С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 183
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
11 часа е, 100% съм сигурна, че вече си пишкала от сутринта. Шуър чек обикновено отчита дедовия (с извинение) и след закъснение, какво остава за през деня Simple Smile Не си пишкай върху парите, остави го за утре, поне да е направен правилно.

# 511

Inferiya
,да ,за утре ще остане.

# 512
Бихте ли споделили кои са по-достоверните тестове за Б?

# 513
Момичета, идвам да ви хвърля малко син 7месечен прашец и да ви пожелая да не се задържате още дълго в темата.Blue Heart

За дамата с Ц 35+ дни препоръчвам, да не кажа че е задължително да изследва пролактин.
И да дам моите 5ст за имплантационното кървене.При мен последен МЦ 20.04 имаше еднократно зацапване на 17.05 с положителен шуър чек(дебели черти кат за реклама) на 26.05.

# 514
  • Замък сред облаците
Експрес тест, Clear blue дигиталните. И е абсолютно нормално втората черта на теста да е по-бледа. Насища се достатъчно след едно 10 дни закъснение. Отделно бледостта на чертата около закъснението зависи по кое време се прави теста, колко време не е пишкано преди това и тн.

# 515
Presto със сигурност ги изключваме. Вече изобщо не купувам такива след всички негативни отзиви за тях, а и на мен самата дадоха изпарителна преди време.
Някъде четох за be live, че не давали изпарителни. Аз съм правила само веднъж от тях.
Sure check, не знам как да го коментирам. Преди 3,4 години, когато още не правихме опити, при едно мое закъснение ми даде изпарителна (тогава изобщо не и обърнах внимание, просто бях решила, че е след изтичане на времето, а и не разбирах изобщо).
Има едни най-обикновени лентички на Лейди тест и още някакви. За тях съм чела, че били добри и не давали изпарителни, на мен до сега не са ми давали (май?).

И да ви кажа нещо, на което се смях вчера… ММ се прибира и за изненада ми купил 5 броя тестове 😂 щях да припадна като ги видях, не един, не два, а пет 😂
Не знае горкият, че така ме измъчва и ме сърбят ръчичките, а имам още два дни до закъснение и придърпвания ниско долу Grinning

# 516
  • Замък сред облаците
Извинявам се , момичета , за грешната информация .
На мен и двата доктора така ми обясниха това мое зацапване .

То няма на нас какво да се извиняваш, а да търсиш читав лекар и да имаш едно на ум за всички обяснения, които ти дават.

# 517
Айде, чакаме Мис да каже как е минал прегледа и Meri Hristova (сутринта имаше доста народ пред Бодимед, дано да се е навила да чака Wink ) да и видим изследванията. Имаше още някой за петък, ама не се сещам кой беше да си каже, който е. Стискам палци за добри новини.

# 518
Имплантационно зацапване съм имала само веднъж за три бременности, не е толкова често явление - на 9 ден след О леко розово по тоалетната хартия. Имплантацията може да е между 5 и 10 ден, при по-късната имплантация често са баени бластоцисти с по-нисък потенциал, които невинаги наваксват.

Доверието в лекарите е добре, но аз от горчив опит вече чета и проверявам, имаме достатъчно достъпна информация на една ръка разстояние

Успех и само хубави новини чакам! Одри, Ирен, не остана ❤

# 519
Лютиче, честит двоен празник на двама ви! Да ви се сбъдне желанието и догодина да си празнувате вече трима! Heart Exl

Baby_lover94, добре дошла и да не се задържаш много!

малката лисичка, и аз си мисля, че за утре сутрин е най-добре, стискам ти палци! Flowers Four Leaf Clover

Хибискус, минавам през прашеца, ние гоним яйчицето, та дано ни е на късмет!  Blue Heart

# 520
Мне Парушева чакам да дойде М и на втори ден да ги правя накуп..Сега всички са хукнали за тестове за антитела и навсякъде е фраш,реших,че няма смисъл да си губя два дни,като мога наведнъж 🤷😁

# 521
Здравейте! Нова съм тук и ще следя темата с интерес.

Пожелавам на всички, които силно желаят пухкави бебчета, скоро желанието им да се сбъдне! Heart Скоро ще успеем!

# 522
Влизам с добри новини. Днес бях на преглед. Имам си ембрионче 2мм (едничко е) 5г.с.+ 4 дни, но отговаря на 5г.с. +5 дни. Имаше сърдечни пулсации, видях как му тупти сърчицето. Heart Представяте ли си, толкова е мъничко, а има сърчице?!  Heartpulse Докторът ми каза "виж какво нещо е животът! ". Heartpulse
Докторът каза, че засега всичко е наред. Развива се перфектно. Вика ме пак след 10 дни.
Споменах му за високото ЧХГ, но той каза, че е нормално, не го притесни. Овулацията е била рано.
Имам си обаче и една 4см киста на левия яйчник, но каза, че засега няма да я пипаме. Аз обаче ще го подсещам да я следим, защото ми е притеснено. Според него ще се махне.
Той пък изглеждаше толкова спокоен и ведър, имали сме досега 4 срещи и помни всичко. Извинявам се, за отклонението, но по принцип съм много интуитивна и ми е много важно да почувствам човека отсреща. Blush
Назначи ми ПКК, коагулация и хормони да пусна. Та другата седмица това ще правя.
Ужасно много притеснена бях преди прегледа, сърцето ми блъскаше в гърдите. Сега се чувствам много по-добре. Дано всичко да е наред.

Благодаря ви отново за подкрепата и положителната енергия!
Желая всяка от вас да се радва на чудото на живота! Бъдете здрави! HeartFlowers Four Leaf Clover

П.с. Седя си на една слънчева пейка ухилена като зелка и се радвам на хубавото време, докато чакам ММ да ме вземе. Ако видите някъде една такава - аз съм. Grinning

# 523
Еха, Мис , чудесни новини! Лека да е бремеността ти и здраво и силно да расте ембриончето!
Кистичките по принцип ги следят, от толкова хормони си се влияят, не се безпокой, щом лекарят също не го прави.

# 524
  • Замък сред облаците
Чудесни новини, Мис!

Завиждам че сте успели да го видите, при мен още не се вижда ясно, че ми е назад матката.

Иначе още в бластоциста има трептящи клетки, които в последствие оформат сърцето. С две думи пулс има кажи речи от самото зачеване.

И аз съм с 2.9см на левия яйчник, ще го следим.

Общи условия

Активация на акаунт