето си имат добра оплодителна способност. Имаме си естествено забременели двойки и с 1% морфология в темата.

Успех на всички!!
Благодаря ти, да бройката ни е добра поне. И аз си казвам все един читав трябва да се намери, който да успее Smiley

# 538
Благодаря,  момичета, успех на всички 🍀
На новите добре дошли  , бързо да се похвалите с успех!
Аз чета, нищо че не  се включвам често.
Време е някой да извади +

# 539
Благодаря ви за пожеланията! Да ви се връща всичко хубаво!
Очаквам скоро още положителни тестове и до края на годината в темата да не остане никой!

Малката лисичка, успех с утрешния тест.
За тестовете аз преди бях доволна от Шуър чека. Сега правих с този от опаковката с тестовете за овулация и ден преди очаквания цикъл чертата беше много наситена. Други не съм правила.

За болката в гърдите пак ще напиша, че изобщо не означава, че щом я има, значи няма бременност. Мен сега, както и при всяка бременност, са ме болели много гърдите.

Мила, успех с процедурата!

Няма да ви досаждам много, но ще ви следя. Hug

Общи условия

Активация на акаунт