С първи шарени листа, сбъдна се и моята мечта ! ~бебеправене 397~

• 36 898
  • 797
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря отново!!! Иде ми да кажа да целия свят, но ще казваме чак след 12та г.с. ММ днес ужасно много се зарадва, като малко дете на чувал с шоколад.
Елиза скоро ставам на 37, ММ на 41. Не е първа младост, а както писах имаме вече горчив опит. Чул те Бог този път всичко да бъде прексрасно и с пухкав, сладък финал.

# 631
Момичета, благодаря Ви от сърце за радушното посрещане в темата Simple Smile Ако трябва да я назова с една дума, то тя би била Уют. Адмирации за което.
Понеже видях в предишните коментари, че е засегната темата за "млади сте"'; "има време, не е минала година... две, три, пет, десет...", ще си позволя да споделя мнение. Когато отидохме с ММ за първи път при репродуктивен специалист, едно от светилата (всъщност, той вероятно наистина е прекрасен специалист), репликите му бяха същите. Независимо от морфологията 2,5%. На мен просто направи ехограф и заключи, че "всичко е точно". Така, на шега, на майтап, загубихме едни 3 месеца и отгоре. Всички останали изследвания си назначих сама, благодарение на много задълбочено четене и проучване. Та, мисълта ми е, че особено в днешно време, фактори като възраст и месеци опити, не значат нищо - нито в едната, нито в другата посока. Считам, че човек трябва да се доверява и на вътрешната си интуиция, но без крайности. Стереотипите и предразсъдъците не водят до нищо ползотворно. За съжаление ми се струва, че този тип проблеми са бичът на нашето съвремие. А и все си мисля, че по-добре да се презастраховам, без да има смисъл, отколкото да загубя месеци без адекватна представа за реалната ситуация.

# 632
Матея, честито! Като от реклама са чертичките! Лека и безпроблемна да е !

Аз съм с гъбички, дайте съвет какво да взема. Утре ще се чуя и с док, но положението не се търпи. Мрън ... 🤷🏼‍♀️

# 633
Джо много гадно,аз преди 3-4 години тотално се отървах от тях ..да чукна на дърво..Помагало ми е киснене и измиване с отвара от смрадлика.Но само като усетех и бягам при АГ.Няма ли как да се свържеш с АГ,и да ти изпише нещо и да действаш?

# 634
Здравейте момичета, и аз се записвам. След спонтанен аборт в 6 г.с. Вече имам зелена светлина и не чакам М на 28. Редовна М , на 28 дни. Тук научих толкова много неща, виждам толкова много момичета, които не се предават, които са чакали месеци или години и въпреки всичко не се отказват.Поздравявам ви и пожелавам на всяка една да види двете чертички възможно най- скоро и до финал.

# 635
Матея , честито ! 🌷

Jo di , промивка с бял равнец и киснене в леген с отравя бял равнец ( около 30 мин ) .
Промивка със сода , и нещо което съм пробвала , но всеки сам преценява . Преди година и повече и аз получих гъбички и не можех да се свържа с моят АГ и една приятелка ми каза на върха на пръска поръсваш малко сода и леко “ вкарваш” във влагалището ,  от раз мина всичко . Споделям моят опит. ( правила съм го еднократно )

Chaos and infinity , добре дошла 🙂, на правилното място си . С пожелание бързо да видиш двете чертички 🌷

# 636
  • Замък сред облаците
Ай със содата във влагалището можете да изгорите лигавицата жестоко. Само разтвор соден отвън за подмиване, смрадликата и равнеца също. Нооо АБ и кремчета си трябват, а за такива да са адекватни антибиограма си трябва. Утре беж на АГ рано сутринта, Джоди и бързо да те оправя.

# 637
А за профилактика препоръчвам женският пробиотик с червена боровинка на нейчъръл факторс.
Мен последният път Аг ме оправи с кремче,което се поставя във влагалището и схема с хапчета орално.
Иначе 3 месеца се влачих да се лекувам сама.
Утихваха симптомите след М и след Овулация в пълна сила отново.
Посетете АГ задължително.

# 638
Jo di, момичетата са ти казали за смрадликата и белият равнец, но може би не е толкова вредно и кремче Клотримазол външно. Аз така съм правила на своя глава когато съм била в твоята ситуация и е нетърпимо, докато посетя АГ и изчакам изследването.

# 639
  • София
И от мен глас за Клотримазола и на АГ при първа възможност.
Честито и от мен, Матея!

И да ви развеселя. Синът ми е на 4г, безкрайно любопитен. Чул ни е, че с ММ говорим за второ дете. Уикенда ходихме до свекърите, а той ни в клин, ни в ръкав - ''мама си има бебе в корема''. Докато се усетя почнаха да ни честитят. Grinning

# 640
Благодаря, момичета! Появиха се след прием на антибиотик, док ме предупреди, до днес ми нямаше нищо и изведнъж с пълна сила 🤷🏼‍♀️

# 641
Имам оплакване, момичета. Снощи имах леко дърпане от към левия яйчник. Тази вечер по време на бебеправене ме болеше пак отляво. Някой да му се е случвало нещо подобно. 😢

# 642
Имам оплакване, момичета. Снощи имах леко дърпане от към левия яйчник. Тази вечер по време на бебеправене ме болеше пак отляво. Някой да му се е случвало нещо подобно. 😢

Имала ли си кисти до сега? При мен беше такова усещането като бях направила киста на яйчника.

# 643
Преди месец бях на преглед, нямах! Но нищо чудно, вече мога и да имам. 29 ден от МЦ ми е. Понеже не ми е редовен цикълът, а приех преди 2 дни последното хапче за месеца Утрогестан, може и да ми дойде. Но нямам никакви др симптоми за Менструация. Ще изчакам седмица и ще стане ясно. 🙂

Имала ли си кисти до сега? При мен беше такова усещането като бях направила киста на яйчника.
[/quote]

# 644
Baby_lover94 да случи ми се миналия месец и ми беше много странно ,все още незнам защо така ме болеше преди цикъла ми се случи. Теста после  ми беше положителен  ,но не съм сигурна че това е причината ,желая ти успех и при теб да е така( надявам се това да е знак).

Общи условия

Активация на акаунт