С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 900
  • 797
  •   1
Отговори
# 615
  • В страната на мечтите.
Бъбълс, за съжаление беше положителен вчера. Днес още е рано и не съм правила, но предполагам, че сме изпуснали момента.
Иначе аз си усещам овулацията понякога и знам от коя страна е заради придърпванията. И на мен ми е потвърждавано от АГ, че това което усещам е точно овулацията и явно съм по-чувствителна.

# 616
Овулацията настъпва след 24 до 48 часа след положителен тест🙂

# 617
Матея, честито! Лека и спокойна бременност! Hug

# 618
  • В страната на мечтите.
Овулацията настъпва след 24 до 48 часа след положителен тест🙂

Аз четох че било след 12 до 24 часа Thinking И така и го обяснявах на ММ и му се вайках как ще я изпуснем щом се връща утре, а той супер спокоен типично по мъжки и вика, че другия месец щяло да стане, за да бъде бебето неговата зодия Expressionless Мъжка му работа. Майтапя се. Когато стане тогава, щом никой лекар не ни приема на сериозно, защото сме били млади.

# 619
  • Замък сред облаците
Абе, индивидуално е това с О - никога не може да гарантирате, че засичате реалния пик в точния момент. 12 до 48 часа е най-общо, по същия начин както има и възможна имплантация и на 5 ден, и на 12 ден след О, а реално по учебник се води между 7-10 ден.

# 620
Ааа Трополинка, не така! Като не ви приемат насериозно, тръгвате с рогата напред. Няма да се предавате! Какво значи млади и стари? Без такива. Ако трябва лъжете, че опитвате от 5 години, и се молите, карате се.
Аз ако разчитах на това "млади сте  нямате проблеми" сега щях да си чакам чудото и да се чудя що не става, годинките да си минават....

# 621
Матея, честито! Желая ти лека и безпроблемна бременност и до пухкав финал! ❤🙌

На момичетата, които в идните дни не чакат цикъл - чакаме ви с две чертички! 🥰

Успех!

# 622
Матеяяяя, честитооо! Желая ти бременността ти да е лека и изпълнена с прекрасни моменти, на които истински да се наслаждаваш!

Chaos and Infinity добре дошла и както обичаме да казваме тук - не  се задържай дълго в тази тема Simple Smile)

Дейзи горе главата и с поглед към следващия месец Purple Heart С теб май наистина вървим винаги заедно, като гледам и на мен до ден - два ще ми дойде, така че дано другия месец е нашият Simple Smile

Опитвам да съм позитивна, но времето си мината, докато се усетим вече сме на 7 месеца усилени опити. Усещам как започвам да се притеснявам, ама знам, че това няма да помогне. Съвсем серизоно планувам да се обръщаме към специалист скоро.

# 623
licorne, стискам палци при теб да се е получило още този месец! А ако не се е - да продължим заедно и по Коледа да сме много приятно изненадани! Heart ExlChristmas TreeGift

# 624
Матея, честити чертички и до финал!!❤

Трополинка и аз съм млада, ама репрото не отказа да ме “поправи”. Няколко АГ-та обаче ми казаха, че понеже съм млада, няма кат да не стане. На такива тръшвам вратите директно.

Аз днес официално бях на последен преглед с репрото. Всичко е наред.. Бебока расте и вече съм в 10+5. С отлепянето също каза, че всичко е наред. Да лежа още една седмица и геройски да ставам след това. Намалява ми лекарствата и някои постепенно ги спира. На 1ви Декември ми предстои БХС и след това среща с новата докторка.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 16:15 от little.madness

# 625
Литълче, радвам се че всичко се нормализира и е ок при теб.
Обръщението ти май е към Трополинка😃.
Така е като сме се докарали почти адашки по никове.

# 626
Здравейте, момичета
Ще следя темата ...вече близо година сме в клуба "правене на бебе". Дано чудото да се случи съвсем скоро , за всяка която го чака.

Успех! Ще успеем ♥️

# 627
Матея, браво, машинка! Heart Eyes Прекрасни черти и после здраво бебче на финал Animal Hatching Chick

Chaos, добре дошла и скоро към отчетни!

Малко по малко се движа към целта - кистата на левия яйчник я няма, десния (оперирания) е чудесен и НИ СТИГА ТОЛКОВА ТЕРАПИЯ! Hug край на Резилигото, чакаме М, правим 637485747 изследвания и почваме веселбата Simple Smile

От ПКК излязоха ниски хемоглобин и хематокрит. Пак. Някой с препоръка за читав хематолог в София?

# 628
Матея честито! Пожелавам ти този път да бъде до финал и ще бъде! Лека бременност! 🍀❤️

# 629
Матея и от мен поздравления и леко да мине до край , а после да гушкаш едно пукаво синьо или розово вързопче, а защо не и две BlushLaughingHeart. На колко години си като казваш не си първа младост? Сигурно не си толкова престаряла, а и щом тялото ти е решило, че ще забременее, значи е било сигурно, че условията в него са идеални.

Аз се разписвам с разочарование от тази сутрин. Вчера бях почти убедена, че е станало, защото не ме боляха гърдите грам, бях раздразнителна само и нищо друго. Така бях и с 1вата бременност. Тази сутрин се събудих и видях , че ми е зацапало, но изобщо не се надявам на имплантационно. Имала съм с 1вата бременност и бяха само няколко капки , а това си е баш кървене. Лошото е, че лутеалната фаза не е ок. Засякох ову с тест на 16ти ден , а днес е 26ти и вече ми идва. 10 дни е прекалено малко до колкото знам. Не се учудвам, че не забременявам. Постоянно съм под стрес, местим се, работя от ранни зори до мрак, бягам по автобуси и метра, ангажименти колкото искаш. Не мога нищо да променя за сега, каквото такова. Скоро ставам на 40г и съвсем загубвам вече надежда.

Общи условия

Активация на акаунт