С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 37 199
  • 797
  •   1
Отговори
# 495
малката лисичка, гърдите не са абсолютно никакъв симптом. Те болят заради прогестерона, а прогестерон през бременността има доста. Бременните също ги болят гърдите.
Лютиче, много здраве и сбъднати мечти.

Baby_lover94, добре дошла. Прочети тук из форума за добавката Витекс. Подходяща е за твоя случай.

# 496
Dragonrider, аз пак с гугъл. Има обяснение и защо се случва (аз не бях чела, не че не е логично, но ако на някой друг също му е интересно).
Скрит текст:
Conception (when the egg is fertilized by the sperm) can take place as soon as three minutes after sex or it may take up to five days. Implantation (when the fertilized egg attaches to the uterine wall) occurs five to 10 days after fertilization—which means it can happen anywhere from five to 15 days after you had sex.
Once the egg enters the uterus, it's called a blastocyst, a tiny ball of several hundred cells. A day or two later, it begins burrowing into the blood-rich lining of your uterus, where it continues to grow and divide. As it burrows into the endometrium, the blastocyst may cause little blood vessels to burst, resulting in a small amount of vaginal bleeding.
Unlike a regular menstrual period, implantation bleeding usually lasts no more than a day or two. This is the amount of time it takes for the fertilized egg to become implanted into the lining of the uterus.

На 4ти ден бих го сметнала за доизчистване от М. До колкото съм чела по други теми такова кървене имат само 15 до 25% от жените. Аз докато разбера, че съм с еднометриоза си стисках палци с месеци при вид на зацапване на 10ти до 15ти ден Simple Smile Даже сега ако видя такова по-скоро бих изпаднала в ужас, че гадината се е върнала, от колкото първо да си помисля, че е имплатационно Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: пт, 12 ное 2021, 09:32 от Inferiya

# 497
Четох в нета, че имплантационното кървене се случва 6-12 дни след оплождане. Възможно ли е да е по-рано, напр. На 4-ти ден?

При инвитро ембрионите се отглеждат 3 до 5 дена извън тялото на майката, демек не, не се очаква да се имплантират на 4ти ден.
Но пък при натюр опитите не знаеш с точност кога е 4ти ден.

# 498
Аз много четох за тази имплантация, защото около 5ти ден след инсето изпитах  силна болка в десния яйчник(където беше и фоликулът ми),ноооо така и не разбрах усеща ли се,не се ли. Тогава ли се случва. Предполагам ще разбера до няколко дни 🙈

# 499
Здравейте ! 🌷
Аз и двата пъти имах имплантационно кървене . При мен протече по следният начин :
В деня в който очаквах менструацията ( моята е на 28/30 дни ) получих зацапване , но без болка . Зацапването е кафеникаво и продължи около 6/7 дни . Точно колкото е и дължина на кървене по време на цикъл . През този период получавах спазми , но в пъти по леки , отколкото когато съм в цикъл . Пуснахме прогестерон , който беше на долна граница и започнах прием на дуфастон .

# 500
Жасмин, това което описваш ти не е имплантационно кървене..

# 501
  • Замък сред облаците
Точно така, Литълчето е права. Това кървене е било от ниския прогестерон. Имплантационното зацапване се случва 2-4 дни преди очаквана М и трае съвсем кратко - обикновено не цапа бельото и се вижда само по тоалетната хартия.

Жасмин, хубаво е АГ като гледа на УЗ да огледа хубаво за леки отлепвания/хематоми - това са други прични за подобно зацапване.

# 502
Сутринта имах кафеникаво зацапване по тоалетната хартия. Последния ми цикъл стартира на 30.10 и затова се чудя възможно ли е или не. Не следя овулацията с лентички и не знам кога е била..

# 503
  • Замък сред облаците
Овулаторно е било по-скоро.Отговаря съвсем точно при овулация на 14 ден. Ако е имплантационно трябва да си забременяла 1-5 ноември.

# 504
При мен също имаше зацапване, придружено с леко кървене. Ту намаляваше и почти спираше, ту почваше пак. Колкото пъти ходих на преглед, включително и в спешното, толкова пъти ми казваха, че е нормално, Че е имплантационно, че матката се чисти и не ми пускаха никакви изследвания, което отчитам като грешка Sad Явно не уцелих доктор. Та бременността завърши с мисед аборт. Четейки тук, установих колко съм била невежа. С целия си акъл, който очевидно не е достигал, разчитах на доктора.. Уж прехвален доктор. Яд ме е на мене си. Не знам дали изхода щеше да се промени или не, но със сигурност е имало какво да се направи...

# 505
Извинявам се , момичета , за грешната информация .
На мен и двата доктора така ми обясниха това мое зацапване .

# 506
Аз ако съм на ваше място ще сменя доктора веднага в такъв случай.
Както АА каза, то е преди М. След закъснение вече е евентуален проблем и няма нормално кървене и зацапване според мен. Особено при наличие на Б!

# 507
Привет момичета ! Аз не съм била бременна и съответно не ми се е случвало да имам имплантационно кървене, но от всичко изчетено, знам че същото настъпва между 7 - 10 ден от зачеването, както са казали АА и литълчето, не продължава с дни, а е еднократно и много оскъдно количество , обикновено розово или ръждиво.

# 508
Имплантационното дори не е толкова често срещано и е по-скоро изключение бих казала аз.

# 509
Аз взех 1 шуърчек,но се чудя кога да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт